Vertaal deze pagina naar:

HET WEF KABINET MOET WEG!

08-07-2022

Ooit..., heel lang geleden..., was een gulden nog een daalder waard!


Toen nam je iedere lifter nog zonder problemen mee!

Toen schreef de bakker, melkboer, grossier en zelfs de kroegbaas je boodschappen en genuttigde drankjes nog op, om eind van de maand de rekening te voldoen!

SLECHTS EEN BEDRIJF WAS TOEN OOK AL ZO CORRUPT ALS DE DUIVEL!

DE BV NEDERLANDZe zijn bewust en met opzet onze economie, onze toekomst, onze vrijheid, onze grondrechten, ons voortbestaan en ons bestaansrecht aan het kapot maken.

Er wordt nu de grootste misdaad tegen de mensheid gepleegd door een klein groepje globalisten.


Dit WEF kabinet moet weg!

Link Telegram kanaal ► https://t.me/IndigoWorldW3

Bron: Indigo Times

Er is een coup gepleegd


Een zelfcoup of autocoup, een daad waarbij een zittende heerser zijn macht uitbreidt op een manier die tegen de grondwet of de politieke gebruiken van een land ingaat, is ook een staatsgreep. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht impliceert een staatsgreep niet per definitie een regimewissel.


Khazaarse Maffia


We moeten af van de Khazaarse Maffia, dit is de organisatie die van bovenaf aan de touwtjes trekt. Rutte en zijn cornuiten (handlangers en huurlingen) hebben niet in de gaten dat ook zij een speelbal zijn en opgeruimd zullen worden wanneer het klaar is.

Misschien komt het niet zover en worden ze niet door de één opgeruimd dan wel door de ander.


De strijd die nu wereldwijd gaande is, is een offensief tegen de Deep State, met name tegen de Khazaarse maffia. De Khazaarse maffia is 's werelds grootste misdaadsyndicaat dat al duizenden jaren de wereldmacht in handen heeft. De geschiedenis van Khazarië is bijna volledig uit de geschiedenisboeken geschrapt. Dit historisch perspectief is echter noodzakelijk om de oorlog in Oekraïne, tussen de Russen en de Khazariaanse maffia te kunnen begrijpen.

Op het wereldtoneel speelt de Khazaarse maffia (ook wel bekend als de Zionisten) een belangrijke rol. Ze hadden eeuwenlang de heerschappij over de wereldwijde koninkrijken en banksystemen. Maar ze bepaalden ook het narratief in de geschiedenisboeken. Ze verschuilden zich achter valse identiteiten en valse vlag aanslagen. Ze blonken uit in oorlogsvoering en manipulatie.

Bron ► https://www.lnnmedia.nl/opinie/de-strijd-tussen-de-russen-en-de-khazaarse-maffia-in-oekraine-gaat-meer-dan-duizend-jaar-terug/

Boerenopstand


De boerenopstand is in feite niets minder dan een strijd tussen vrijheid en communisme.

Wint het WEF onder aanvoering van Mark Rutte dan zijn wij voor het jaar 2030 een volledig communistische staat. 

De boeren vertegenwoordigen in feite het toppunt van vrijheid. Ze zijn heer en meester op hun eigen land en verzorgen de voedselvoorziening voor medeburgers.

Je kunt dan ook heel goed zonder overheid, maar je kunt niet zonder boeren.

Meer info ► https://niburu.co/het-complot/17574-boeren-betekent-vrijheid-wef-betekent-communisme

VIDEO