Vertaal deze pagina naar:

WEET JIJ WAT HET GROOTSTE LEGER OP AARDE IS?

22-04-2023

In deze periode wordt duidelijk wie wie is volgens David Sorensen!


David Sorensen (zie bovenstaande foto) deelde zijn bijzondere inzichten en overdenkingen op de tijdlijn van zijn Facebook. Dat was voor ons een prikkel om dit met onze lezers te willen delen.

https://www.facebook.com/davidjsorensen


Velen worden demonen, die kiezen voor de duisternis!

 Maar zeer velen worden engelen, die de hemel op aarde brengen. Dwars door de hel zal de hemel op aarde werkelijkheid worden. Hou vol tijdens de uitingen van de hel, want het dient alleen maar om de mensheid wakker te schudden, zodat ze voor de hemel zullen kiezen.


Het enige dat de kwaadaardige heersers hebben is leugen!

Ze hebben geen zegen, kroon, mandaat of gezag ontvangen van de Schepper. Ze werden niet door Hem aangesteld. Ze hebben geen autoriteit. Alles wat ze doen is gebaseerd op leugen. Ze regeren puur dankzij de misleiding die ze overal verspreiden. Daarom moeten we met zijn allen waarheid bekendmaken. Dan valt hun illusie uit elkaar en kunnen de goede mensen hun plaats innemen. Want het zijn de goede mensen die de zegen en het mandaat hebben gekregen om te regeren op aarde en dit tot een paradijs te maken.

Er is een grote beloning voor mensen die in tijden van universeel kwaad en misleiding standhouden in waarheid en licht!


Weet jij wat het grootste leger op aarde is?

Niet dat van Rusland, China of Amerika. Het grootste leger op aarde zijn alle mensen die strijden voor recht, vrijheid, waarheid en een betere wereld. Sta niet langer aan de kant toe te kijken. Wordt deel van dit leger. Met zijn honderden miljoenen kunnen wij de ommekeer bewerken. Maar dan moeten we allemaal meedoen. Of je bent een strijder voor vrijheid, of je stemt stilzwijgend toe met de tirannie van de elite.

Bewijsrapport over de officiële agenda om pedofilie wereldwijd te normaliseren.

Terwijl ik het bewijsrapport over de officiële agenda om pedofilie wereldwijd te normaliseren even laat rusten, komen er opeens nog meer bewijzen binnen. Zoals een officieel document van de Verenigde Naties waarin ze alle landen van de wereld oproepen om seks tussen volwassenen en kleine kinderen te legaliseren en niet langer als misdaad te beschouwen. Duidelijker kan het niet zijn! Dit document wordt toegevoegd aan het bewijs rapport.

In de staat Californië is er trouwens een wet goedgekeurd die de overheid de macht geeft om kinderen van hun ouders weg te halen, als het kind op school besluit van sekse te veranderen. Het weghalen van de kinderen kan dan gebeuren zonder dat de ouders het zelfs weten. Hun kind komt gewoonweg op een dag niet meer naar huis.

Dus dit is het scenario: de school hersenspoelt kleine kinderen met de transgender waanzin en maakt ze wijs dat ze waarschijnlijk een andere seksuele identiteit hebben dan hun lichaam. De kwetsbare weerloze kinderen zijn niet in staat zich tegen deze indoctrinatie te verzetten en laten zich overtuigen. Ze beginnen te geloven dat ze inderdaad in een verkeerd lichaam geboren zijn, en stemmen toe om zich operatief te laten ombouwen. Ze hoeven hun ouders daar niet over in te lichten.

Komen de ouders er toch achter en protesteren ze, dan worden de kinderen uit huis geplaatst in publieke centra waar ze "zichzelf" kunnen zijn. Dat is letterlijk een van de grondslagen van het zieke denken van pedofielen.

In hun manifesten verklaren ze dat het gezin een gevangenis is voor kinderen, en dat kinderen door pedofielen uit het gezin bevrijd moeten worden. De waanzin en gruwel van deze wereldwijde agenda is te afschuwelijk voor woorden. Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt.

Mijn grootste vraag aan iedereen is om alsjeblieft dit rapport heel breed te verspreiden eenmaal het gepubliceerd zal worden. Dat is de enige manier om dit te stoppen. Ik ben me aan het voorbereiden om dit op de meest effectieve manier te lanceren. Bereiden jullie je alsjeblieft mentaal voor om dit massaal rond te sturen, eenmaal het klaar is.

We zullen echt met zijn allen moeten opstaan en allemaal doen wat we kunnen. Dan kan dit zodanig ontmaskerd worden dat het de agenda zal doen mislukken.

Er is ons wijsgemaakt dat de realiteit van goed en kwaad, licht en duisternis, liefde en haat, enz. religie is.

 Dat is wel de meest absurde leugen ooit.

Het heeft niets met religie te maken, maar is de basis van ons bestaan: leven we als oneerlijke, egoïstische mensen of kiezen we ervoor om door het leven te gaan vanuit een goed hart dat liefheeft?

Dat is de allerbelangrijkste keuze die een mens maakt tijdens zijn bestaan. Voor mij was de grote ommekeer het moment waarop ik met mijn hele hart koos voor de Gever van goedheid en liefde. Toen koos ik niet voor een religie, maar voor datgene waarvan ik wist dat het juist is. Ik had een ongelofelijke ontmoeting met God, die alles veranderde.

Het leek alsof het plafond van mijn kamer verdween en ik zag opeens een eindeloze schoonheid. Een dimensie van eeuwige grootsheid, die geen woorden kunnen beschrijven. Zoiets majestueus en mooi had ik nog nooit gezien. Uit die onbegrensde grandioze wereld kwamen twee grote handen die mij optilden zoals een vader zijn kindje optilt. Ik werd letterlijk omhelsd. Na jarenlang keihard geweest te zijn, in een keiharde wereld, huilde ik heel hevig. Zo'n liefde had ik nog nooit ervaren. Het was buitengewoon echt en intens. Alsof ik na vele jaren ronddolen in leugens, eindelijk thuis kwam.

Toen mijn vrienden op school me later terugzagen, zeiden ze dat ik veranderd was van een duivel in een engel. Ze sloten zelfs weddenschappen af om te zien hoe lang ik het zou volhouden. Een van de dingen die veranderde in mij is dat ik opeens liefde voelde voor alle mensen. Voorheen keek ik neer op mensen die bijvoorbeeld dik waren. Nu zag ik opeens hun schoonheid. Ik kreeg ook oog voor de natuur. Vogeltjes die zingen, bloempjes in de berm, de wolkenlucht… ik zag opeens overal een enorme schoonheid in. Dat is gebleven, zelfs dertig jaar later.

Daarna heb ik nog meer persoonlijke ontmoetingen gehad met de Gever van alles wat goed en mooi is. Diverse malen heb ik engelen gezien. Dat maakte altijd diepe indruk op me.

De grootste ervaring was toen ik op een avond opeens overspoeld werd met liefde voor de gebroken mensheid. Ik kon niet anders dan huilen. Mijn hele innerlijk voelde opeens de intense pijn van de mensen die lijden op aarde. Ik huilde de hele avond en viel toen in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker en begon weer te huilen. Ik maakte me zorgen of alles wel OK was met me. Toen kreeg ik een vers uit de Bijbel in gedachten. Ik zocht het op, en zag dat het sprak over de profeet Nehemia die dagenlang huilde over de mensen. Dat was een duidelijk antwoord: ik voelde iets van het grote verdriet van God over ons allemaal. Die ervaring transformeerde me. Het gaf me een blijvende bewogenheid voor het lijden van de mensheid.


Het werd de drijfveer voor wat ik doe.

Een enorme grote liefde voor de mensen die lijden door het kwaad.

Daarom ben ik bijvoorbeeld al maanden aan het werken aan een schokkend bewijsrapport dat aantoont hoe de Wereldgezondheidsorganisatie en Verenigde Naties een internationale operatie uitvoeren om in alle kleuter- en basisscholen kleine kinderen extreem te seksualiseren als deel van de agenda om pedofilie te normaliseren. Gisteren heb ik er weer de hele dag aan gewerkt en 's avonds moest ik opnieuw huilen. Het is zo verschrikkelijk wat er gebeurt. Maar voor mij is het duidelijk dat we niet zomaar in een neutrale wereld leven, met abstracte, vage krachten. Voor mij is de Schepper van alle leven echt een persoon, Jezus is een echte persoon, engelen zijn echte personen net zoals jij en ik echte personen zijn.

De entiteiten die het kwaad dienen zijn ook echte personen, het zijn geestelijke individuen die gekozen hebben voor duisternis. Dat zijn heel fundamentele realiteiten. Dat dit in een raar hoekje van "religie" wordt gezet is net zo absurd als beweren dat zwemmen in de zee een religie is. Of beweren dat genieten van vriendschap een religie is. Of het idee dat een lekker glas wijn drinken religie is.

Hoe kunnen we zo onnozel zijn om basisrealiteiten van ons bestaan "religie" te noemen?

Het is een zoveelste strategie van het kwaad om mensen van God weg te houden.

Ik ben niet veranderd door een of ander vaag, onpersoonlijk, abstract "universum". Noch was het door "in mezelf te keren" en daar God te vinden. Het was een onbeschrijflijk krachtige ontmoeting met de realiteit van de onmetelijke grote majesteit en liefde die me omhelsd heeft. Een echte Vader die me liefheeft zoals ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Her recente denkbeeld dat de laatste jaren sterk gepromoot wordt, dat er geen Schepper is en we alles in onszelf moeten vinden, is een zoveelste invloed van het kwaad om mensen op een sluwe manier weg te houden van de echte ontmoeting en ervaring van de Realiteit die pure liefde is.

Het zou mijn hart breken als ik zag dat mijn kinderen me zouden wegduwen en tegen elkaar zeggen: "Pappa bestaat niet. We moeten pappa in onszelf zoeken." Dan kan ik ze nooit omhelzen, met ze praten en lachen, samen leuke dingen doen, ze bemoedigen en helpen… dat is allemaal onmogelijk als ze mij wegduwen en zeggen: "Jij bestaat niet. Onze pappa zit in onszelf."

Wat een verdriet zou dat betekenen, voor mijzelf en voor hen.

Trap er niet in.

Er is niet zomaar een abstract, vaag, afstandelijk en onpersoonlijk "universum". We zijn daadwerkelijk kinderen van een ongelooflijk liefhebbende Vader die ons echt wil omhelzen, en bij wie we thuis zijn. Voor mij is het die realiteit die me veranderd heeft.

De liefde voor jullie en de wereld is niet van mezelf.

Ik ben niet zelf de bron.

Het is een liefde die me gegeven is en me totaal getransformeerd heeft.

Ik ben er voor altijd enorm dankbaar voor.


Dankjewel, David Sorensen.

Bezoek de website StopWorldControl.com om je vrijheid te beschermen!