Vertaal deze pagina naar:

HIER ZIJN HONDERD BEVESTIGDE SAMENZWERINGEN VAN DE AFGELOPEN 75 JAAR!

09-04-2024

BOOOM!

Doel artikel: Aangeven waarom we het RECHT hebben om sceptisch en kritisch te zijn tegenover onze (r)overheden, bedrijven en andere grote instellingen.

Onze conclusie: Het zijn de vele verdienmodellen en corrupte praktijken van de (r)overheden, bedrijven en instellingen waarmee de eigen ondergang van de onwetende wereldbevolking wordt bewerkstelligd.

Medeea Greere, een onafhankelijke uitgever, is nu op Telegram op https://t.me/AMGNEWS2022 en bestaat alleen op lezersondersteuning terwijl ze Waarheid, Vrijheid en Liefde publiceren voor het publieke bewustzijn. Bedankt voor je ondersteuning!

Doel artikel: Aangeven waarom we het RECHT hebben om sceptisch en kritisch te zijn tegenover onze overheden, bedrijven en andere grote instellingen.

100 bevestigde samenzweringen van de afgelopen 75 jaar!


1. Bomaanslag op de Baptistenkerk op 16th Street - De FBI sloot een onderzoek af naar een door de KKK georganiseerde kerkbomaanslag in 1963 waarbij vier kinderen om het leven kwamen. Ondanks dat ze de verdachten kenden, weigerden ze informatie met de politie te delen en blokkeerden ze tot 1977 de beschuldiging van federale misdaden.

2. Acteal Massacre - 45 inheemse mensen die deel uitmaakten van geweldloze anti-regeringsactivistengroepen die in Mexico aan het bidden waren, worden in 1997 door paramilitairen neergeschoten, en in 2020 wordt onthuld dat de Mexicaanse regering verantwoordelijk was voor het bloedbad.

3. Albanese subversie – De VS en Groot-Brittannië proberen van 1949 tot 1953 de regering van Albanië omver te werpen met behulp van ex-nazi's, fascisten en anticommunisten.

4. Andre Cools - De Belgische socialistische politicus werd in 1991 doodgeschoten, waardoor de enorme corruptie binnen de twee belangrijkste socialistische partijen van België aan het licht kwam.

5. Angolagaat: Franse regering koopt in het geheim wapens uit Midden-Europa en verkoopt deze tijdens een burgeroorlog in de jaren negentig aan Angola in ruil voor olie.

6. Aseveliakseli (Finse Wikipedia) – De CIA financiert politieke partijen in Finland gedurende de Koude Oorlog.

7. Ballets Roses - Politici in de jaren vijftig Frankrijk bezochten balletten van tienermeisjes die uitmondden in orgieën.

8. Bataljon 3-16 - Door de CIA opgeleid legerbataljon in Honduras, verantwoordelijk voor het doden en ontvoeren van politieke vijanden in de jaren tachtig.

9. Belgisch achterblijvend netwerk – Belgische deep staat mogelijk gelinkt aan neonazi's en terrorisme.

10. Betty Van Patten, boekhouder van de Black Panther Party, vermoord aangetroffen in 1974, waarschijnlijk door de partij.

11. India laten bloeden met duizend bezuinigingen – Pakistan financiert heimelijk terrorisme en opstanden in India om de staat te ondermijnen.

12. Bob Denard – Franse soldaat en huursoldaat die tijdens de Koude Oorlog meerdere Afrikaanse regeringen omver wierp en aanviel. Gerelateerd aan Francafrique.

13. Bhanwari Devi - Indiase vroedvrouw die sliep met meerdere hooggeplaatste politici die in 2011 werden vermoord nadat ze hen probeerden te chanteren.

14. Aanslagen in Cannes en Nice - Zeldzaam voorbeeld van een niet-statelijke en niet-zakelijke samenzwering op deze lijst: neonazi's bombardeerden in 1988 immigrantenherbergen in Frankrijk en probeerden de Frans-Joodse gemeenschap in een val te lokken om een rassenoorlog tussen Fransen uit te lokken Joden en Franse Arabieren.

15. Chicago Seven – Arrestatie van acht linkse politieke organisatoren in Chicago na een rel die door de politie was begonnen. Het proces omvatte manipulatie van de jury, een bevooroordeelde rechter, het kokhalzen en ketenen van een verdachte, afluisteren en het negeren van belangrijke getuigen.

16. Chico Mendes - Braziliaanse vakbondsleider, milieuactivist en activisten voor inheemse rechten vermoord door rijke landeigenaren in 1986.

17. CIA-activiteiten in Laos - Van 1964 tot 1973 liet de CIA 270 miljoen bommen op Laos vallen. Voel je vrij om daar de angstaanjagende rekensom van te maken en het aantal bommen te berekenen dat per maand, week, dag en uur is gevallen. Ze raakten ook betrokken bij de drugshandel!

18. Corruptie op Mauritius - Zo erg dat het een eigen artikel nodig heeft, waarin 27 gebeurtenissen sinds 1979 tot 2020 worden behandeld, van eenvoudige omkopingsnetwerken tot de moord op politieke activisten.

19. Craig Williamson-Spy die in de jaren tachtig terroristische aanslagen en moorden pleegde voor de Zuid-Afrikaanse regering.

20. Bloedbad in Chuka - Britse soldaten doodden in 1953 in Kenia twintig ongewapende burgers, waaronder één kind. De bevindingen van militair onderzoek worden nooit openbaar gemaakt, de regering ontkent aanvankelijk het bloedbad en er zijn enorme belemmeringen voor de rechtsgang.

21. Coniston Massacre - Australische politie en burgerwachten doden tussen de 31 en 200 mensen tijdens één bloedbad in 1928. De regering probeert het wangedrag van de politie in de ogen van het publiek tot een minimum te beperken.

22. Daniel Morgan - Privédetective die onderzoek doet naar corruptie bij de politie, vermoord met een bijl op de parkeerplaats van een pub in Londen in 1987.

23. Daphne Caruana Galizia - Maltese journaliste die politieke en bedrijfscorruptie aan de kaak stelde, ondanks dat ze meerdere keren werd gearresteerd en met smaad werd bedreigd. Ze werd uiteindelijk gedood bij een autobomaanslag.

24. Dikko-affaire - Nigeria en Israël probeerden in 1984 in Londen een Nigeriaanse ex-regeringsman te ontvoeren.... Je moet inlichtingendiensten soms bewonderen om hun humor.
25. Dioxineaffaire - De Belgische overheid verdoezelt besmet vlees en eieren die in het hele land worden verkocht.

26. Dirty Thirty - Minstens 35 NYPD-agenten waren betrokken bij drugshandel totdat ze in de jaren negentig werden opgepakt.

27. Eileen Sarmenta en Allan Gomez - Twee Filippijnse universiteitsstudenten vermoord en verkracht door een corrupte burgemeester in 1993.

28. Enrico Mattei - machtige Italiaanse ambtenaar die de staatsolie-industrie opbouwde, gedood door een vliegtuigbomaanslag door een onbekende groep.
29. FBI-MLK Zelfmoordbrief - De FBI probeerde MLK in 1964 zelfmoord te laten plegen.

30. FIFA-corruptiezaak - Senior leden van de FIFA zijn betrokken bij fraude en het witwassen van geld.

31. Filiberto Ojeda Rios - FBI-agenten doden Puerto Ricaanse revolutionair en voortvluchtige tijdens een vuurgevecht in 2005. Het vuurgevecht overtrad de lokale wetten en de FBI gebruikte wapens van militaire kwaliteit tegen een burger, blokkeerde medisch personeel uit het gebied en vertraagde de toegang voor Puerto Ricaanse forensische onderzoekers wetenschappers die de plaats delict onderzoeken.

32. Francafrique - Systeem van politieke, militaire en financiële macht dat Frankrijk gebruikt om de macht over voormalige Afrikaanse koloniën te behouden.

33. Fred Hampton - Hij en een ander lid van de Black Panther Party werden vermoord tijdens een inval in zijn appartement. De politie loog over wat er tijdens het vuurgevecht gebeurde en beweerde dat ze veel ernstiger werden bedreigd dan uit forensisch onderzoek bleek.

34. Franse connectie - Grootschalig crimineel plan van de jaren veertig tot de jaren zeventig waarbij opium van Turkije naar Frankrijk werd getransporteerd, waar er heroïne van werd gemaakt en vervolgens naar de VS werd verscheept. Het opereerde onder de bescherming van de CIA in ruil voor het pesten door de maffia van de politieke vijanden van de VS in Frankrijk.

35. Gerald Bull - Canadese wapeningenieur die een wapen wilde maken dat zo krachtig was dat de Iraakse regering dingen de ruimte in kon lanceren. De zaak werd in 1990 buiten zijn appartement in België neergeschoten, maar officieel onopgelost. Israël en Iran zijn de hoofdverdachten. Hoewel de VS, Groot-Brittannië, Chili, Syrië, Irak en Zuid-Afrika allemaal verdachten zijn.

36. Great Canadian Maple Syrup Heist - gepresenteerd zonder commentaar.

37. Wapens voor Antigua - De regering van Antigua en Barbuda kocht met Amerikaans geld Israëlische wapens en gaf ze in de jaren tachtig in het geheim aan Colombiaanse drugskartels.

38. Impasse Gustafen Lake - Impasse tussen inheemse demonstranten en de Canadese politie in 1995, de Canadese regering leidt een lastercampagne en plant een IED.

39. Massale ontvoering in Iguala - De Mexicaanse politie heeft in 2014 in samenwerking met kartels 43 studentenactivisten van een lerarenopleiding ontvoerd. Ze worden tot op de dag van vandaag nog steeds vermist.

40. Moorden in de staat Jackson - In 1970 wordt de politie geconfronteerd met een gewelddadig (met stenen en molotovs gooiend) anti-oorlogsprotest en aanval, waarbij twee mensen om het leven komen en twaalf gewond raken, inclusief het neerschieten van vluchtende mensen. Ze logen en beweerden dat ze werden aangevallen door anti-oorlogssluipschutters. (+ Bloedbad in Orangeburg + schietpartijen in Kent State).

41. Jan Kuciak - De Slowaakse journalist en zijn vrouw worden in 2018 vermoord door huurmoordenaars die door een bedrijf waren ingehuurd nadat hij onderzoek had gedaan naar belastingontduiking door dat bedrijf.
42. Jean Seberg - FBI voert een lastercampagne tegen een aanhanger van de Black Panther Party en beweert dat ze zwanger was geworden van een lid van de Black Panther Party. De intimidatie werd zo ernstig dat de stress ertoe leidde dat ze in 1979 een miskraam kreeg en zelfmoord pleegde.

43. Jeffrey Epstein - je kent deze, zelfs als je denkt dat hij zelfmoord heeft gepleegd, heeft hij een samenzwering opgezet.

44. Juanita Nielsen - Journaliste in Sydney, Australië verdwijnt na onderzoek en activisme tegen de maffia en politiecorruptie in 1975.

45. Bloedbad van Kafr Qasim – De Israëlische politie vermoordt 48 mensen, waaronder 23 kinderen die terugkeerden van werk en school, omdat ze een onlangs ingestelde avondklok hadden overtreden waarvan ze niet wisten dat deze was ingesteld. Dit was in 1956 en een verontschuldiging werd pas in 2007 gegeven.

46. Karel Van Noppen - Gezondheidsinspecteur van de regering in België werd in 1995 neergeschoten nadat hij wetsovertredingen in de vleesindustrie aan het licht had gebracht.

47. Prinses van Kasjmir - Vliegtuig dat in 1955 van India naar Indonesië ging met daarin een opmerkelijke Chinese politicus. Het werd opgeblazen door een onbekende groep, vermoedelijk de KMT. Ook slaagde het er niet in de politicus te doden die de vlucht om medische redenen had gemist.

48. Koki Ishii - Japanse politicus vermoord in 2002 na onderzoek naar corruptie bij de overheid, verduistering en belastingontduiking door grote Japanse bedrijven. Hij wordt onder verdachte omstandigheden vermoord door een Yakuza-lid, uit zijn koffer zijn na de moord documenten verwijderd en zijn dagboek is verdwenen.

49. LaVena Johnson - gewoon een triest verhaal.

50. Lavender Scare - De Amerikaanse regering besluit alle homoseksuelen die in de jaren vijftig voor de regering werkten te ontslaan, waarbij 5.000 mensen werden ontslagen.

51. Lijst met apartheidsmoorden - zo groot dat er een eigen artikel voor nodig is, 20 bevestigde moorden.

52. Lijst van CIA-controverses - zo groot dat er een eigen artikel nodig is, omvat 15 grote controverses.

53. Lijst van Iraanse moorden - zo groot dat er een eigen artikel voor nodig is, 10 bevestigde moorden, 10 vermoedelijk.

54. Lijst met Israëlische moorden - zo groot dat er een eigen artikel voor nodig is, deze kan ik niet tellen.

55. Lijst met Russische moorden - zo groot dat er een eigen artikel voor nodig is, met 120 moorden vermeld.

56. Mack Charles Backer - Een zwarte man die ervan werd beschuldigd in 1959 een zwangere blanke vrouw te hebben verkracht, werd gelyncht. De rechter weigerde getuigenis af te leggen aan de FBI en accepteerde ook geen FBI-getuigenis. Niemand werd gearresteerd ondanks meerdere bekentenissen.

57. Mafia Capitale – De maffia infiltreert tussen 1999 en 2014 het stadsbestuur van Rome om belastinggeld te verduisteren en wit te wassen voor criminele activiteiten.

58. Manhattan Project- Samenzwering waarvan niemand denkt dat het een samenzwering is.

59. Mani Pulite - Massive political corruption scandal in Italy. As many as 5,000 public figures fell under suspicion. At one point, more than half of the members of the Italian Parliament were under indictment, while more than 400 city and town councils were dissolved because of corruption charges. The estimated value of bribes paid annually in the 1980s by Italian and foreign companies bidding for large government contracts reached US$4 billion dollars.

60. Marc Dutroux - Belgische seriemoordenaar en kinderverkrachter die werd beschermd door de politie. Ten minste vier getuigen die bij de zaak betrokken waren, werden vermoord, hoewel zestien anderen omkwamen op een manier die als verdacht werd beschouwd (zelfmoorden en auto-ongelukken).

61. Mauro De Moro – Italiaanse journalist die spoorloos verdween in 1970. De drie belangrijkste verklaringen hebben allemaal betrekking op samenzweringen van de overheid en het bedrijfsleven.

62. Mehdi Ben Barka - Marokkaanse politicus die in 1965 door de Franse en Marokkaanse politie werd ontvoerd en in Parijs werd vermoord.

63. MLPN - Een nep-communistische partij opgericht door de Nederlandse regering om contacten te verwerven in China.

64. Mordechai Vanunu - Marokkaans-Israëlische kerntechnicus die in 1986 details van het Israëlische kernwapenprogramma aan de Britse media openbaarde. Vervolgens werd hij verleid door een Mossad-agent om hem naar Italië te lokken en vervolgens gedrogeerd en ontvoerd, en vervolgens gevangen gezet tot 2004, en hij kan het land nu niet verlaten.

65. My Lai Massacre - Amerikaanse soldaten vermoordden honderden dorpelingen in Vietnam en verkrachtten daar tienermeisjes. De gebeurtenis werd maandenlang in de doofpot gestopt en soldaten die probeerden de moord te stoppen werden gestraft.

66. Ndola DC-6 crash vliegtuig van de Verenigde Naties met aan boord 16 mensen, met name VN-secretaris-generaal Dan Hammarskjold, ontploft tijdens een vlucht boven Congo in 1961. De Rhodesische regering probeerde hun betrokkenheid te verdoezelen.

67. Uraniumvervalsingen in Niger - De Italiaanse regering heeft documenten vervalst waaruit blijkt dat Irak uranium uit Niger kocht om kernwapens te ontwikkelen. Dit werd gebruikt als onderdeel van een rechtvaardiging voor de Amerikaans-Britse invasie.

68. Noord-Koreaanse ontvoeringen van Japanse mensen - In de jaren zeventig en tachtig ontvoerde Noord-Korea meerdere Japanse burgers in Japan, waaronder middelbare scholieren.

69. De illegale activiteiten van Noord-Korea - Inclusief de productie en verkoop van illegale drugs, de productie en verkoop van namaakconsumptiegoederen, mensenhandel, wapenhandel, handel in wilde dieren, valse munt en terrorisme zoals Korean Air Flight 858.

70. Nugan Hand Bank – Australische bank die een dekmantel bleek te zijn voor wapenhandel, het witwassen van geld, drugssmokkel en de CIA.

71. Operatie Chaos-CIA bespioneert linkse activistische groepen en de Israëlische ambassade van 1967 tot 1974 en beschikt uiteindelijk over dossiers over 7.200 mensen. Ze kochten zelfs een afvalinzamelingsbedrijf om documenten op te halen die door deze groepen waren weggegooid.

72. Operatie Mongoose-CIA sponsorde pogingen om terroristische aanslagen en moordaanslagen op Cuba te plegen.

73. Panama Papers, je herinnert je dit nog.

74. Bloedbad in Parijs van 1961 - De Franse politie onder leiding van een ex-nazi vermoordde tussen de 40 en 300 vreedzame demonstranten die wilden dat de regering de discriminatie van moslims zou stopzetten en Algerije onafhankelijkheid zou geven. De regering ontkende het bloedbad en censureerde de media eromheen tot 1998.

75. Pat Finucane - Ierse advocaat die mensenrechtenclaims heeft ingediend tegen de Britse regering die is vermoord door paramilitairen die samenwerken met de Britse geheime dienst.

76. Pat Tillman - Soldaat gedood in Afghanistan door eigen vuur op 10 meter afstand, zonder vuurgevecht. De regering probeerde het te verdoezelen.

77. Bloedbad van Ponce - Vreedzaam protest van Puertoricanen voor een onafhankelijk Puerto Rico wordt met geweld beantwoord door de politie, die in de menigte schiet en 19 mensen doodt. Niemand wordt ooit vervolgd of berispt voor het bloedbad.

78. Projekt-26 – Deep state in Zwitserland.

79. Bloedbad in Qana – Het Israëlische leger bombardeert in 1996 een VN-complex dat vluchtelingen in Libanon beschermt, waarbij 106 mensen om het leven komen en 116 anderen gewond raken. Israël probeert het feit te verdoezelen dat het doelbewust het doelwit heeft gebombardeerd.

80. Ratlines - De netwerken die fascisten en nazi's gebruikten om te ontsnappen aan een instortend nazi-Duitsland, voornamelijk naar Latijns-Amerika.

81. Robert Boulin - Verdachte dood van een Franse politicus in 1979 in verband met financiële misdaden.

82. Robert Remias - Slowaakse politieagent die getuigde tegen corruptie binnen de regering, wordt vermoord met een autobom door leden van de maffia en de regering.

83. Roger Rogerson - Australische agent die in verband werd gebracht met drugshandel en meerdere moorden.

84. De rol van Frankrijk in de Rwandese genocide – behoorlijk in de war.

85. Sachsensumpf – Duitse zaak uit 2007 die mogelijk kinderhandel onder hooggeplaatste politici aan het licht brengt.

86. Saddam Hoessein - Dictator van Irak tot 2003, verantwoordelijk voor meervoudige genocide en een behoorlijk waardeloze kerel. Maar hij was bevriend met de regeringen van de VS, de USSR, Frankrijk, Italië, Saoedi-Arabië, zowel Duitsland als Groot-Brittannië.

87. Sam Giancana - Maffiabaas vermoord in 1975, kort voordat hij voor de Amerikaanse regering moest getuigen over de samenwerking en moorden tussen de CIA en de maffia.

88. Bevriezende sterfgevallen in Saskatoon - De politie in Canada arresteerde inheemse mannen, dreef hen naar de besneeuwde landen, dwong hen zich naakt uit te kleden en liet hen vervolgens achter om dood te vriezen. Ze proberen het Wikipedia-artikel dat dit bespreekt tussen 2012 en 2016 te verwijderen.

89. Scala-zaak (Spaanse Wikipedia) – De politie verkleedt zich als linkse demonstranten die een hoofdkwartier van linkse activisten met vuur bombarderen, waarbij in 1978 in Spanje vier mensen omkwamen. Ze gebruiken dit als executie om meer linkse mensen te arresteren.

90. Service de Documentation Extérieure et de Contre-Espionnage – voormalig Frans spionageagentschap dat wapens verkocht aan Nigeria, Afrikaanse leiders vermoordde en probeerde Quebec zover te krijgen dat het zich van Canada afscheidde.

91. Subprime-hypotheekcrisis - u herinnert zich dit nog.

92. Sumitomo-koperaffaire - generieke prijsafspraken en fraude.

93. Sursulusk-schandaal – Turkse deep state die samenwerkt met terroristen en de georganiseerde misdaad.

94. Tancos-wapendiefstal - Er wordt ingebroken in het Portugese militaire arsenaal en duizenden wapens worden door soldaten gestolen voor onbekende doeleinden.

95. Crash op Thule Air Base - In 1968 stort een B-52 van de Amerikaanse luchtmacht, met vier kernbommen aan boord, neer op een ijskap in Groenland, waarvan er één voor altijd verloren gaat. De Deense regering heeft willens en wetens haar eigen kernwapenvrije zone-beleid in Groenland geschonden om de Amerikaanse regering te sussen.

96. VS betrokkenheid van de inlichtingendiensten bij Duitse en Japanse oorlogsmisdadigers na de Tweede Wereldoorlog - zie ook Operatie Bloodstone.

97. Vela-incident - Mysterieuze dubbele lichtflits gedetecteerd tijdens een storm in de Zuidelijke Oceaan door een satelliet. Hoogstwaarschijnlijk een gezamenlijke Israëlisch-Zuid-Afrikaanse kernwapentest die de Amerikaanse regering probeerde te verdoezelen.

98. Viola Liuzzo - betaalde FBI-informant en agent-provocateur bij de KKK leidt in 1965 een schietpartij op een auto met burgerrechtenactivisten, waarbij een vrouw om het leven komt. De FBI belastert haar vervolgens in de media en beweert (zonder bewijs) dat ze het alleen deed om seks te hebben met zwarte mannen, een communist was en verslaafd aan heroïne.

99. Volkswagen-emissieschandaal - je herinnert je dit nog.

100. WA Inc - Netwerk van omkoping ontdekt tussen meerdere Australische bedrijven en de regering van West-Australië in de jaren tachtig.

Bron: https://amg-news.com/booom-heres-100-confirmed-conspiracies-from-the-last-75-years/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN