Vertaal deze pagina naar:

HET IS EEN KWESTIE VAN TIJD DAT HET KAARTENHUIS VAN DE DEEP STATE GAAT INSTORTEN!

23-01-2023

Er komen grote veranderingen aan!


NESARA / GESARA


NESARA en GESARA (inclusief schuldverlichting en universeel basisinkomen) zijn op donderdag 19-01-2023 begonnen. En zal klaar zijn op woensdag 1 februari 2023 volgens de berichtgeving.

Op dit moment worden gelden op bankrekeningen van Amerikaanse particulieren automatisch omgezet in door goud/activa gedekte bedragen.

Maart 2023 was de deadline om de valuta's van alle 209 grote landen ter wereld op een goud/asset-backed standaard te hebben en in een verhouding van 1:1 met elkaar uit te wisselen - een situatie die naar verwachting tot vijf jaar zal duren.

Bron: https://t.me/GesaraNederland/10707


We leven in enerverende tijden!


"Het einde van de armoede, het einde van de schulden, het begin van een nieuwe gouden eeuw!"

Geen armoede, geen honger, geen schulden, alleen wereldwijde welvaart en vrede voor IEDEREEN!

Ooit was het geld dat wij gebruiken, gedekt door goud. Maar, omdat Amerika veel meer dollars liet drukken dan dat het goud bezat, werd het in het begin van de jaren zeventig hoog tijd voor een andere strategie.


De bestaande wereldorde is nu razendsnel aan het veranderen!


Wat meer achtergrondinformatie:

De oplossing om meer stabiliteit te krijgen in de dollar en de geloofwaardigheid te behouden als een wereldreservemunt sloot de V.S. een overeenkomst met het Wahabistische Koninkrijk van Saoedi Arabië in 1973. Saoedi Arabië was het land met de grootste olievoorraad ter wereld en ging akkoord alléén nog maar dollars te accepteren als betalingsmiddel voor haar olievaten. Saoedi Arabië kreeg de garantie om altijd de steun van het Amerikaanse leger te krijgen bij het beschermen van het land tegen vijanden en het beveiligen van de olievelden. Alle andere OPEC-landen volgden Saoedi Arabië. In ruil voor militaire assistentie en bescherming zouden deze landen alleen nog maar dollars accepteren. De dollar als wereldreservemunt werd nu gedekt door de olie van de OPEC. In plaats van goud gebruikt de V.S. olie om de positie van de dollar als wereldreservemunt te behouden. De petrodollar is een oliestandaard en garandeerde ook dat de OPEC landen zouden blijven investeren in Amerikaanse staatsobligaties. De Federal Reserve kon nu in feite ongelimiteerd dollars laten bij drukken en de Amerikaanse staat kan hierdoor ook de staatschuld ongelimiteerd laten oplopen. In die zin zou je kunnen zeggen dat de US Dollar een Petro Debt Dollar is geworden. Natuurlijk, deze vlieger gaat alleen maar op zolang olie alleen maar in dollars kan worden verhandeld.


Het einde van de petrodollar is in zicht!


Sinds die tijd is het de dollar waarmee wordt betaald voor olie, maar de laatste jaren kwam daar al behoorlijk de klad in omdat landen als Rusland en China besloten om onderlinge olie- en gastransacties niet langer in dollars te betalen. Dat was nog daaraan toe, maar nu heeft Saoedi Arabië bij het WEF in Davos bekendgemaakt dat het in plaats van alleen maar dollars ook andere valuta zal accepteren als betaling. Ze hebben via hun Minister van Financiën laten weten dat ze eigenlijk iedere valuta accepteren als betaling voor hun olie.

Dit alles betekent dat hetgeen de petrodollar tot nu toe overeind hield, is verdwenen. Bij het grote publiek zal dit alles uiteraard niet registreren, maar het heeft grote gevolgen. Meer en meer landen zullen afstappen van de dollar om olie te kopen en dit betekent dat de vraag naar dollars zal kelderen. De situatie die we nu hebben is die van een eerste dominosteen in een lange rij die omver wordt geduwd. Amerika zal te maken krijgen met een stroom aan dollars die terug zullen vloeien omdat landen massaal de dollar zullen dumpen. Dit betekent dan een snelle devaluatie in koopkracht van diezelfde dollar. Dit betekent dan weer hogere prijzen (inflatie) voor consumenten in Amerika, dit voor zowel voedsel als producten zoals auto's. Nu zal dit proces enige tijd in beslag nemen, maar het betekent wel dat mensen die straks dollars bezitten te maken zullen krijgen met een ineenstorting van hun koopkracht.

De centrale banken zullen dan volgens Mike Adams er dan alles aan doen om toch te zorgen voor meer dollars, hetgeen de situatie alleen maar zal verergeren. Uiteindelijk zal dit dan betekenen dat Amerika terecht komt in een situatie van hyperinflatie, waarbij de dollar maandelijks niet 2 procent in waarde verliest, maar misschien wel 10 of 20 procent. Dit alles betekent dan weer dat de prijzen in Amerika die nu al hoog zijn, op dit moment eigenlijk op een laag punt staan, vergeleken met wat er de komende jaren gaat gebeuren.

Volgens een artikel op Zerohedge wil Saoedi Arabië zich helemaal afkeren van het Westen en lid worden van de zogenaamde BRICS landen. Saillant detail is ook dat Saoedi Arabië nu overeenkomsten heeft getekend met Rusland voor militaire bescherming.

Kortom, het lijkt erop dat Amerika volledig haar grip gaat verliezen op de oliemarkten en als Amerika financieel onderuit gaat, dan zal dat uiteraard ook bij ons grote gevolgen hebben.

Bron: https://niburu.co/financieel/18212-er-komen-grote-veranderingen

Video met korte uitleg over NESARA / GESARA