Vertaal deze pagina naar:

HET GEVAAR VAN DE MAGNETRON

09-01-2023

Denk tweemaal na...!


In onze hectische levensstijl lijkt de magnetron het ideale hulpmiddel om snel onze maaltijden op te warmen of zelfs te bereiden. Door gebrek aan tijd om te koken en gerechten te bereiden, hebben we ook gebrek aan tijd om onszelf af te vragen of de magnetron wel veilig is om voedingswaren in op te warmen. We weten niet welke effecten de magnetron heeft op het water, het voedsel dat nadien in ons lichaam binnenkomt.

Veel mensen weten niet dat magnetrons de eigenschap hebben om watermoleculen met een duizelingwekkende snelheid van meer dan een miljoen omwentelingen per seconde in de ronde te slingeren. Deze hoogfrequente microgolven veroorzaken een enorme wrijving op de moleculaire verbindingen, en dat vernietigt het voedsel. Door de magnetron bereid voedsel is geen echt voedsel meer, hoe je het ook draait en keert. De natuurlijke voedselmoleculen van echte voeding worden in stukjes gebroken waarbij hun chemische compositie in nieuwe configuraties wordt veranderd. Maar deze nieuwe configuraties worden door het menselijke lichaam niet meer als voedsel herkend. Daar zit dus een groot probleem.

De magnetron mag dan wel zeer gemakkelijk zijn in gebruik, het vernietigt de natuurlijke moleculaire structuur en DNA van ons voedsel. Het lichaam herkend deze aangetaste natuurlijke codering of streepjescode in de voeding niet meer. Het menselijke lichaam heeft eigenlijk niets meer aan dit soort voedsel. Door de magnetron verwarmde en bereide voeding wordt een pure maagvulling zonder voedende meerwaarde voor het lichaam. Het lichaam zijn detox en recyclingssysteem wordt overbelast. Dit is de eerste stap waarbij opstapeling ontstaat van afvalstoffen en toxische stoffen, eigenlijk een vorm van nucleair afval. Het risico op ziekmakende intoxicatie schokken wordt vele malen groter. De echte natuurlijke voedingswaarde is verloren gegaan. De hoogfrequente microgolven blijven hangen in het voedsel en komen zo je lichaam binnen. Vooral de darmen lijden hieronder. De straling van de magnetron wordt bovendien opgeslagen in het meubilair van de keuken, dat zelf een bron van straling wordt.

Recente onderzoeken hebben inderdaad aangetoond dat er bij voedsel dat in de microgolf is opgewarmd een significante afname is van lichtenergie en voedingswaarde. Met lichtenergie bedoel ik de extra energie die door de zon is toegevoegd aan het voedsel en dat het menselijke lichaam hard nodig heeft. De werking van vitamine E, het hele vitamine B-complex en tal van sporenelementen worden bevatten deze lichtenergie en dat wordt volledig tenietgedaan door de magnetron, zelfs bij een zeer korte opwarming of kooktijd. Mineralen en voedingsnutriënten van al het magnetronvoedsel worden veranderd van samenstelling of verminderen in hoeveelheid. Het menselijke lichaam absorbeert deze veranderde voedselmoleculen, maar kan ze niet gebruiken en afbreken tijdens metabolische processen.

In bijna al het bereide voedsel uit de magnetron wordt er radiolyse aangetroffen dat kankerverwekkend is en de hersen- en zenuwcellen beschadigt. Radiolyse is de dissociatie van moleculen - in het bijzonder de watermoleculen - als gevolg van de hoogfrequente microgolven door de magnetron. Dissociatie is in de biochemie of scheikunde een proces waarbij een groter deeltje in twee of meer kleinere stukken uit elkaar valt. Vergeet niet dat onze voeding ook uit watermoleculen bestaat. Voedsel bereiden in de magnetron kan leiden tot de vorming van acrylamide. Dit is een stof dat niet thuishoort in het menselijke lichaam.

Naast het veranderen van voedsel in afval heeft het gebruik van de magnetron nog andere minder leuke bijwerkingen: Lymfeproblemen zoals verstoppingen met verzuring tot gevolg bijvoorbeeld en het ontstaan van het onvermogen van het lichaam om zich te beschermen tegen intoxicatie schokken. Magnetrons veroorzaken geheugenverlies, concentratieproblemen en afname van de intelligentie omdat het hersenweefsel lijdt onder radiolyse. Het vermogen om emoties te verwerken en te transformeren wordt aangetast met meer emotionele instabiliteit tot gevolg.

Het heerlijk verorberen van magnetronmaaltijden leidt tot een ernstige stressreacties in het lichaam en oxidatieve stress in de bijnieren, daarbij ontstaat het risico dat de bloedsamenstelling kan veranderen. De bijnieren produceren aanhoudend adrenaline door het voedsel dat veranderd is in afval door de magnetron, met adrenaline uitputting tot gevolg. Daarbij manifesteren zich andere ongemakken die gerelateerd zijn aan bijnieruitputting zoals depressie, voortplantingsproblemen en spijsverteringsproblemen. Dit proces is zo langzaam en sluipend dat men het niet eens doorheeft wat er werkelijk gebeurt tot op de dag dat je letterlijk geen energie meer hebt. Door de magnetron verwarmd of bereide voeding is mede een niet te onderschatten factor van bijnieruitputting.

Biologische zongerijpte groenten die verwarmd worden in de magnetron zullen sowieso je cholesterolspiegel naar extreme hoogte jagen. Cholesterolwaarden worden niet beïnvloed door de cholesterol in de voeding, maar wel door stressfactoren veroorzaakt door voedsel dat door de magnetron in afval is veranderd. Je lichaam begint uiteindelijk te lijden aan ondervoeding en dit verzwakt je algemene gezondheid en detoxsysteem en de hormoonhuishouding. Magnetron veroorzaakt een cumulerend nadelig effect op je gezondheid met verhoogd risico op hoge bloeddruk, staar, migraine, duizeligheid, hersenschade, appendicitis, maagpijn, angst, depressie, hartaandoeningen, slaapproblemen en haaruitval.

Alle medische successen zijn altijd afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Grondbeginsel van de medische wetenschap: "Het lichaam niet schaden"

De magnetron is enkel goed om je identiteitskaart en rijbewijs in te steken zodanig dat de chip onleesbaar wordt voor Mister Big Brother.


Warme groet

Daniël The Healthman


Vertrouw op je lichaam en genees jezelf.

Je bent veel meer dan je denkt.

Het lichaam staat altijd aan jouw zijde.


Alle medische successen zijn afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Grondbeginsel van de medische wetenschap:

"Het lichaam niet schaden".