Vertaal deze pagina naar:

HET EINDE VAN DE MACHT VAN DE KHAZARIAANSE MAFFIA IS IN ZICHT! 

26-12-2022

"Op regels gebaseerde wereldorde" eindigt met Rothschilds die $ biljoenen probeert te bieden in ruil voor amnestie!


Het lijkt erop dat 2022 bekend zal staan als het laatste jaar dat de "op regels gebaseerde wereldorde" van de Khazariaanse maffia (KM) feitelijk elk deel van de wereld beheerste.

Als teken van hoe geïsoleerd de KM is, kwamen de landen van de wereld op 18 december met 195 tegen 2 stemmen overeen om de hoeveelheid beschermd land en de oceaan in de wereld te verdubbelen en andere maatregelen te nemen om de veroorzaakte uitstervingscrisis te stoppen door de mensheid.

https://www.unep.org/news-and-stories/story/cop15-ends-landmark-biodiversity-agreement


De twee landen die hiertegen stemden - de Verenigde Staten en het Vaticaan - openbaarden zich dus als de laatste twee plaatsen die gecontroleerd werden door de Satanische Khazariaanse maffia!


De reden dat het Vaticaan en zijn dochteronderneming in de Verenigde Staten tegen de bescherming van de natuur hebben gestemd, is omdat ze het nog steeds beschouwen als iets om uit te buiten.

Zo interpreteren ze deze woorden uit het boek Genesis:

Heers over de vissen van de zee, en over het gevogelte in de lucht, en over al het levend wezen dat zich op de aarde beweegt...

Elk zaaddragend kruid dat op de hele aarde is, en elke boom waarin is de vrucht van een boom die zaad voortbrengt; voor jou zal het voor vlees zijn.

Deze schrijver is er getuige van geweest hoe christelijke missionarissen in het Amazonegebied worden gevolgd door houtbedrijven die vervolgens de bossen kappen, boeren die er vleesfabrieken van maken en mijnbouwbedrijven die de mineralen eruit zuigen. De 'bekeerlingen' bevinden zich dan in sloppenwijken in de derde wereld.

Dit betekent dat de entiteiten aan de top van het monotheïsme tegen het aardse leven hebben gehandeld. Daarom moeten ze verwijderd worden. Als je dit doet, begint er een nieuw tijdperk.

Dit zou zo'n historische gebeurtenis zijn dat het de moeite waard zou zijn om een nieuwe kalender te starten. Onthoud dat niemand weet wanneer Christus werd geboren, dus zijn geboorte werd samengevoegd met het nieuwe zonnejaar. Dit betekent dat orthodoxe christenen Kerstmis opnieuw kunnen kalibreren zodat het samenvalt met het nieuwe zonnejaar. De moslims en Chinezen zouden ook hun maankalenders kunnen coördineren.

Oke, misschien lopen we een beetje op de zaken vooruit. Laten we eens kijken naar enkele van de hier/nu-gebeurtenissen op deze planeet gedurende de afgelopen week.

De hierboven genoemde VN-stemming betekent dat de macht van de KM is teruggebracht tot acteurs met rubberen maskers die zich voordoen als "Paus Franciscus" en "President Joe Biden".

Oh ja, ze hebben ook de controle over een met rubber gemaskerde oplichter genaamd "Elon Musk", van wie ze beweren dat hij de "rijkste man ter wereld" is.

We horen dat ze alle drie zullen worden verwijderd in het nieuwe jaar.

Zoals we vorige week opmerkten, melden Latijnse media dat paus Franciscus zal aftreden "om gezondheidsredenen".

"Ya he firmado mi reuncia" in caso de impedimento médico:

Papa Francisco (eluniversal.com.mx)

De echte reden is natuurlijk dat katholieke christenen openlijk in opstand komen tegen zijn recente satanische woorden en daden. Ook, zoals we vorige week vermeldden, kwamen de jezuïeten er eindelijk achter dat de echte paus Franciscus was vermoord en vervangen door een bedrieger.

Wat betreft de zogenaamde "President Joe Biden", zeggen CIA- en Pentagon-bronnen dat hij en zijn hele nepregime in het nieuwe jaar zullen worden verwijderd. Dit is een feit: elke politicus die Rothschild-agent Volodymyr Zelensky de hand schudde, is nu verdwenen.

Nu schudde Biden hem de hand...

Dag Biden!

Als het Hooggerechtshof er in januari niet in slaagt zich uit te spreken tegen het nep-Biden-regime, dan zal "kinetische actie" hen verwijderen, zeggen de CIA-bronnen.

Dan is er natuurlijk de oplichter Musk die "de rijkste man ter wereld" werd door op te treden als witwasser voor de FRB.

Dat is nu aan het imploderen, zoals te zien is aan de prijsdaling van zijn aandelen en de publieke afwijzing van zijn valse Twitter-show over "vrijheid van meningsuiting". Twitter censureert nog steeds alle echte waarheidsvertellers zoals Henry Makow. Nu vertellen CIA-bronnen ons dat Musk tegenwoordig zelf een acteur met een rubberen masker is.

Ook de andere hightech KM-witwassers worden afgesneden. Sinds het begin van dit jaar hebben Amerikaanse aandelen 11,7 biljoen dollar aan marktkapitalisatie verloren. Van die meer dan $ 5 biljoen aan verliezen zijn slechts vijf bedrijven afkomstig: Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Meta en Tesla.

Financiële instellingen die afhankelijk waren van Fiat-geldspellen, gaan ook naar de kloten nu hun witwaspraktijken via technologiebedrijven eindigen.

Ze zullen ook flink geraakt worden op het gebied van onroerend goed. Zo daalden de huizenverkopen in november met een record van 35%. Dit zal uiteindelijk leiden tot de moeder van alle hypotheek- en vastgoedcrises.

In een teken dat de oligarchie weet dat ze verslagen is, benaderde vorige week David René de Rothschild, (die volgens Wikipedia het hoofd is van de Franse en Britse takken van de familie Rothschild) een lid van de White Dragon Society met een aanbod.