Vertaal deze pagina naar:

HET EINDE IS NABIJ, ALLES WORDT ONTMASKERD EN ONTKRACHT!

03-02-2023

We krijgen nu in alle media wereldwijd het "Great Awakening" programma getoond!


Samenvatting spraakbericht #206 Marc van Der 17. Sinn


Alles wordt wat betreft Corona opgeruimd - Corona is voorbij - Een nieuwe p(l)andemie is uitgesloten - Alles wat er overblijft is puur angstzaaierij - Alle regeringen wereldwijd hebben een gezamenlijke, satanische agenda.

Na drie jaren wordt nu alles blootgelegd door de MSM (Main Stream Media) - Twitter speelt hierbij een grote rol - Vanuit Twitter druppelt alles naar de MSM - WHO is niet meer in staat iets te doen, hun macht is voorbij - We kunnen zien dat de Swamp wezens allemaal aan de oppervlakte komen - Dark to Light.

Wij moeten onze blik naar voren richten!


Marc heeft twee theorieën,  over hoe zich "Het Grote Einde" zal ontvouwen:

WOIII kernoorlog scenario, een Necessary Scare Event, met een evt. aankomst van Het Moederschip (Galactische Alliantie) - Trump komt steeds nadrukkelijker in beeld - Wereldtelevisie meldt dat Trump binnen 24 uur een einde maakt aan Oekraïne-kwestie als bemiddellaar, redder - Trump zegt het zelf in zijn laatste speeches: "This War would have never happened if I was President".

Rellen in Frankrijk gaan niet om de verhoogde pensioenleeftijd. Mensen willen eenvoudigweg geen oorlog met Rusland, geen klimaatonzin enz. - Mensen hebben angst voor WOIII, vooral de normies en slaapjes die nog steeds in de leugens rond Trump geloven - Stel je voor dat Trump als scheidsrechter, bemiddelaar dit hele conflict op een vreedzame manier zou oplossen?

Mensen weten dat Trump nooit een oorlog is begonnen - Trump werd als de grootste idioot, racist, warmonger, narcist, bedrieger van de wereld weggezet - Stel je voor dat hij binnen 24/36/48 uur wereldvrede zou brengen, wat dat voor een effect zou hebben...

Mensen zouden heel anders over hem denken omdat hij WOIII voorkomen heeft - Mensen zouden hem omarmen - Kim Jong Un van Noord Korea heeft duidelijk gewaarschuwd voor een nucleair conflict - Wereldwijd zijn momenteel heel veel militaire vliegbewegingen/oefeningen.

Het is goed mogelijk en denkbaar dat met deze gigantische oefeningen, die waarschijnlijk tot einde februari zullen duren, de grote finale slag voorbereid wordt (resulterend in wereldwijd Martial Law) om alle resterende NAZI ratten wereldwijd in één snelle geheime, relatief onzichtbare militaire actie op te ruimen - Impeachment (afzetting) van Biden komt steeds dichterbij (alle onthullingen omtrent criminele, corrupte businessdeals van de Biden familie en de Hunter laptop).

Op politiek niveau is wereldwijd een absolute kookpunt bereikt - De Europese Centrale Bank heeft onlangs de rentevoet verhoogd met 0,5% - We weten dat de FED er helemaal doorheen zit - Vanaf 1 februari j.l. is waarschijnlijk de dollar goud gedekt, we wachten op de berichtgeving.

Er komen meldingen dat het niet onwaarschijnlijk is dat Amerika zeer spoedig tot de BRICS zullen toetreden, én Duitsland!


Dit laatste is de doodsteek voor de Europese Unie!


Op dit moment is 60% van de wereld aangesloten bij BRICS - Dat ALLE landen uiteindelijk onderdeel van BRICS zijn is een kwestie van tijd - De van BRICS geïsoleerde landen hebben geen levensvatbaarheid, kunnen economisch niet voortbestaan.

De weg naar de Grote Finale komt steeds dichterbij - Marc vertrouwt de Alliantie in een softe, soepele overgang, transitie, al hebben heel veel mensen (met name de gevaxxten) een zware tijd voor de boeg, zeker tijdens hun ontwakingsproces wanneer ze erachter komen dat zij met het hele Coronagedoe behoorlijk genaaid zijn.

Het wordt voor deze mensen echt heel moeilijk - Die mensen zullen door dit proces heen moeten, al klinkt het zeer hard - Kevin McCarthy voert zijn taak voortreffelijk uit - Hij gooit alle linkse idioten eruit - Het Huis van Afgevaardigden is helemaal schoon tegen de tijd dat Trump wederkeert - De regering zal in de toekomst niet meer zetelen in Washington DC, maar buiten DC in de 19e Republiek van de United States of America.

Het einde is nabij, alles wordt ontmaskerd en ontkracht!

Geen angst, blijf kalm!

Samenvatting spraakbericht #206 Marc van Der 17. Sinn

Bron spraakbericht ► https://t.me/der17sinn/6444

Onze dank voor de vertaling door Steven ► https://t.me/stevens_real_news_corner

TRUST THE PLAN!

Deze T-shirts zijn te bestellen in de onderstaande shop, ook als dames T-shirts en als warme hoodies.