Vertaal deze pagina naar:

HET GROOTSTE PROBLEEM WAAR HEEL VEEL MENSEN WERELDWIJD MEE TE MAKEN HEBBEN!

15-10-2023

Veel onjuiste aannames en leugens zijn aangenomen als zijnde de Waarheid!

Dit zijn de meest gevaarlijkste ontwikkelingen in onze wereld!

Weet en besef dat alsjeblieft.

Wat is de oplossing?

Onze pen en ons woord is ons krachtigste wapen!

RUTTE ONDERSTEUNT DE ZIONISTEN IN ISRAEL, HET ZIJN DE NEP JODEN: KHAZAREN, DIE MILJOENEN DODEN OP HUN GEWETEN HEBBEN!

De huidige uitspraken van Rutte in de video worden straks gebruikt om Rutte te arresteren en te berechten voor een Tribunaal. Op vrijdag 13 oktober 2023 is de wereldwijde Islamitische Jihad uitgeroepen.

Let op: Dit is de grootste misleiding in onze huidige geschiedenis. De Zionisten (nep Joden/Khazaren) zijn het kwaad in onze wereld. Moslims zijn vredelievende mensen!

De Hamas is door de zionisten zelf opgezet om onrust, verdeeldheid en haat te zaaien!

BREAKING – IRAN: Minister van Buitenlandse Zaken stelt Israël een ultimatum

"Er is een kans voor Israël om het in de komende uren nog goed te maken. Zo niet, dan zal het verzet zijn strategieën aanpassen, versterken en de kaart van de regio veranderen."

Krasse taal, zeker voor een land van 100 miljoen inwoners dat 1000 km verderop ligt.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2023/10/15/breaking-iran-minister-van-buitenlandse-zaken-stelt-israel-een-ultimatum/

VRIJDAG 13 OKTOBER 2023 IS DE AANVANG VAN DE OORLOG VAN ZIONISTEN (NEP JODEN/KHAZAREN) TEGEN DE WERELDBEVOLKING!

Doorzie wat er nu gaande is in onze wereld, word Wakker en ga ook onderzoek doen!

De heilige oorlogsoorsprong van vrijdag de 13e

De religieuze occulte agenda om de Tempel van Salomo te herbouwen.

De oorsprong van vrijdag de 13e ligt in de voortdurende Heilige Oorlog. Om precies te zijn, vrijdag de 13e in oktober. Wat opmerkelijk is, aangezien er vandaag een wereldwijde Islamitische Jihad is uitgeroepen op vrijdag de 13e in oktober.

De Tempeliers verwierven rijkdom en macht door als huurlingen voor de Katholieke Kerk te vechten tijdens de kruistochten. Hun hoofdkwartier was in de Al-Aqsa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem. Op de berg Moriah, waar Abraham een altaar bouwde om zijn zoon te offeren.

De Tempel van Koning Salomo is een centraal onderdeel van alle drie de Abrahamitische religies en vooral in het Westerse occultisme. De Tempeliers stonden officieel bekend als de Arme Medesoldaten van Christus en van de Tempel van Salomo... of "Tempeliers"-ridders. Vrijmetselaarsloges zijn gebaseerd op de Tempel van Salomo. Kabbala leert dat de Tempel van Salomon de metafysische wereld voorstelt en het neerdalende licht van de schepper via de Boom des Levens. De Tempeliers droegen witte mantels met een rood kruis. Een symbologie die terug te vinden is in de hele geschiedenis van de katholieke kerk en haar uitlopers. De herbouw van de Tempel van Salomo is een cruciaal doel van veel religieuze groeperingen en geheime genootschappen.

De Tempeliers waren niet alleen deskundige krijgers, ze waren ook pioniers in een vroege vorm van bankieren en misschien wel een van 's werelds eerste multinationale ondernemingen. Ze verwierven land in heel Europa en het Midden-Oosten, waaronder het eiland Cyprus, ze bezaten en exploiteerden verschillende boerderijen en wijngaarden, ze bouwden enorme stenen kathedralen en ze hadden hun eigen vloot van schepen voor oorlog en voor de import/export.

Toen Jeruzalem in 1187 werd heroverd door moslimtroepen, werden de Tempeliers gedwongen om de Al-Aqsa moskee op de Tempelberg te verlaten. Maar ze beheerden nog steeds veel bedrijven en hadden veel macht.

Koning Filips de Vierde stond diep in de schulden bij de Tempeliers en begon druk uit te oefenen op de kerk om actie tegen hen te ondernemen. Bij zonsopgang op vrijdag 13 oktober 1307 werden de Tempeliers massaal gearresteerd.

Er werd beweerd dat Tempeliers werden gedwongen om op het kruis te spugen en Christus te verloochenen. Ze werden beschuldigd van het aanbidden van Baphomet en een gemummificeerd hoofd dat van Johannes de Doper zou zijn. Tientallen Tempeliers werden op de brandstapel gegooid. En de orde werd officieel ontbonden.

De Tempelberg bleef onder controle van moslimtroepen tot de Britten hem veroverden in de Slag van 1917. Dertig jaar later gaven de Verenigde Naties het land rond de Tempelberg aan de zionisten. En sindsdien heeft Israël zich er op gestort.


NB. Aan dit artikel wordt momenteel nog gewerkt.

Wij trachten met dit artikel onze lezers te informeren over wat er werkelijk gaande is in onze wereld en over datgene wat de grote omgekochte kranten voor ons verzwijgen of verdraaien.

Steun onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media.

Zodra dit artikel klaar is zullen wij dit kenbaar maken in ons Telegram kanaal.

https://t.me/DeNieuweMedia