Vertaal deze pagina naar:

HET VERTROUWEN IN DE MEDIA WORDT STEEDS LAGER!

23-10-2022

Dat is niet zo verwonderlijk, want de media (grote media giganten) zijn immers omgekocht om leugens te verspreiden, zodat de bevolking onwetend en vooral dom blijft!


Ook maakt de omgekochte media zich schuldig aan riooljournalistiek.

Gelukkig is het tij nu aan het keren en durven steeds meer bekendheden uit te komen voor de Waarheid, zoals bijvoorbeeld Gideon van Meijeren van het Forum voor Democratie (FvD) en durven zij andere functionarissen aan te spreken op hun foute uitspraken, zoals dat in de onderstaande video is te horen.

Dank je wel Gideon voor je inzet!


Je wordt gehoord en gezien, je inzet zal rijkelijk worden beloond.


Wanneer U de video gaat bekijken ziet U opmerkelijke details van de verschillende kranten en omroepen, ze zitten allemaal onder één dak!


⚠️

Hoezo is de media onafhankelijk?

Allemaal hun eigen ruimtes in het regeringsgebouw!

Dit gaat veel teweeg brengen deze constatering. Nederland gaat op zijn grondvesten schudden als nooit tevoren. Het kaartenhuis van Nederland staat nu op instorten.

Wanneer er nog één kaartje eruit valt dan is het gedaan met de Nederlandse regering en de slechte Soap serie en toneelclub van de Tweede Kamer, dan is het BOEM, Over en Uit.

Game Over 💥


Onder de video is de volgende introtekst te lezen:

Het vertrouwen in de pers is lager dan ooit. En hoe kan het ook anders? Deze week probeerde Merel Ek, "journalist" voor Hart van Nederland FVD een hak te zetten met een op leugens gebaseerd verhaal. Gideon van Meijeren ging langs voor een rectificatie.


En de volgende reactie in de comments:

"Letterlijk zou liquideren ook "vloeibaar maken" kunnen betekenen. In het opheffen van een bedrijf worden de assets omgezet in geld, dus eigenlijk vloeibaar gemaakt. Zo wordt van een mens een bloedplas gemaakt bij liquidatie. Merel een bang vogeltje, schitterend!"Wie is Merel Ek?


De bron hieronder genoemd schreef het volgende over haar:

Politiek Verslaggeefster Merel Ek

Merel Ek is een politiek verslaggever voor Hart van Nederland. Ze is naar eigen zeggen een beetje 'in het vak gerold' nadat een vriend van haar opstapte als politiek redacteur bij Radio 1. Merel dacht dit zelf ook wel te kunnen doen en begon dus bij de radio. Vervolgens werd ze door SBS gevraagd om politiek verslaggeefster te worden bij Hart van Nederland.

Merel Ek leeftijd en vriend

Voor een BN'er is er online nog niet veel bekend over Merel Ek. Ze heeft bijvoorbeeld geen eigen Wikipedia en ook is niet bekend of ze een vriend heeft. Wel weten we dankzij een interview bij Vandaag Inside dat de leeftijd van Merel Ek 28 jaar is.


Merel Ek in Vandaag Inside

Tijdens het eerste seizoen van de talkshow Vandaag Inside kwam Merel Ek regelmatig als gast over de vloer. Hoewel ze vaak niet op één lijn lag met Johan Derksen, zorgde het paar wel voor leuke discussies. Wanneer Wilfred Genee een onderwerp aanhaalt, heeft Johan Derksen hier vaak een sterke mening over. Vaak verschilde deze mening weer erg van die van Merel Ek. De politiek verslaggeefster is echter niet op haar mondje gevallen en schuwt ook niet om de presentator te onderbreken. Dit zorgt ervoor dat de fans van het programma de dame graag zien.

Merel Ek (politiek verslaggever)
Merel Ek (politiek verslaggever)