Vertaal deze pagina naar:

BEELDEN DIE DE NOS NIET LAAT ZIEN OP HET NIEUWS!

02-12-2023

Zoals jullie weten is er veel gaande betreft "The Great Awakening" wereldwijd. 

In dit artikel is slechts het topje van de ijsberg te zien en te lezen. 

De NOS doet al alle moeite om dit tipje van de sluier weg te houden bij de grote massa, omdat ze bang zijn dat anders de hele Nederlandse bevolking op gaat staan tegen de tirannie en wereldwijde vergiftiging van onze aarde, waarvan de omvang zo groot is dat het slechts nog een kwestie is van tijd dat de hele wereldbevolking op gaat staan zodra ze zijn geïnformeerd.

De gemiddelde Nederlander weet helemaal niet wat er gaande is in Nederland en de rest van de wereld. 

Die hebben geen flauw benul dat er wereldwijd al heel veel mensen opstaan en zich verzetten tegen de tirannie van de overheid en de wereldwijde vergiftiging op zeer grote schaal. En omdat alle kleine beetjes helpen aan ons wereldwijde ontwakingsproces, deel dit artikel in de hoop dat het ook bij de onwetende NOS kijkers terecht komt. Dan zijn ze reeds voorbereid op wat er gaat komen.

Onze dank is groot. Jullie zijn niet alleen.

DIERENMISHANDELING VAN PAARDEN DOOR DE INZET VAN DE BEREDEN POLITIE TEGEN DE EIGEN BEVOLKING; SCHAAM JULLIE KAPOT!

DIERENMISHANDELING VAN PAARDEN DOOR DE INZET VAN DE BEREDEN POLITIE TEGEN DE EIGEN BEVOLKING; SCHAAM JULLIE KAPOT!

Deze video is van ruim 2 jaar geleden (24-01-2021) tijdens de protesten van de Nederlandse bevolking. Zie de beelden aan, dit is pure mishandeling van paarden èn van de mensen. Onze viervoeters zijn bovendien edele dieren en dienen met respect en heel veel liefde te worden behandeld. Alle grenzen worden overtreden door de dienders, zittend op de paardenruggen, waarbij ook de bevolking nogal eens ernstig wordt mishandeld. 

Doe allemaal aangifte bij de politie van dierenmishandeling door de bereden politie.

U heeft nu het bewijs - Originele video, klik HIER.

BEELDEN DIE DE NOS NIET LAAT ZIEN OP HET NIEUWS!

Link video: https://rumble.com/v3z47i8-beelden-die-de-nos-niet-laat-zien-op-het-nieuws.html

Graag delen met iedereen die je kent.

Onze dank is groot. Jullie zijn niet alleen.

HET NOS STRESS JOURNAAL

Met dank aan Bart van Well voor het aanreiken van deze twee Teletekstberichten.

Bart van Well is de oprichter van de Bart van Well Foundation.

Het 3 Brieven Proces

Waarom alles 3 keer?

Weet u nog? 3 keer is scheepsrecht!

Wat hier heerst bij de illigale neprecht(BANKEN). Is maritieme wetgeving.

Dit proces is samenhangend met een Voorwaardelijke Aanvaarding en het principe is; "put up or shut up (toon het of zwijg)". Lever de gevraagde documenten of ik beschouw deze zaak als gesloten. Je geeft ze 14 dagen tussen de brieven en als ze de gevraagde documenten niet leveren, stemmen ze er door niets te doen mee in dat je ze geen geld schuldig bent. Een stilzwijgende overeenkomst.

Het 3 Brieven Proces is er een die vaststelt dat geen schuld is verschuldigd LEGAAL. Om dit te doen, moet u de Schuldenaar de kans geven om de documenten te verstrekken die de aankoop van de schuld LEGAAL zou maken. Als u slechts een enkele brief stuurt, stelt u niet veel vast, alleen dat u de schuld betwist. Door de schuld te betwisten en hem 3 keer te vragen de documenten te verstrekken, en hem 14 dagen tussen de brieven te geven, krijgt hij alle gelegenheid de nodige documenten te verstrekken om aan te tonen dat de schuld verschuldigd is. Wanneer zij deze niet kunnen of willen verstrekken, vormen de 3 brieven een juridisch verweer tegen eventuele gerechtelijke stappen die de Debiteur in de toekomst kan ondernemen. 

Dus als de zaak ooit voor de rechter komt:

Rechter: "De schuldeiser zei dat je ze geld schuldig was en je stuurde één brief!"

Beklaagde: "Nee! Ik heb ze 3 brieven gestuurd, Edelachtbare, ik heb ze een bericht van voorwaardelijke aanvaarding gegeven dat ze het contract en de akte van overdracht moesten bezorgen. Ik gaf ze twee weken en stuurde ze toen een bericht van geen-respons en vroeg opnieuw om de papieren. Na nog eens twee weken en geen papieren, stuurde ik hen een kennisgeving van onherroepelijke uitsluiting en een kennisgeving van stopzetting. Zij hadden alle gelegenheid om te bewijzen dat de schuld verschuldigd was, maar faalden!"

Wanneer een schuld wordt doorgegeven of verkocht, zijn er bepaalde dingen die een bedrijf moet doen om uw rekening Legaal te verplaatsen. Wij hebben echter vastgesteld dat dit meestal niet gebeurt en dat Schulden gemakkelijk kunnen worden afgeschreven omdat de bedrijven die Schulden kopen en verkopen de regels zelden correct volgen.

De 3 brieven:

1- Voorwaardelijke aanvaardingsbrief
2- Kennisgeving van geen-respons Brief
3- Kennisgeving van onherroepelijke uitsluiting

Verzend het naar het Schuldenaren geregistreerd adres, geen postbus of e-mailadres. U kunt extra kopieën per e-mail en naar andere adressen sturen, maar de brieven moeten worden ondertekend en het bewijs moet worden verkregen en geregistreerd. Eenmaal voltooid moeten de brieven worden bewaard als bewijs voor een eventuele toekomstige rechtszaak, mocht de schuld ooit via de rechter worden vervolgd.
Als de Schuldaankoopmaatschappij niet kan leveren wat u hebt gevraagd, kan zij slechts op een beperkt aantal manieren reageren;

- U antwoorden met een nieuw rekeningsaldo van €0.00

- U antwoorden dat ze uw brieven niet accepteren.

- U meedelen dat ze de rekening teruggeven aan de oorspronkelijke eigenaar.

- U antwoorden dat ze de terugvorderingsactie zullen voortzetten.

Deze brieven werken niet voor VLABEL, gerechtelijke boetes of deurwaarders. Ook werken deze brieven niet voor rekeningen die nog bij de oorspronkelijke Schuldeiser lopen.

De 3 letters vormen de basis van je verdediging:

ER ZIJN GEEN EXCUSES, ALS ZE DE GEVRAAGDE DOCUMENTEN NIET VERSTREKKEN, GEVEN ZE TOE DAT JE NIETS VERSCHULDIGD BENT.

We hebben het recht om vragen te stellen. 

De buurman kan mij ook wel een brief sturen en om geld vragen. 

De natte handtekening en naam is alles.

23 mei 1992: de dag dat Giovanni Falcone werd vermoord

Vandaag komen migliaia, duizenden, studenten bijeen in Palermo om de dood van Giovanni Falcone te herdenken. Op 23 mei 1992 kwam een einde aan het leven van il giudice, de rechter. Vermoord door de maffia. Nog steeds krijg ik de rillingen als ik eraan denk….

Als je vliegt op Palermo, zal je merken dat het aeroporto, vliegveld, twee namen heeft: Punta Raisi én Aeroporto Falcone e Borsellino; dit ter nagedachtenis aan de magistrati, rechters. Vlakbij het vliegveld is ook een monument opgericht, op de plek waar Falcone is vermoord. Als je het ziet, word je even teruggeworpen in de tijd. Je wordt er stil van…

Falcone was 23 mei teruggekomen uit Roma waar hij werkte. Vanuit het vliegtuig stapte hij in een klaarstaande auto en werd geëscorteerd door twee andere auto's. Zijn vrouw zat naast hem. Bij de svincolo, afslag, Capaci, op 20 km van Palermo, werden explosieven onder de snelweg tot ontploffing gebracht. Doordat Falcone net ervoor iets zachter was gaan rijden omdat hij de huissleutels in het handschoenenkastje aan het zoeken was, werd niet zijn auto, maar juist de auto voor hem geraakt.

De auto van Falcone reed op een muur van beton. Hij en zijn vrouw hadden beide geen cinture allacciate, veiligheidsgordels aan, en ze werden uit de auto gelanceerd. Wonder boven wonder overleefde hij de aanslag. Gravemente ferito, zwaargewond, werd hij ricoverato, opgenomen, in het ziekenhuis, waar hij nog geen uur later alsnog overleed aan interne bloedingen die de klap hadden veroorzaakt.

Bekijk hieronder de uitzending van il telegiornale van 23 mei 1992 waarin het strage, bloedbad, de wereld in gaat en een uitgebreid interview dat Falcone eerder gaf. (Bron).

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN