Vertaal deze pagina naar:

HET GROTE ONTWAKEN KLOPJACHT IN BELGIE

26-05-2021

Dit bericht vanuit Belgie bereikte onze redactie:


Heb je in het VTM nieuws de zwakke woorden en uitspraken van de minister gehoord? En dan begrijpen ze NIET dat duizenden mensen Onze held Conings Jurgen steunen!

Indien er een politieke partij al deze oprechte dank aan Conings Jurgen en de duizenden steunende berichten zouden ontvangen in hun partij pas dan mogen ze twijfelen over wat er nu echt allemaal aan de hand is.

Lang leve Jurgen Conings en zijn vrouw en familie en vrienden 👌🙏❤️🙏[Forwarded from: "In verzet tegen het partijkartel, we moeten zoo snel mogelijk uit de EU en VN, red onze kinderen (InverzetRezistancePVVGAB)]


Het onderstaande bericht bereikte onze redactie:Beste Belgische (en Nederlandse) regering,

De laatste ontwikkelingen betreffende Jürgen Conings zorgen opnieuw voor een grote verdeeldheid over het hele land. Mensen die achter Jürgen staan stuiten op onbegrip en worden zelfs afgeschilderd als extreem rechts. Daarom wil ik even de tijd nemen om dit toe te lichten en jullie te helpen het grotere plaatje te zien die jullie vaak missen.

De mensen die Jürgen steunen of hem zelfs "een held" vinden, doen dit niet omdat ze achter moord en geweld of zelfs racisme staan! Nee, ze steunen hem omdat hij voor de burger symbool staat voor iets veel groters, namelijk:

- Voor elke mens die (voornamelijk) het afgelopen jaar een wanhoopsdaad heeft gepleegd.

- Voor elk gezin dat financieel worstelt.

- Voor elk bedrijf dat zijn droom in rook heeft zien opgaan.

- Voor buitenproportionele maatregelen die volwassenen en tieners in depressie duwen en op termijn voor meer slachtoffers zorgen.

- Voor het ontbreken aan dialoog met vakexperten met een andere visie en ruimte voor andere oplossing om het virus in te dijken.

- Voor het zaaien van angst via de media in plaats van mensen te stimuleren en te helpen daar waar ze hun algemene gezondheid in eigen handen kunnen nemen.

- Voor al diegene die het afgelopen jaar een dierbare hebben moeten afgeven zonder een waardig afscheid.

- Voor alle eenzame ouderen in het verzorgingstehuis die al een jaar hun familie moeten missen.

- Voor de jarenlange bezuinigingen in de Zorg en ons algemeen welzijn.

- Voor corruptie onder politiekers en elitairen dat door de vingers wordt gezien.

- Voor het uitwringen van de burger terwijl jullie daar ook nog belachelijke lonen en premies voor ontvangen.

- Voor het uitsturen van 450 man op zoek naar die ene, dat ontzettend veel vraagtekens oproept. Vraagtekens over vermoedens dat jullie ons iets verzwijgen of Jürgen moet zwijgen.

- Voor het steeds met de vinger wijzen naar de burger en zelf totaal geen verantwoordelijkheid nemen.

Moet ik nog doorgaan?

Want dat kan nog even blijven duren...


Jürgen Conings staat symbool voor een systeem dat gefaald heeft

En ik heb het hier niet over defensie maar over jullie, het Belgisch (en het Nederlandse) regeer systeem. Mensen staan achter Jürgen omdat jullie al lang niet meer achter de burger staan, maar voornamelijk jullie eigen (politieke) belangen verdedigen.

Mag ik u uitnodigen, beste regering om te stoppen met verdeeldheid te zaaien onder uw eigen bevolking, stop aub met het vingertje wijzen, neem eindelijk eens uw verantwoordelijkheid.

Het is tijd om de hand te reiken aan de burgers die uw loon betalen en dit land doen draaien.

Een verontwaardigde burger.

Tekst gekopieerd van Jos Marievoet in..

"Als 1 achter Jürgen"

Zelf heb ik "Nederlandse" erbij gezet omdat dit zelfde stuk geschreven tekst ook voor ons hier in Nederland geld.