Vertaal deze pagina naar:

HET KABINET KAN DUS SCHIJNBAAR PROBLEEMLOOS EN WILLEKEURIG UITGAVEN DOEN UIT DE GROTE BELASTING VERGAAR POT?

31-01-2023

Ben jij het betalen van belasting ook beu? Stop ermee!


Stop dan met betalen!


Waar gaat jouw belastinggeld naar toe?

Onlangs kwam iemand in contact met de organisatoren van doorpakkers.nu en vroeg zich af wat men zoal doet en waar men zich mee bezighoudt. Doorpakkers.nu bestaat uit een groep mensen die steeds meer nationale aandacht krijgt, niet alleen via de pers maar ook via alle mogelijke denkbare social media en vooral ook youtube-films.

Uit: NLMagazine Economie & duurzaamheid


Waarom al die aandacht? Wat is er aan de hand?


De Belastingdienst is niet transparant!

Doorpakkers.nu is van mening dat de belastingdienst totaal niet transparant is. Slechts ca 20% van alle door de burgers betaalde belastingen is traceerbaar en dus ca 80% niet. Omdat de belastingdienst geen inzage wenst te geven en geen uitleg wil verschaffen over het doel waar die 80% naartoe gaat, roept doorpakkers.nu elke Nederlander op om met ingang van 1 januari 2024 geen belasting meer te betalen. "We hebben lang genoeg weggekeken, het is tijd voor actie!", aldus de organisatoren.


Elke Nederlandse burger wordt geacht belasting te betalen aan de belastingdienst, de belastingdienst is echter een organisatie met een ANBI-status!

Let op: Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling en kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang.

De belastingdienst hééft die ANBI status en is dus eigenlijk een instelling dat goede doelen dient!Een bedrijf dat een goed doel nastreeft, is volledig afhankelijk van giften!

Aangezien de belastingdienst een ANBI-status heeft, is elke vorm van belasting dan ook een gift en is volledig aftrekbaar. We doen allemaal ook 'aangifte' voor de belasting en 'geven vrijwillig' gelden aan de belasting die met haar ANBI-status goede doelen moet ondersteunen.


Worden belastingen juist toebedeeld?

Met die belastingbetalingen (giften) gaan we er dus ook van uit dat die bedragen waarvoor wij aanslagen krijgen ter ondersteuning van de goede doelen, ook worden besteed voor de doelen waarvoor die belasting geheven wordt. Zo gaan we ervan uit dat bv wegenbelasting ook daadwerkelijk ten goede komt van de wegen, waterschapsbelasting aan voorzieningen van water, energiebelasting aan energiefaciliteiten gaat etc. Maar, ís dat wel zo? Gaat bv hondenbelasting naar voorzieningen voor honden? Gaat afvalstoffenbelasting volledig naar afvalvoorzieningen?


Waar gaat inkomstenbelasting eigenlijk naartoe?

En wat gebeurt er met accijns en wat met de BTW op elk product dat men koopt! Waarvan en hoe worden ambtenaren betaald en welke bedragen zijn daar meer gemoeid etc.

Belastinggelden verdwijnen in een grote pot en daar de belastingdienst slechts 20% van alle 'opgelegde' belastingen (giften) kan verantwoorden, wil doorpakkers.nu volledige inzage in het wel en wee van die resterende die 80%. Doorpakkers.nu kríjgt echter geen inzage en roept de Nederlandse bevolking daarom op om vanaf 1 januari 2024 geen belasting meer te betalen.


Ongewenste belastingdoelen

Omdat wij als Nederlandse burgers geen inzage krijgen, kan onze 'vriend' Rutte tijdens zijn bezoek aan Washington zonder verantwoording af te leggen aan de Nederlandse belastingbetaler, probleemloos met Biden overeenkomen dat Nederland langeafstandsraketten gaat leveren aan Oekraïne.

Zo'n raket, meestal een stinger, kost al gauw zo'n € 700.000,= en elke afgestoken granaat kost minstens ca € 1000,=. Je kunt met dit monster echter ook geleide Excalibur granaten afschieten die elk zo'n $ 30,000,= kosten. En dat gaat de Nederlandse burger dus maar 'gewoon betalen' uit die 80%.


Er worden inmiddels allerlei acties ontplooid zoals:

"Ik verbied de Regering en de Eerste en Tweede Kamer der Staten Generaal wapens en geld te leveren ten behoeve van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Dit is niet onze oorlog, dit is niet ons conflict."

Meer info ► https://ikdeburger.nl/project/ik-verbied-de-regering-en-het-parlement-nederland-en-nederlanders-in-een-oorlog-te-betrekken/


Elk weldenkend mens wíl helemaal geen oorlog en wil ook zeker niet meebetalen aan alle ellende die de machtshebbers ten tijde van oorlogen veroorzaken. Maar, als je 80% niet kunt traceren en daarover ook geen mededelingen wenst te doen, dan kun je als kabinet dus schijnbaar probleemloos en willekeurig uitgaven doen uit de grote 'belasting-vergaar-pot'.

Laten we ervoor zorgen,

 dat we de Overheid op hun knieën krijgen!

Bron: https://doorpakkers.nu/

Informeer Uzelf, kennis is macht!


Word nu lid van het kantoor van Youri Plate.

Website ► https://youriplate.nl/

🕊 Welkom vrije vrouw en man 🕊


Hieronder staat de link voor de aanmeldgroep op 4 februari 2023.

In de aanmeldgroep staat informatie over adres, bijdrage, tijden enzovoort.

Aanmeldgroep ► https://t.me/+lPcapusIwtZiMTE0