Vertaal deze pagina naar:

WAAR KOMEN AL DIE TUMOREN VANDAAN? - 'FASTEN YOUR SEATBELTS' VOOR HET UUR VAN DE WAARHEID!

23-04-2024

Zwijgen kan niet meer!

Veel geprikte mensen willen het echter niet eens weten!

Misschien uit angst dat ze de verkeerde keuze hebben gemaakt?

Hoe lang gaat het nog duren dat mensen oprecht spijt krijgen van hun keuze?

En gefrustreerd raken hoe en door wie ze werden gedwongen tot die keuze?

Het is slechts nog een kwestie van tijd...

Dan breekt de hel los op aarde voor veel geprikten.

Heel hartelijk dank dr. Capel voor het informeren van de bevolking!

De bevolking die OPZETTELIJK VOORTDUREND IN ONWETENDHEID wordt gehouden door de Nederlandse corrupte en chantabele politici, de witte-jassen-maffia-met-hun-stethoscopen, de corrupte en chantabele ziekenhuisdirecties, de corrupte en chantabele medische 'toezichthouders' of beter: wegkijkers, de hoernalistiek met de hordes neo-NSB'ers, de omgekochte en chantabele directeuren van zorginstellingen en zorgverzekeraars, de corrupte en chantabele directie van het Lareb, etc. 

'Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel!'

De prikschade is heftig, heel heftig!

Aan alle kanten wordt duidelijk wat er allemaal misgaat, maar waarom gaat het allemaal zo verschrikkelijk mis? Wat is er zo verschrikkelijk fout aan die prik? Het antwoord is: alles, stelt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column. Hij wijst erop dat er nieuwe gegevens zijn die licht werpen op de rampen die zich nu voltrekken. Bron tekst: https://www.ninefornews.nl/video-hier-komen-al-die-tumoren-vandaan-fasten-your-seatbelts/

Klik op de volgende link voor zelf uitvoerbare acties: https://www.uwonvrede.nl

Het vertrouwen in vaccins heeft sinds corona een flinke knauw gekregen; wat zeer logisch is!

De overheid probeert het nu op te vijzelen. Hoe? Door dezelfde artsen aan het woord te laten die in coronatijd beweerden dat de prik veilig en effectief was. In de media wordt gewaarschuwd voor de opkomst van ziektes zoals mazelen en kinkhoest. Artsen- en patiëntenorganisaties maken zich zorgen over de dalende vaccinatiegraad. Met een landelijke actie die maandag is begonnen, proberen ze mensen ervan te doordringen dat een kentering noodzakelijk is om ziektes buiten de deur te houden.

Trap er niet meer in beste mensen, informeer jezelf!

Bron tekst: https://www.ninefornews.nl/wat-je-moet-weten-over-de-jeugdarts-die-nu-in-de-media-alarm-slaat-over-dalende-vaccinatiegraad/


Nog meer slecht nieuws voor de gevaccineerden. Bijwerkingen die er niet zijn volgens De Jonge blijken toch te bestaan. Who knew?

Talloze beweringen over de coronaprikken die werden afgedaan als 'complottheorieën' zijn inmiddels bevestigd. Het meest recente voorbeeld is een reviewstudie uitgevoerd door een internationale groep wetenschappers die aantonen dat het vacciningrediënt N1-methylpseudouridine mogelijk een rol speelt bij immuunonderdrukking en het ontstaan van kanker. 

Het ingrediënt van mRNA-vaccins belemmert de immuunrespons en verhindert dat het lichaam bij ontstekingen of infecties en andere ziektes zoals kanker een alarmsignaal afgeeft in de vorm van de stof interferon. Gezien deze immuunonderdrukking is het niet overdreven om te stellen dat de COVID-vaccins grotendeels verantwoordelijk zijn voor de alarmerende stijging van het aantal kankergevallen bij jonge mensen. 

Bron tekst en meer info: https://robindeboer.substack.com/p/nog-meer-slecht-nieuws-voor-de-gevaccineerden

Foto: Bratislavský kraj (BSK) CC BY 2.0
Foto: Bratislavský kraj (BSK) CC BY 2.0

En valt Fleur Agema hiermee nu ook ongelofelijk door de mand? Check de info en oordeel zelf!

Fleur Agema (PVV) vond Hugo de Jonge (CDA) de beste minister van volksgezondheid (VWS) die zij in haar 17 jaar als Kamerlid gehad heeft. Beluister deze video hieronder om dat uit haar eigen mond te vernemen.

Valt Fleur Agema hier nu ongelofelijk door de mand? Met haar uitspraak: "Hij was de enige die weet wat hij deed". Dus die drang, dwang en genocide daar wist hij van en Fleur vindt hem dan de "beste"? Dat roept zeer, zeer veel vraagtekens bij ons op Fleur en wellicht niet alleen bij ons...

Bron 1: https://twitter.com/vincente/status/1780284414657733023

Bron 2: https://twitter.com/ineke_at/status/1780579079512604851

Vincent Everts vroeg Fleur Agema (PVV) wat ze van Hugo de Jonge vond, wij waren erg verrast wat Fleur antwoordde, U ook?

Fleur jij bent nu ook gezien!

Groot schandaal in het EU-Parlement!

Christine Anderson (MEP) verzocht om een ​​kortetermijnwijziging van de agenda om de vaccinovereenkomsten tussen de Europese Commissie en Big Pharma te verduidelijken. 

Zodra ze de volgende drie woorden benoemde: ➡️ Von der Leyen  ➡️ Pfizer  ➡️ Corruptie schakelde de Voorzitter van het Parlement onmiddellijk haar microfoon uit.

Er volgde een stemming van 7 seconden waarin alle andere partijen haar motie afwees. (Ze heeft deze schandalige gebeurtenis opzettelijk onbewerkt gelaten in haar video, zie video hieronder). Onmiddellijk daarna werd het Parlement geschorst voor een pauze. Dat was alles!

Christine Anderson (Europarlementariër) schreef het volgende:

Wanneer in een pseudo-parlement het technocratisch centralisme gecementeerde blokpartijen ontmoet die niet eens geïnteresseerd zijn in het ophelderen van de ernstigste beschuldigingen van corruptie in de dubbele cijfers van MILJARD aan het adres van hun eigen Commissievoorzitter Ursula von der Leyen (het openbaar ministerie doet al onderzoek naar ), zou dit anti-burgerconstruct niet terecht de 🇻🇳 EUSSR kunnen worden genoemd? Bron (Telegram kanaal): https://t.me/christineanderson/965

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN