Vertaal deze pagina naar:

HET KABINET VLUCHTTE WEG VOOR DE WAARHEID!

21-09-2022

Het kabinet vluchtte weg voor de Waarheid toen Thierry Baudet ze met de Waarheid bleef bestoken!


Een bericht van één van onze verslaggevers (Rob Brekel):


Beste Geert en Thierry,

Ik wil mijn info met jullie delen.


Eerst even een stelling:

"Als we in de zomer een drenkeling vinden met een Unox ijsmuts op en de schaatsen nog omgebonden, dan lijkt me reanimatie niet meer uitvoerbaar, want de drenkeling zal reeds in ontbinding zijn"
Jullie zijn met deze info kennisdrager van strafbare feiten!

Een aangifte tegen de regering is niet mogelijk bij het OM, wel bij het ICC in Den Haag. Ik, (Rob Brekel), heb alle presidenten van de rechtbanken een brief gestuurd. Als je deze leest zal alles helder worden. Niemand geniet immuniteit voor zijn daden, of deze in opdracht van een openbaar lichaam, rechtspersoon.

Diegenen die hier gevolg aan geven zijn als natuurlijk persoon aansprakelijk. De revolutie die komt zal als een orkaan over de politici komen, zij die verantwoordelijk zijn voor de GENOCIDE die in opdracht van het Schabinet is gepleegd.

Tussen nu en 1 oktober verwacht ik dat het hele fiat geldstelsel vervangen worden, wat betekent dat de QFS het overneemt met het CIPS protocol. Deze zal het Swift systeem vervangen en centrale banken uitschakelen.

Alle bankgegevens van iedereen op aarde is bekend in de QFS, dan is het niet moeilijk voor te stellen dat alle misdadigers uit de politiek onteigend gaan worden en van het nieuwe geldsysteem buiten gesloten worden.

Graag had ik een reactie van jullie als je het serieus meent om dit globalisten NGO Bilderberg kabinet te ont-machten voor hun verraad aan de mensheid en onze bevolking in het bijzonder.

Geen Rechter is bevoegd om recht te spreken, zeker niet als we een provincie van Duitsland zijn, dan is de wetgeving namelijk niet meer van toepassing.

Het was geen toeval dat de bevolking met Prinsjesdag hun blijk van woede hebben gegeven.
Dankzij de misdaden van de politieke toneelspelers is de bevolking ontwaakt.

Het is ons recht ons zelf te verdedigen tegen tirannie van smerige bureaucraten die opzettelijk de bevolking vermoorden, onteigenen en onmenselijke wet en regelgeving opleggen waar de NGO politiek van het bedrijf Nederland NV helemaal niet bevoegd voor is.

De bevolking heeft nooit gekozen om lid te worden van de duistere sekte die de politiek is, en geen enkele bevoegdheid of mandaat van de bevolking heeft gekregen.

De Demonen van 666 en WEF aanhangers zullen door een Neurenberg tribunaal berecht gaan worden.
Ik heb het eerder verteld dat de politiek zichzelf vogelvrij heeft verklaard, wat nu komen gaat zal een storm zijn die de wereld zuivert van kwade elementen die geen toegevoegde waarde hebben aan het normale leven van de bevolking.Welke onzin er ook over het beleid is verteld, zonder bevolking hebben jullie geen macht meer!

Het is zo eenvoudig...

We betalen geen belasting meer, centrale banken kunnen nu geen geld meer krijgen van de FED (Federal Reserve).

Het Vaticaan heeft opgeroepen dat alle centrale banken hun tegoeden moeten overmaken naar de Vaticaan bank vóór 1 oktober 2022.

In Duitsland waarschuwt de politiek voor 24 september.

Het hele oude systeem zakt door de knieën!

Hartelijke groet Rob Brekel

Het kabinet vluchtte weg voor de Waarheid toen Thierry Baudet (en Co) ze met de Waarheid bleef bestoken!


Een reactie onder de video:

"Dit kenmerkt het kabinet ten voeten uit, weglopen voor hun verantwoordelijkheid.

Maar tegelijkertijd geeft het ook hoop, want ze kunnen het dus wel....

Met z'n allen opstappen!"


Bizarre vertoning in de Tweede Kamer vandaag. Het kabinet ontregelt de vergadering door de plenaire zaal te verlaten wanneer Thierry Baudet feiten benoemt over de loopbaan van Sigrid Kaag.

Ze willen al te graag maar opstaan en weggaan. Stelletje kleuters die elkaar nadoen. Er moet een einde komen aan dit soort elitaire politici die zich te goed voelen en denken boven het Nederlandse volk te staan.

Goed gesproken Thierry Baudet!


Reactie van: https://t.me/derdekamer


Andere reacties onder de video:


"De grond werd hen te heet onder de voetjes, hilarische poppenkast dit. Mooi ook hoe Hugo even om zich heen kijkt, heel snel ziet dat het kabinet op weglopen staat, en dan vervolgens als een haas te gaan zodat het net lijkt alsof hij even een persoonlijk punt maakt, wat een droevige gast is dat ook zeg... "

"In het geval dat Thierry onzin verteld zou het kabinet blijven zitten en lachen... Het feit dat ze hiervan weglopen raakt een gevoelige snaar die aan de waarheid hangt. Prachtig werk van Thierry, die speech was van zo'n niveau dat ik tot tranen toe was bewogen om dit in de tweede kamer te horen!"

"In een tijd van universeel bedrog is het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad - George Orwell"

"Waarheid en de liefde zijn de machtigste krachten in het heelal en de duisternis kan het niet verdragen.

Baudet je bent een held!"


Reacties onder de video:


"Dit is een zeer goed betoog Thierry. Dank hiervoor. En dank aan het hele FvD team om alles te verdragen. Dit zijn geen eenvoudige tijden. Maar dank zij jullie, ons allen die ons zelf individueel onafhankelijk maken van "het normaal", het marxistisch denken, ben ik zeer hoopvol dat er veranderingen zullen komen. Chapeau!"

"Dank Thierry , voor je heldere betoog. Het verhaal is compleet en duidelijk. Nu hopen dat de rest van Nederland het wil zien "


Thierry Baudet werd vandaag het woord verder ontnomen door Vera Bergkamp, haar eigenlijke naam is Firouz Alida Chaouqui.

Een al wat oudere video, maar het maakt een hoop duidelijk!


Internationaal staan ze allemaal in verbinding met elkaar. Ze worden onderling afgeperst, en zijn allen (mede)verantwoordelijk voor de genocide en onderdrukking van de wereldbevolking.

Kamervoorzitter Firouz Alida Chaouqui (= Vera Bergkamp) ontvangt Justin Trudeau (29/10/2021).

Trudeau bracht, voorafgaand aan twee mondiale klimaattoppen in Rome en Glasgow, een eendaags bezoek aan Nederland. Huig Plug was Justin time om Young Global Leader Trudeau en kamervoorzitter Firouz Alida Chaouqui (Bergkamp) te spotten op de trap van de Ridderzaal.

Het onderstaande artikel zal U veel duidelijkheid verschaffen over Trudeau en de illuminati.

https://niburu.co/lezersbrieven/17811-de-occulte-capriolen-van-justin-trudeauDe rechtspraak is kapot!


Demmink wordt al jarenlang beschermd door omgekochte en/of gechanteerde rechters.

Huig Plug is de klokkenluider van justitie en is erg goed op de hoogte van de corruptie binnen justitie, de (r)overheid, politici en topambtenaren. Harry Borghouts zei al eens hardop dat de onderste steen niet boven kan komen omdat het kaartenhuis van justitie dan in elkaar stort.

https://youtu.be/i6ICbAElTFIBart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige in de ROLODEX-zaak en kroongetuige in de Demmink zaak. Wanneer U deze video beluisterd kunt U lezen en horen wat Bart van Well is overkomen toen hij als minderjarige van huis wegliep en naar Amsterdam vertrok en in een pedo netwerk belandde waarin de naam van Demmink werd genoemd als dader van seksueel misbruik.

Ook in het verhaal van Lisa wordt Demmink als dader genoemd.


Video over het Rolodex-onderzoek


Het onderzoek wat in de jaren negentig plaatsvond werd stopgezet, omdat er namen van hoge topamtenaren opdoken. Onder andere die van Joris Demmink en van Waalbeke.

Demmink ontspringt tot heden nog steeds de dans, hoe kan dat toch?


Er is veel mis in de politiek en bij de rechtspraak.

Informeer Uzelf middels de onderstaande website.

Ga onderzoek doen, word Wakker en ondersteun de slachtoffers!

Website ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/