Vertaal deze pagina naar:

HET IS OM TE GILLEN TOCH?

15-03-2021

Robert Pols: "Welke idioot had ooit kunnen bedenken dat we hier terecht zouden komen? Nou, onder andere ik maar, dat is totaal onbelangrijk. Vorig jaar werd de eerste lockdown uitgeroepen en iedereen ging zonder weerstand mee. De lockdown was nieuw maar, het gedragsexperiment zat er al jaren aan te komen."

Welke idioot had ooit kunnen bedenken dat we hier terecht zouden komen?

Robert Pols: "Nou, onder andere ik maar, dat is totaal onbelangrijk. Vorig jaar werd de eerste lockdown uitgeroepen en iedereen ging zonder weerstand mee. De lockdown was nieuw maar, het gedragsexperiment zat er al jaren aan te komen."

Hij vervolgt: "Er zijn in de jaren vijftig en zestig al tal van psychologische studies geweest die allemaal een soortgelijke uitkomst gaven, wat in Duitsland is gebeurd kan zo weer. De hele wereld heeft iets van het Duitse volk gevonden en geen individu kon bedenken dat we allemaal weinig van ze verschillen. We zijn allemaal goedgelovig en gevoelig voor groepsdruk. We zijn makkelijk bang te krijgen en te braaf om de woorden van autoriteiten in twijfel te trekken. We zijn laf en offeren met gemak de buurman als we daarmee het geweld van onszelf kunnen afwenden.

We zijn een hopeloze soort die zich zou kunnen redden met de reeds opgeschreven lessen maar, we zijn te laks ons daaraan vast te houden als het allemaal lastig wordt. We kennen eer alleen uit voorbeelden die fictief lijken als we zelf voor de keuze staan. We kijken tv en geloven stiekem in superhelden die krachten bezitten die niet in onszelf bestaan. We zijn slaven en daarom maken we anderen tot slaven. We geloven in hiërarchische structuren, autoriteiten en onderdanen. We hebben koningshuizen die de geldboom hebben weggegeven aan valsspelers die met hen boven de wet staan. Dat is voor ons normaal terwijl Sylvana iets stamelt over de speciale gelijkheid van mensen met kleur. We zijn niet divers, we zijn een stelletje kinderen die zich het liefst laten leiden.

We zijn nu op dat punt gekomen dat we niet meer mogen wijzen op dat pijnlijke verleden, terwijl druk het hout wordt gesprokkeld om de brandstapels voor de ongelovigen mee te stoken. Straks begint de heksenjacht op hen die niet betoverd zijn door de media en autoriteiten. De mensen die de verdere inperking van hun vrijheid gaan ervaren omdat zij niet buigen.

In Israël worden nu ongevaccineerde mensen gedwongen een enkelband te dragen. Joden worden gevolgd door Joodse mensen die buigen voor een systeem dat door de Rothschild en consorten is opgetrokken. Zij die de macht over de creatie van het geld bezitten kennen geen wetten. De baas maakt regels voor de werknemers, de slaven luisteren naar hun eigenaren en zij die niet meer willen werken worden straks als oud vuil weggedaan.

Het is een illusie om te denken dat deze uitwassen niet ook hier zullen landen, de rest is tenslotte ook gebeurd. De geschiedenis herhaalt zich. Er is een kleine groep mensen die de wereld bezit. Die mensen staan nog verder boven de wet dan de koningshuizen die we nog steeds tolereren. Wij accepteren ongelijkheid met een enorm gemak en luisteren naar de verwijten van slaven over slaven omdat er een waarneembaar verschil in kleur is.

Uiteindelijk zullen de ongevaccineerden een kans maken. De gevaccineerden weten geeneens waarmee ze zijn ingespoten. Zij zijn al gestorven aan het gebrek aan ideologie voordat ze dood zijn. Zij wilden niets weten, zij wilden slechts geloven in de goedheid van een baas, waarvoor in de geschiedenis geen bewijs te vinden is. De verdediging van een weke ideologie verzwakt met de gepresenteerde feiten.

Als je de spuit neemt, ben je niet immuun, je kunt nog steeds besmetten en je blijft afstand houden terwijl je nog steeds een mondkapje draagt. De argumenten voor de spuit zijn verwaterd en niet meer nodig, wil jij je vrijheid behouden dan kun je meedoen en mag je straks onder tal van restricties je vrijheid genieten.

De mensen zonder enkelband zijn straks net zo traceerbaar als de lieden die met serienummers zijn ingespoten. Daarvoor mogen we dan indirect IBM weer dankbaar zijn. Het was IBM die Eichmann zo goed heeft geholpen. Het was IBM die Joodse mensen administreerde met getatoeëerde serienummers. Het was IBM die Bill Gates aan zijn fortuin hielp door een computer te maken die behoefte had aan een besturingssysteem.

Niet dat het uitmaakt. Alles is schijnbaar precies zoals het moet zijn. De mensen die nu nog roepen gediscrimineerd te worden kunnen straks juichen omdat zij eindelijk gelijkheid ervaren met de injectie van onbekende stoffen. De paria's blijven achter, worden straks met minachting aangekeken.

"Dat zijn de asocialen die zich niet verantwoordelijk achtten voor andermans gezondheid.

Willen we echt in een betere wereld leven, dan zullen we de wereld van dat soort aso's moeten ontruimen.""

"Laat de heksenjacht beginnen..."


Bron: Norbert PolsWaardeert U onze berichtgevingen?

U kunt ons platform eventueel financieel ondersteunen of sponsoren, hoe?

Door eventueel T-shirts en/of andere producten met een mooie of goede boodschap te bestellen, zoals de afgebeelde producten hieronder. Wat tevens een mooie eye-opener is voor diegenen die nog mogen ontwaken.

Klik HIER voor onze webshop.