Vertaal deze pagina naar:

HET NAZI KANTOOR ZIT IN DEN HAAG EN WORDT BESTUURD DOOR MENSENHANDELAREN EN EEN PEDO KARTEL

09-02-2023

*** Dit bericht is een speciale oproep voor alle bikers, truckers, boeren, oud militairen en burgers in Nederland ***

Link video ► https://youtu.be/m9y_Mp4zn4w

Tip: Lees ook de reacties onder de video door de bovenstaande link aan te klikken.


In 1997 werden vier mannen in top van de Nederlandse Justitie verdacht van seks met minderjarigen. Naast drie hoofdofficieren ging het ook om de directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken, namelijk Joris Demmink.

Daarop werd in 1998 het Rolodex-onderzoek gestart, maar al heel snel werd dit onderzoek van hogerhand stilgelegd. Op 1 november 2002 werd ontucht-verdachte Demmink zelfs benoemd tot de allerhoogste ambtenaar van Justitie, namelijk secretaris-generaal.

Na een gelijktijdige publicatie in Panorama en de Gay Krant op woensdag 8 oktober 2003 werd Demmink opnieuw in verband gebracht met ontucht. Zijn naam werd weliswaar niet genoemd in die publicaties, maar het was voor de ingewijden duidelijk dat het om hem handelde. Daarop verklaarde de Piet Hein Donner, die als minister van Justitie Demmink had benoemd: "Er is geen sprake van rook, laat staan van vuur."

In deze Nederlandstalige aflevering van Pateo TV toont Dr. Johan Oldenkamp, de grondlegger van Wholly Science, aan dat Donner heeft gelogen en dat er zelfs volop vuur was. Bovendien begon die brand bij Justitie al rond het jaar 1980. Dat was wellicht ook de reden dat Demmink in 1982 overstapte van het Ministerie van Defensie naar het Ministerie van Justitie.

Alle feiten worden in deze videopresentatie netjes op een rijtje gezet. De zaak-Demmink is vanwege twee redenen zeer controversieel geworden. Allereerst heeft de top van Justitie uit alle macht de deksel op deze beerput willen houden, of werd hiertoe van hogerhand gedwongen. Ten tweede is deze zaak verziekt doordat op geld beluste lieden opzettelijk feiten en fictie door elkaar zijn gaan halen. Het doel van deze aflevering van Pateo TV is om neutrale kijkers te helpen waarheid van leugen te onderscheiden.

Vragen die gesteld moeten worden aan Mark van den Oever!


Wie kan en wil ervoor zorg dragen dat dit artikel door Mark van den Oever onder zijn aandacht komt en door hem gelezen wordt? Dank jullie wel alvast voor de uitvoering van ons verzoek.

Farmers Defence Force (FDF) houdt op zaterdag 11 maart 2023 "De grootste Demo aller tijden" op de Koekamp in Den Haag. Dan wordt een grote opkomst verwacht volgens Mark van den Oever, voorzitter van de actiegroep Farmers Defence Force. "We hopen door de 100.000 mensen te gaan", aldus Van den Oever. Ook voorziet hij dat er meer dan 5000 trekkers richting Den Haag gaan.

Bron: https://nieuws.nl/algemeen/20230208/fdf-voorzitter-grootste-demo-ooit-op-11-maart-in-den-haag/

Vragen die gesteld moeten worden aan Mark van den Oever!


De grote vraag is of Mark van den Oever op de hoogte is van het feit dat Nederland door nazaten van oude nazi families wordt bestuurd (Rutte, De Jonge en consorten) en pedofielen beschermd. Het huidige nazi en pedo kartel beschermt topambtenaren en hooggeplaatsten, die zich eerder schuldig hebben gemaakt aan seksueel misbruik van minderjarigen.

De vraag is ook of Mark van den Oever op de hoogte is dat Sigrid Kaag (minister van Financiën) momenteel de pensioengelden van de bevolking en de belastinggelden (opgebracht door de bevolking) rooft en wegsluist naar hun eigen bankrekeningen.

De Nederlandse bevolking staat straks met lege handen!

Mark van den Oever, bekijk aub deze video en de video hierboven over DE ZAAK DEMMINK!


De anonieme getuige is Bart van Well, hij zit sinds september 2021 in de gevangenis.