Vertaal deze pagina naar:

HOE DE ONWETENDE BEVOLKING DAGELIJKS WORDT GEMANIPULEERD DOOR DE ELITE!

21-03-2023

Het is nu heel duidelijk hoe de manipulatie van de onwetende bevolking gebeurt middels de Tweede Kamer!


Het is nu ook duidelijk bij de bevolking dat de huidige partij met Rutte aan het hoofd door de mand is gevallen. Dat weten de elites maar al te goed. Het plan om 3.000 boerderijen plat te walsen om een reusachtige Smart City te bouwen valt niet in de smaak bij de boeren.

Er is nu heel veel verzet bij de boeren en bij de bevolking!

Hoe lossen ze dat op?

Heel eenvoudig: door een partij op te richten die zich voordoet alsof ze het gaan opnemen voor de boeren, het BBB. De BBB is in handen van Bayer/Monsanto wat 100% Cabal bedrijven zijn.

BBB steunt Agenda 2030, promoot de LGBTQA beweging en is nauw verbonden aan het WEF.De zogenaamde verkiezingswinnaar BBB (666 partij) kan de stikstofplannen van het WEF (Agenda 2030) niet van tafel vegen, later werd bij de bevolking bekend dat 'Nederland zich moet houden aan Europese wetten'.

De zogenaamde verpletterende verkiezingswinst (door gemanipuleerde verkiezingen) van BBB zette de politiek in eerste instantie op zijn kop. Daarna werd al snel duidelijk dat de stikstofmaatregelen niet van de baan zijn, omdat BBB het spel meespeelt van de misleidende Tweede Kamer.

Henri Dekker beweert het volgende over BBB:


Probleem: er is veel verzet in het volk!

Oplossing: voorzie hen van een politieke partij!

Net als de PVV: Wilders doet al jaren alsof hij voor vrijheid is, maar doet altijd 100% mee met alle tirannie. Hij is getraind om de "vrijheidsstrijder" te spelen, zonder dat hij ook maar iets doet voor vrijheid, behalve wat zinloos schelden. Zo werkt gecontroleerde oppositie: ze praten veel, maar doen niets. Het doel is de massa zoet te houden. "Stil maar, wacht maar, wij zullen je wel beschermen."


Zo blijft alles bij hetzelfde, maar denkt de massa dat ze "gewonnen" hebben!

Het goede is dat een groot deel van het volk bewust is van de criminele plannen van de overheid. Dat is toch al een belangrijke echte overwinning. Het bewustzijn begint te komen.

De volgende stap is nu die mensen laten beseffen dat de overheid veel slimmer is dan ze denken. Het BBB is net zo goed van het kartel, en is juist opgericht als valstrik voor alle mensen die Nederland en de boeren willen redden.

De oplossing is niet een partij die de belangen van de boeren en burgers zogenaamd behartigt. De oplossing is dat iedereen individueel "NEE!" zegt tegen de misdadige WEF Agenda 2030.


Laat anderen niet voor je opstaan, sta zelf op!

Het enige wat we kunnen hopen is dat iedereen die dit bericht leest, het zal verspreiden, zodat deze belangrijke volgende fase kan doorgaan, dat de bevolking gaat begrijpen hoe gigantisch ze bespeeld worden en voor de gek worden gehouden.

Door: JvG

Word Wakker en ga onderzoek doen!