Vertaal deze pagina naar:

HET IS DE MENS DIE ANDEREN ONDERDRUKT EN UITBUIT

21-08-2022

Wees creatief, denk en handel in goede oplossingen om te (over)leven zoals Martin Vrijland dat aangeeft.

Open brief aan alle Nederlanders die straks niet meer rondkomen: Zo breek je los!

Beste Nederlander, Europeaan, wereldburger of vrijlander

schreef Martin Vrijland en vervolgt:


We gaan een behoorlijk moeilijke tijd tegemoet. De inflatie stijgt torenhoog en de regering zal naar de boerenprotesten luisteren door te zeggen dat ze moeten inkrimpen, maar dat de kosten voor die kleinere veestapel gecompenseerd moet worden door hogere prijzen in de supermarkten.

Alles gaat duurder worden en de oorzaak is te vinden in zelfgeschapen tekorten. De oorlog in Oekraïne is niets meer dan een gecreëerde situatie sinds het startschot op het Mayden plein in 2014. Vervolgens trad acteur Zelensky ten tonele en nu zitten we in de situatie van de filmset-oorlog die zo lang mogelijk in stand gehouden wordt om de Great Reset te realiseren.

U hoeft niet door die propaganda heen te prikken om op zijn minst te zien dat deze oorlog het alibi levert voor tekorten. Olie, gas en elektriciteit zijn duurder geworden en dat maakt automatisch alles duurder, want de tomaten in de supermarkt komen uit een kas die verwarmd moet worden en de hogere kosten vindt u in de schappen van uw supermarkt doorgerekend.

Daarnaast is er de droogte. Of u nu wel of niet gelooft dat weersbeïnvloeding of het toepassen van watermanagement dat rivieren droog gezet heeft; de media verkopen u dat die droogte tot lagere transportcapaciteit op de waterwegen leidt en dat de drinkwatervoorraad slinkt. U mag dat geloven en u mag het als propaganda zien. Feit blijft dat u zal worden verteld dat de tekorten zullen resulteren in rantsoenering.

Hoe je het ook wendt of keert en of u nu wel of niet gelooft in de mogelijkheid dat er zich een agenda ontvouwt waarbij eerst het probleem gecreëerd wordt, vervolgens de gevolgen tot een paniekreactie onder de bevolking moeten leiden, om daarna de helpende hand te bieden en het volk staatssteun afhankelijk te maken; die "staatssteun" gaat er komen.

Die steun zal gekoppeld worden aan voorwaarden. U krijgt dan bijvoorbeeld een subsidie voor het inruilen van uw benzineauto voor een elektrische of u krijgt wat extra voor uw elektriciteitsrekening. Misschien mag u maar zoveel liter water per huishouden gebruiken. Alles zal via de smartmeters in uw huis gemeten worden en zal gekoppeld worden aan uw CO2 foodprint budget.

Per definitie zal alles duurder en onbetaalbaar worden en u zult zich aan de opgelegde voorwaarden moeten houden om te voorkomen dat u geen geld meer overhoudt om uw boodschappen, huur of hypotheek te betalen.

De eersten die klem komen te zitten zijn de AOW'ers, de ouderen met een basispensioen. Ook de andere lagere inkomens zullen klem komen te zitten. Niet getreurd: de helpende hand komt van dezelfde club die de problemen veroorzaakt heeft en u zult die helpende hand stevig vastgrijpen, omdat u immers geen keuze heeft.

Zit u in een meer modaal inkomen en houdt u wel wat over per maand, dan zult u ook ontdekken dat die reserves snel zullen slinken. Uw levenskosten schieten drastisch omhoog. Dat is onvermijdelijk en dat ligt op korte termijn op de loer. Ook u zal de helpende hand geboden worden. Zo zult u mogelijk huursubsidie kunnen gaan ontvangen. Let wel, elke vorm van steun kan (en zal) straks aan voorwaarden gekoppeld worden.

Heeft u een koopwoning en een hypotheek met variabele rente, dan schiet die rente omhoog. Maar ook voor diegenen met een vastgestelde rente zullen de kosten stijgen. De staat zal eisen stellen aan uw woning. Die moet u gaan aanpassen om minder energie te verbruiken (verscholen achter het argument van de CO2 foodprint). Maar ook voor u geldt dat alle rekeningen zullen stijgen.

Uiteindelijk zal u uitgekocht kunnen worden. Firma's als Blackrock en Vanguard hebben honderden miljarden oorlogsbudget om woningen op te kopen. Maar de staat kan dat ook gewoon zelf doen. Er zijn voldoende constructies te bedenken om uw huis op te kopen en het geld daarvoor komt wel beschikbaar, omdat prijsstijgingen (inflatie) de staat meer BTW inkomsten geeft. De miljarden stromen dus binnen en anders drukt de ECB het geld wel bij.

Wat kunt u doen om deze aanstormende tsunami te stoppen? Welnu, wij Nederlanders zijn daar goed in. Ons land staat namelijk onder de waterspiegel en toch kunnen we er prima in leven. Als onze financiële situatie onder de waterspiegel dreigt te komen te staan kunnen wij dat oplossen. Hoe doen we dat? We bouwen dijken.

U kunt uw eigen dijk opwerpen tegen de financiële tsunami die u kopje onder dreigt te zetten. Daarvoor moet u eerst gaan inzien dat de staat de veroorzaker van de problemen is. Het loskoppelen van de veroorzaker is niet makkelijk als u al min of meer afhankelijk bent. Toch is het te doen.

Pak een velletje papier en kijk naar wat uw grootste kostenposten zijn. Is dat uw huur of hypotheek? Straks komt daar de eindafrekening van uw energie nota bij. De uitgaven aan boodschappen zullen ook de pan uit rijzen.

Hoe kunt u dat oplossen? De oplossing is vrij eenvoudig maar vergt een compleet nieuwe mindset. Het vergt dat u inziet dat u bestolen wordt. Het vergt identificatie van de pleger van de diefstal. Als u het spel goed doorziet, herkent u die dief. Het is de staat zelf.

Het feit dat hier al op 30 december 2020 voorspeld kon worden dat 2022 het jaar van hyperinflatie zou worden, zegt voldoende. Het is gepland. Het is gepland om de Great Reset agenda er door te drukken en die agenda houdt maar één ding in: "You will own nothing" en dat "you will happy about is" is er aan toegevoegd omdat men u wil compenseren mits u zich maar als keurige slaaf gedraagt.


Wat is de oplossing? De oplossing begint met het inzicht dat een overheid die diefstal pleegt, haar legitimiteit verloren heeft. Het in scene zetten van situatie om het volk in problemen te brengen om vervolgens de helpende hand te bieden is als een inbreker die al het geld uit uw huis rooft om vervolgens aan te kloppen en u wat geld te lenen.


Nee! Genoeg is genoeg!


De dief is geïdentificeerd en we doen niet meer aan het spel mee!Nu bewezen is dat de democratie een farce is, dat de politiek danst naar de pijpen van het WEF en nu we weten dat de koning alle wetten tekent, is er een weg uit. Alle wetten zijn ongeldig over u te verklaren als u ziet dat de ondertekenaar van de wet dit doet bij de gratie Gods. De gratie ontbreekt. Daarvan ziet u hier het bewijs.

U heeft het menselijk en goddelijk recht om een dak boven uw hoofd te hebben en het recht om te leven. Alles wat gebaseerd is op wetten, regels, contracten en overeenkomsten die voldoen aan de wet, kunt u verscheuren. U kunt uw onafhankelijkheid uitroepen.


  • Claim uw huurhuis. Uw huurhuis is door u bewoond en u kunt uw contract opzeggen. U heeft recht op een dak boven uw hoofd en als u niet meer rond kunt komen omdat de staat u klem zet, zegt u uw huurcontract op en kraakt u uw huis;
  • Claim uw koopwoning. Het geld dat u geleend heeft bij een bank is uit het niets gecreëerd en aan u uitgeleend plus rente. Het huis is als onderpand verstrekt voor als u dat (uit het niets gecreëerde) geld niet terug betaald. Stuur de bank een brief dat u niet langer aan deze vorm van diefstal via geldcreatie meedoet;
  • Geef geen geld meer aan de belastingdienst via de gift aan die dienst genaamd 'aangifte'. Stop per direct met het financieren van de roversbende in Den Haag;
  • Betaal geen energierekeningen meer. De hoge rekeningen zijn gebaseerd op afpersing via gecreëerde inflatie;
  • Zorg dat u het geld dat u overhoudt investeert in het onafhankelijk worden door alleen of samen met buren, vrienden of kennissen te investeren in off-grid mogelijkheden;
  • Zoek samen met anderen naar mogelijkheden om in uw basisbehoeften van voedsel, drinkwater en energie te kunnen voorzien. Zet uw tv uit en ga tuinieren; steek uw handen uit de mouwen.


Ja, u zult geen staatssteun ontvangen, maar als u uw grootste kostenposten wegsnijdt, maakt u zich onafhankelijk en voorkomt u dat u onder de digitale ketting van totalitaire controle komt te hangen. Wacht niet langer en begin vandaag, voordat het te laat is.


Heeft u twijfels of dit allemaal wel kan of mag?


Dat is omdat u niet durft, omdat u het zo gewend bent.


Het paard dat aan de teugels staat, loopt niet weg, ook al ziet het dat niemand de riem vasthoudt. De autoriteit van overheid is er alleen omdat u denkt dat iemand de riem van de teugels vasthoudt. Zodra u ziet dat de gratie Gods van de ondertekenaar van alle wetten ontbreekt en ontdekt dat de keizer geen kleding aan heeft, kunt u vol in galop gaan; uw vrijheid tegemoet!

Bron ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/openbrief-aan-alle-nederlanders-die-straks-niet-meer-rondkomen-zo-breek-je-los/


Iedere eed wat is gedaan op de gratie van God is niet rechtsgeldig, zie onderstaand document!