Vertaal deze pagina naar:

BEWEERD WORDT DAT HET MILITAIR-INDUSTRIEEL COMPLEX OP INSTORTEN STAAT!

17-03-2023

"Alle centrale banken over de hele wereld zijn nu failliet – het is alleen nog niet bekend gemaakt aan het publiek en wellicht is dat een goede zaak!


Dit is de Zachte Landingsbenadering van de Witte Hoeden Militaire Alliantie om een maximum aan tragedies, lijden en slachtoffers te voorkomen voor alle inwoners".

Bron: Van één van onze verslaggevers.

Hoe lang gaat het nog duren dat het gevaarlijke Nazi Maffia Kartel aan de macht is in Nederland?

"Alle private bedrijven die belang hebben bij het voortduren van een oorlog, vormen samen het militair-industrieel complex. Dit gaat van private beveiligers voor oliebedrijven tot wapenhandelaars en wapenfabrikanten."

Het militair-industrieel complex heeft een enorme vinger in de pap - zowel in Amerika, maar ook in Nederland (en in het Verenigd Koninkrijk). Niet toevallig zijn dat ook precies de landen die het hardst pushen voor meer, meer, meer oorlog in Oekraïne en voor meer, meer, meer wapens voor het Oekraïense regime van de anti-democraat Zelensky.

Het crashen van vlucht MH17 op 17-07-2014 en de verdwijning van vlucht MH370 op 08-03-2014 kunnen hiermee direct in verband worden gebracht. Nederland speelt hierin een zeer grote rol.

Meer info ► https://www.ellaster.nl/2019/07/24/7-bizarre-feiten-over-de-mh17

In de video hieronder wordt 2x dit handgebaar gemaakt van vrijmetselaars.

Video ► https://youtu.be/HQHZe24tkKs

Deze handgebaren zijn hun communicatietekens, zodat vrijmetselaars aan de andere kant van de wereld weten dat het een sigaar is uit eigen doos. Een soort knipoogje van: "Wij zitten er zelf achter!".

De politiek is in vrijwel elk opzicht één groot toneelstuk!

Dat zegt SP-leider Lilian Marijnissen in Trouw. Ze geeft daarbij het voorbeeld van Geert Wilders en Rob Jetten die los op elkaar gingen. Volgens haar dook de hele landelijke pers er bovenop, maar was het allemaal nep. "Zodra de camera uitgaat is het weer ouwe-jongens-krentenbrood," aldus de socialiste.

In het gesprek spreekt Marijnissen ook over de ruzies die er zijn met Forum voor Democratie. Die zijn, geeft ze duidelijk aan, echt - in zoverre dat het geen toneelstukje is vanuit FVD, wat natuurlijk precies het probleem is voor het partijkartel. Maar, zegt ze, in plaats van FVD'ers dan het woord te ontnemen of weg te lopen als kabinet moeten ze beschuldigingen aan hun adres gewoon "weerleggen."

Ja, maar het probleem is: dat willen ze niet alleen niet doen (ze denken dat ze baat hebben bij ruzie), maar ze kúnnen het ook niet, Lilian.

Vervolgens gaat het over andere ruzies in de Kamer. "Eerder waren er al andere ingestudeerde, politiek verdienmodel-achtige clashes geweest: Geert Wilders die Rob Jetten een 'klimaatpsychopaat' noemt, waarna de partijgenoot van Jetten, Jan Paternotte, Wilders uitmaakt voor de 'bedrijfspoedel van Poetin," aldus Marijnissen. "Iedereen duikt er bovenop, maar het is gewoon een toneelstuk want zodra de camera uitgaat is het weer ouwe-jongens-krentenbrood."

Marijnissen ziet heel duidelijk dat de héle politiek meedoet aan dit spel - en de media ook. "Ik zou vanavond nog bij alle talkshows kunnen aanschuiven om te praten over de positie van Kamervoorzitter Vera Bergkamp of over de zoveelste bedenkelijke tweet van Gideon van Meijeren, maar als ik zeg dat ik het liever wil hebben over kinderen die in armoede opgroeien ben ik niet welkom meer!

Ik zou er haast van gaan vloeken," zegt ze terecht.

Bron ►https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/sper-lilian-marijnissen-fileert-nep-politiek-ruzies-zijn-alleen-voor-de-camera-daarna-is-het-ouwe-jongens-krentenbrood