Vertaal deze pagina naar:

HET OPENBAAR MINISTERIE SLOOT ONTERECHT TWEE BATAAFSE TELEGRAM KANALEN

01-11-2021


U heeft vast onlangs in het nieuws gezien dat twee Telegram kanalen "De Bataafse Republiek" en "Het Bataafse Nieuws" zijn geblokkeerd door het OM (Het Openbaar Ministerie)


Zie info over strafzaken die opgestart kunnen worden door het OM ►  https://www.om.nl/


Onze redactie kreeg de onderstaande info toegezonden:

"Nu is het zo dat er een 22-jarige man is veroordeeld op basis van uitspraken die hij gedaan zou hebben op 12 december 2020, zo kwam het in het nieuws."Vraag van onze redactie:

Weet iemand van U als lezer van dit artikel wie er was opgepakt?

Zo ja, stuur het naar onze redactie:

redactie@de-nieuwe-media.nl

Dank U wel.


Het NOS en ook Nu.nl noemden toen veelvuldig de naam van de Bataafse Republiek waarmee de suggestie wordt gewekt dat de Bataafse Republiek hier iets mee te maken zou hebben.

Nu zijn wij ons er als beheerders sowieso al niet van bewust dat er iets gewelddadigs etc. op het kanaal zou staan omdat we er gewoon strak bovenop zitten om ongepaste content te verwijderen. We zijn een geweldloze groep en keuren iedere vorm van oproepen tot geweld ten zeerste af, waarbij we natuurlijk wel vrijheid van meningsuiting verder hoog in het vaandel hebben staan.

Het Telegram kanaal "De Bataafse Republiek" is geblokkeerd door het OM. De reden zou zijn dat er "strafbare feiten" zouden zijn gepleegd. Zonder vooraankondiging of waarschuwing is het kanaal gesloten, evenals "Het Bataafse Nieuws".

In het artikel van Nu.nl werden de Bataafse Republiek genoemd én een andere groep, namelijk "Vrijheid zonder Uniform".

Nu zijn we gaan kijken in die groep en we zijn teruggegaan naar 12 december 2020. En wat blijkt? De uitspraken waar het OM en het nieuws het over hebben zijn gedaan in deze groep: "Vrijheid zonder Uniform" en niet door de Bataafse Republiek!

Sterker nog: De Bataafse Republiek en het Bataafse nieuws bestaan pas sinds 27 januari 2021!

Desalniettemin wordt die groep in de berichtgeving niet genoemd in het journaal.

Wij zijn dan ook sterk van mening dat de NOS, maar ook andere nieuwsbrengers onterecht de Bataafse Republiek hebben genoemd in hun nieuwsgaring. En het absoluut rare is dat de groep waar in de uitspraken wél zijn gedaan nog gewoon toegankelijk is en de gewelddadige uitspraken gewoon leesbaar!

Zie Telegram kanaal ► https://t.me/Vrijzonderuniform


Wij vinden dan ook dat het OM dus "zogenaamd" de verkeerde groep heeft dichtgegooid!

Want hoe kan het zijn dat een groep waarin zulke uitspraken zijn gedaan openblijft en de Bataafse Republiek wordt geblokkeerd waarin deze uitspraken niet zijn gedaan (of meteen verwijderd zoals het een goede beheerder betaamt)?

Wij denken dat het OM en de NOS (en meer) bewust de Bataafse republiek hebben geframed omdat meningen van complotten over satanisch ritueel kindermisbruik in Nederland en andere onderwerpen zoals het verzet tegen het coronabeleid en vaccinaties ze duidelijk niet aanstaat. Ons wordt onterecht de mond gesnoerd en dat pikken we niet. We geloven dat het onrechtmatig is wat ze hebben gedaan.We zijn ervan overtuigd dat er een grens wordt overtreden, omdat op onrechtmatige wijze ons vermogen om onze meningen te uiten (binnen de grondwet) snoeihard wordt gecensureerd.

In de bijlagen zend ik u de bewijsstukken mee waarin duidelijk naar voren komt dat niet op de Bataafse Republiek, maar op de groep "Vrijheid zonder Uniform" de gewelddadige uitspraken zijn gedaan.


Tijd om aangifte te doen tegen het (OM) Openbaar Ministerie!


Zie de onderstaande infoberichten.

Tip: Lees goed wat er werd geschreven!


Onderzoek deze info!

Wie gaat er aangifte doen?

Hierboven vindt U alle bewijzen voor de aangifte.

Succes!VOLKERENMOORD

Katy Pracher-Hilander is een Oostenrijkse psychologe die psychologische oorlogsvoering bestudeert en ze stelt onomwonden dat we daar nu al bijna 2 jaar midden in zitten.

Het is zeer aantoonbaar zegt ze dat de overheden geadviseerd worden door gespecialiseerde psychologen en sociologen die op criminele wijze de wetenschap misbruiken. Ze laat ook meteen weten dat het ergste nog moet komen. De methoden zullen agressiever worden en dat wordt nu al 'ingeleid'.

Het gaat met name over het demoniseren van de zogenaamde egoïstische wei-ge-raars.

De geschiedenis toont dat massa's tegen een zondebokgroep kunnen gekeerd worden door massale psychologische manipulatie. Kijk maar naar enkele artikels die nu al verschijnen die deze agressievere houding aan het 'opwarmen' zijn.

Zowel de virologen als sommige politici en betaalde 'opinieleiders' beginnen reeds behoorlijk hatelijke dingen te zeggen, soms als 'grap' of 'met een glimlach', soms doodserieus.

Bereid je dus mentaal maar voor dat er een massale aanval komt op een 'gebrandmerkte' groep van de maatschappij. Je weet wel wie.

Het is meer dan ooit belangrijk zegt ze dat de verschillende ver-zets- bewegingen met elkaar gaan samenwerken.

Het is tenslotte van levensbelang zegt Katy dat we niet opgeven en dat we beseffen dat we met veel meer zijn dat ze ooit zullen toegeven.

Zij die bewust zijn van wat gebeurt zijn het immuunsysteem van het collectieve lichaam en we hebben niet de 'benen' nodig om het collectieve lichaam te helen.

Met andere woorden een relatieve minderheid kan het zonder de meerderheid gedaan krijgen.

Laat je niet wijsmaken dat we met weinig zijn.

Dat is ook een leugen van de psy oorlog.

- Jan Bommerez -