Vertaal deze pagina naar:

HET IS BIJNA ZOVER!

29-11-2023
Ed van den Berg (links) en Max van den Berg (rechts)
Ed van den Berg (links) en Max van den Berg (rechts)

Nog maar even schreef Ed van den Berg (patriot) aan onze redactie. 

Het is bijna over!

Israhel is de laatste bastion van deze smeerpijpen. Velen zullen zo meteen begrijpen dat ze heel hun leven besodemieterd zijn. En dat de COVID-19 nep vaccinaties vele slachtoffers zal gaan brengen. Het lag er al zo dik bovenop. Weldra gaan we een andere tijd tegemoet. Maar er zullen eerst vele wonden geheeld moeten gaan worden. Een ieder succes met zijn en of haar verwerking.

https://www.freelifeworld.info/

https://www.bvwfoundation.com/therapeuten/

AD VAN ROOIJ SPRAK ZICH VAKER UIT IN ONZE SAMENLEVING, BEDANKT AD!

TOINE MANDERS SPRAK ZICH UIT OVER DE BELASTINGDIENST

"Alleen de overheid en de maffia nemen onder bedreiging van geweld mensen hun geld af," zegt jurist en belastingexpert Toine Manders. Daarom vindt hij het een morele plicht om zo veel mogelijk belasting te ontwijken, legt hij uit tegenover Flavio Pasquino. Kijken dus! Manders is dan ook een principiële belastingontwijker. In 2014 werd hij gearresteerd door de FIOD, wat leidde tot vrijspraak met 180 uur taakstraf in de plantsoenendienst. Nu is hij terug, nog altijd rotsvast in zijn overtuiging dat het ieders plicht is om de overheidskas zo min mogelijk te spekken. Als je belasting betaalt, ben je medeverantwoordelijk voor de slechte dingen die een staat daar vaak mee doet, vindt Manders. "Onze overheid heeft niet zo lang geleden bijvoorbeeld lockdowns opgelegd, waardoor 'niet-essentiële' bedrijven moesten sluiten. En ongevaccineerden werden buitengesloten," zegt hij. 

"De staat kan dit doen, omdat zij de middelen daarvoor heeft. En die middelen pakt zij van ons af middels belastingheffing." Hoewel Manders bewondering heeft voor de zogeheten soevereinen, onderscheidt hij zich toch van deze beweging. En dat weet hij kraakhelder uit te leggen. Manders' visie is niet alleen bijzonder interessant voor degenen die de overheid al wantrouwen, maar ook voor de meer regime-loyale burgers. "Vrijheid heeft alleen een kans van slagen als voldoende mensen het nieuwe systeem omarmen, als voldoende mensen het idee van vrijheid gaan steunen," zegt hij. Bekijk en deel dit enerverende gesprek daarom nu!

NEDERLANDSE BOER DIE ZICH IN 2022 UITSPRAK BIJ DE TWEEDE KAMER

GOEDE UITLEG OVER WETTEN EN REGELS DOOR ROELAND VDF MEIJS

KROONGETUIGE ROLODEX-ONDERZOEK BART VAN WELL (SLACHTOFFER VAN PEDO NETWERKEN) OVER RUTTE DIE DEMMINK EN CONSORTEN BESCHERMD!

MAX VAN DEN BERG OVER DE FALSE FLAG MET THIERRY BAUDET, ZIJN FAKKEL EN ZIJN EERDERE DETENTIEPERIODE

SPEECH DIENIE KARS OP 1 OKTOBER 2023 VOOR MICHA KAT VOOR DE GEVANGENIS (PI) IN ZUTPHEN

MICHA KAT WACHTTE JORIS DEMMINK OP BIJ ZIJN WONING

Grote dank aan alle patriots in Nederland en de rest van de wereld.

Met speciale dank voor hun inzet aan:


Ad van Rooij

Bart van Well

Cyntha Koeter

Peter DG

Dienie Kars

Ed Vdf van den Berg

Eric G.

Janet Ossebaard

Joost Knevel

Max van den Berg

Rob Brekel

Rob Brockhus (R.I.P.)

Roeland Vdf Meijs

Youri Plate

+++++++++++++++++++++++


En vele andere patriots en vrijheidsstrijders die niet zijn genoemd. Zij streden allen hard voor de vrijheid van de wereldbevolking. Ze hebben al hun gaven, kracht, kennis, expertise, energie, talenten, middelen en tijd ingezet om de wereldbevolking te informeren en te komen waar we nu zijn aanbeland. 

Een dikke Chapeau voor deze patriots en vrijheidsstrijders!

Nog even, dan is het zover: 

https://qofficial.net/password

WWG1WGA

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN