Vertaal deze pagina naar:

OVER DEELNAME AAN SATANISCHE RITUELEN DOOR POLITICI EN NEDERLANDSE HOOGGEPLAATSTE PERSONEN

18-11-2022

Het ministerie van Justitie kent een afdeling die verantwoordelijk is voor de bescherming van Nederlandse hooggeplaatste personen die deelnemen aan satanische rituelen!


Ja, U leest het goed!


Gideon van Meijeren (lid Tweede Kamer) sprak hier ook reeds over.

Bestudeer dit artikel en deel het artikel met Uw familie en beste vrienden!

Bijna onderaan het artikel staat verbluffende info!In de Nederlandse politiek zijn er veel duistere activiteiten op het gebied van satanisme!


Veel politici en hoge ambtenaren zijn zich hiervan bewust en hebben hier in de loop der jaren aan deelgenomen. Deelnemen aan satanische rituelen is een blijk van onderscheiding voor een politicus. Je kunt tot de top van de elite behoren, de hoogste laag van de Nederlandse machtsstructuren.


Bijna alle premiers namen deel, net als leden van de koninklijke familie.

Satanische rituelen vinden wereldwijd plaats.


De deelnemers hieraan hebben offers nodig als voedsel om hun lichaamsstructuur te behouden. Zonder deze voeding vergaat en sterft het lichaam. Verschillende hooggeplaatste Nederlandse politici reizen de wereld rond om deel te nemen aan satanische rituelen.

Dat doen ze samen met leiders van andere landen. Hierdoor weten ze van elkaar dat ze meedoen aan iets wat absoluut niet geaccepteerd zou worden door de mensen in hun land. Dit heeft hen chantagebaar gemaakt.

Minister-president Mark Rutte is door de hoogste draconische orde aangesteld als meester 1 afperser op aarde en zit in laag 1 van de matrix. Dit betekent dat hij bijna alle regeringsleiders chanteert voor hun geheimen, waaronder deelname aan satanische rituelen.

Mark Rutte vervult zijn rol als meesterafperser met verve en heeft daarvoor een organisatie opgezet. Deze organisatie omvat 1000 werkgevers.


Satanische rituele bijeenkomsten vereisen veel organisatie.

Ook in Nederland zijn zo'n 1000 mensen betrokken.

Sommige van deze mensen werken in de politiek.


Het ministerie van Justitie kent een afdeling die verantwoordelijk is voor de bescherming van Nederlandse hooggeplaatste personen die deelnemen aan satanische rituelen.

Deelname aan satanische rituelen maakt functionarissen op topfuncties chantabel. Zo werkt de machtspiramide in de wereld, beluister de video van Ronald Bernard!

En dan nog een uitsmijter!


Beweerd wordt het volgende:

Joris Demmink is de zoon van wijlen Prins Bernhard.

Mark Rutte is de zoon van Joris Demmink.

Ze zeggen wel, de appel valt niet ver van de boom, maar hier blijft het fruit in één mand.

Wellicht begrijpt U nu ook beter waarom Mark Rutte voor de vierde keer op de stoel van de Minister President terecht is gekomen.

Niets is toeval, alles heeft een reden!


Ga zelf ook onderzoek doen, informeer Uzelf!

Word lid voor 10 euro en ondersteun hiermee onze Waarheidskrant!

Of bestel een T-shirt of een Hoodie met een goede boodschap!


Zijn Beatrix en de politieke top betrokken bij het ritueel vermoorden van kinderen?

Dat mag U zelf gaan ontdekken!

Bestudeer de info in de website hieronder.

https://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/