Vertaal deze pagina naar:

HET WORDT TIJD DAT WIJ OOK ONS LICHT GAAN LATEN SCHIJNEN OVER DE DOOFPOTZAAK VAN MARIANNE VAATSTRA DIE VOLGENS ONDERZOEKERS WERD VERKRACHT EN RITUEEL IS VERMOORD.

27-05-2023

Allereerst is het goed om jezelf eens af te vragen waarom deze zaak van Marianne Vaatstra in de doofpot is beland!

Dat komt omdat volgens onderzoekers zeer waarschijnlijk het koningshuis er als dader (satanisch ritueel) bij is betrokken. Veel zaken waarbij hooggeplaatsten en het koningshuis als dader bij betrokken zijn verdwijnen in Nederland standaard in de overvolle doofpot.

Denk hierbij aan de Demmink doofpot, het Rolodex-onderzoek en de MH17 doofpot.


Wij twijfelen aan de juistheid van de informatie die Wikipedia is te lezen:

Marianne Imke Vaatstra (Zwaagwesteinde, 10 augustus 1982 – Veenklooster, 1 mei 1999) werd op zestienjarige leeftijd verkracht en vermoord. Zij was op de fiets onderweg van Kollum naar haar ouderlijk huis in Zwaagwesteinde (tegenwoordig officieel De Westereen) en werd nabij Veenklooster gevonden. Op 18 november 2012 is Jasper S. gearresteerd en op 6 december 2012 heeft hij de moord bekend.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_Marianne_Vaatstra


Wij doen hierbij een dringende oproep aan de bevolking:

Belangrijk is dat deze zaak opnieuw onderzocht en heropend gaat worden. Er is reeds veel over geschreven en veel doofpotzaken hebben met elkaar te maken.

Weet U iets over deze zaak? Of durft U nu eindelijk  te spreken? Mail ons dan!

Alle reacties zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld.

Wij zullen bij voldoende reacties er dan één of meerdere artikelen aan wijden.

redactie@de-nieuwe-media.nl

Informeer Uzelf, ga ook ook onderzoek doen!

Wanneer U onderzoek wilt gaan doen is het belangrijk dat U de informatie kunt gaan verbinden en veel achtergrondinformatie gaat doorspitten, om inzicht te krijgen in het netwerk van kinderhandelaren en satanisch ritueel misbruik, waarbij veel onschuldige kinderen worden verkracht en (ritueel) worden vermoord. Het koningshuis, hooggeplaatsten en hoge topambtenaren zijn hierbij betrokken. Misschien is dat even schrikken voor U, maar helaas ziet de wereld er achter de schermen er heel anders uit als dat ze de bevolking voorspiegelen.

Daarom zijn er zoveel doofpotten in Nederland, België en de rest van de wereld.

Reacties van onze lezers en volgers over Marianne Vaatstra:


In het onderstaande artikel staat informatie over de broers Van Korlaar.

https://vereniging.vrije-mens.org/satanisme/berichten/anne-marie-van-blijenburgh


Onderaan in het artikel wordt een klein stukje over Marianne Vaatstra geschreven.

https://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen/Gebroeders_Van_Korlaar.htm


Micha Kat berichtte in het onderstaande artikel over Marianne Vaatstra.

https://rondehuis.blogspot.com/2011/03/was-is-er-sprake-van-een-grootschalig.html?m=1

Volgens de bron (www.capoditutticapi007.blogspot.nl) zijn de volgende scenario's gebeurd:


30 april 1999 / 1 mei 1999

Over de Walpurgisnacht en de verdwijning van Marianne Vaatstra en de overtuiging is dat de verdachte van de moord met twee busjes over de grens zijn gebracht. De walpurgisnacht is een vruchtbaarheid mythe vol magie en wordt geassocieerd met het satanisme die o.a plaats vind in de Veluwse bossen bij Putten.

De 16-jarige Marianne Vaatstra is in de nacht van 30 april 1999 op 1 mei 1999 nabij Veenklooster verkracht en vermoord door wurging en doorsnijden van de keel door een bewoner van het AZC-Kollum (de man had hier asiel gekregen ondanks dat hij in eigen land verschillende vrouwen had verkracht en de keel doorgesneden).

Op 3 mei 1999 is de moordenaar onder grote geheimhouding overgebracht naar het AMOG-Musselkanaal. Daar werd hij opgehaald door de Vreemdelingendienst en de volgende dag onder zware begeleiding op een vliegtuig gezet. Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan, twee onafscheidelijke, gewelddadige, drugsgebruikende, getraumatiseerde asielzoekers waren al jaren gehuisvest op het AZC Kollum.

Feik was zelfs bevriend met een 13 jarig meisje dat later door hem zou worden verkracht. Feik en Ali bedreigden Marianne 2 weken voor de moord in de Ringo bar te Veenklooster. Marianne werd vermoord in de nacht van Koninginnedag, vrijdag 30 april 1999. Zij werd op 1 mei gevonden in een weiland op een aantal kilometers van het AZC. Ze was verkracht (vaginaal en anaal) gewurgd en haar keel was doorgesneden.

Feik verkrachtte eerder op die Koninginnedag in 1999 zijn 13 jarige vriendin. Helaas deed zij pas enkele dagen later aangifte, uit angst voor Feik. Deze aangifte van verkrachting werd op 15 juli 1999 geseponeerd door Onderofficier van Justitie mr. J. Stoffel.

Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan zijn nooit als verdachten aangemerkt. Van Feik en Ali is nooit DNA afgenomen. Dat kon ook niet, want zij waren direct na de moord verdwenen. Het was die betreffende nacht de beruchte Satanische Walpurgisnacht, waar perverse figuren hun lusten uitleven. Stephanie van Reemst is de meest cruciale, nooit gehoorde getuige in de moordzaak van Marianne Vaatstra.


Het ware verhaal van Marianne Vaatstra.

(Anders als het OM vertelde).

De broers organiseerden, regisseerden, verkrachtten en vermoorden al enige tijd voor Johan Friso en zijn onfrisse bestuurdersvriendjes, betaald door Beatrix.

Op koninginnen dag 30 april 1999 werden de broers in de namiddag telefonisch benaderd door het koninklijk huis met het dringende verzoek om die martel/moorvoorstelling die avond te laten plaatsvinden voor Johan Friso.

De broers werden door dat verzoek verrast. Zij meenden op zo korte termijn die voorstelling niet te kunnen regelen. Zij hadden geen slachtoffer geregeld en de hotellocatie die staat naast het gebouwtje waar de martel/moordvoorstellingen altijd gegeven werden was door de broers gevuld met 60 Polen die daar verbleven, dus de vaste locatie kon niet gebruikt worden.

De broers weigerden het verzoek vanuit het koninklijk huis om die avond die martel/moordvoorstelling voor Johan Friso te doen. Vanuit het koninklijk huis werd de druk opgevoerd en de normaal aan de broers betaalde bedragen voor die voorstelling goed verhoogd. De broers weigerden. Daarna verhoogde het koninklijk huis het bedrag nogmaals. De broers weigerden.

Toen het koninklijk huis het bedrag dat betaald zou worden verhoogde naar ca 500.000,= of zelfs nog meer, meenden de broers dat zij dat niet meer weigeren konden. De broers Van Korlaar gingen ervan uit dat er klaarblijkelijk hele hoge nood was bij Johan Friso. De broers accepteerden om voor dat bedrag diezelfde avond nog een martel/moordvoorstelling op te voeren voor Johan Friso.

Het door het koninklijk huis aangeboden bedrag stond, ondanks de zondagssluiting (koninginnen dag) toen binnen 10 minuten op de rekening van de broers van K. Via criminele kanalen werd op korte termijn een locatie geregeld en dat was een stacaravan in het noorden van het land. Een stacaravan die voorzien was van allerlei opname en afluisterapparatuur. [De uitgekozen stacaravan was eigendom van een allochtoon]. Aan het koninklijk huis werd de locatie doorgegeven.

Die avond was ook de Allesweter bij de voorstelling die werd uitgevoerd door de Commissaris en de Tweespaltmaker. De Allesweter was benieuwd of naast Johan Friso en zijn vaste psychiater Guus Pareau Dumont misschien nog meer familieleden van Johan Friso aanwezig zouden zijn op die koninginnen dag. Hij werd teleurgesteld, alleen Johan Friso en zijn vaste psychiater waren aanwezig.

De criminelen vertrokken tussen 21.00 en 21.30 uit hun woonplaats om de zaken te regelen.

Friso verliet het Alphabet tussen 22.00 en 22.30 uur om op tijd in Friesland aan te komen.

Als slachtoffer hebben de Commissaris en de Tweespaltmaker toen iemand zomaar van de straat gepakt. Het slachtoffer (Marianne Vaatstra) is daarna gedrogeerd en voor de ogen van Johan Friso en zijn vaste psychiater op gruwelijke wijze verkracht en vermoord.

BIJ MARIANNE VAATSTRA IS EEN BUNNY AANSTEKER GEVONDEN EN HET TOEVAL WIL DAT EVERT VAN KORLAAR UIT POLEN EEN BUNNY AANSTEKER HAD MEEGENOMEN!

Bron: https://www.capoditutticapi007.blogspot.nl/