Vertaal deze pagina naar:

HOE ONAFHANKELIJK IS DE MEDIA? HOE BIZAR EEN RECHTSTAAT KAN WERKEN EN DE REGULIERE MEDIA IS STIL

27-05-2024

De reguliere media heeft tot heden geen aandacht geschonken aan satanisch ritueel misbruik in Nederland.

De reguliere media is omgekocht in Nederland, zij delen alleen informatie wat naar buiten mag of wat naar buiten gebracht moet worden om de bevolking te misleiden.

Zijn er vandaag nog mensenoffers? 

Zevenentwintig slachtoffers en zevenentwintig getuigen over de hele wereld bevestigen wat in de bovenstaande video wordt verteld en doen afschuwelijke uitspraken over een "gruwelijke bloedsekte". Hun uitspraken komen nauwkeurig overeen met honderden andere slachtoffer- en getuigenverklaringen, die allemaal onafhankelijk van elkaar hetzelfde zeggen. 

Steeds meer informatie komt nu naar buiten over seksueel misbruik van babies, kinderen en minderjarigen, waarbij hoge topambtenaren, hooggeplaatsten en zelfs het koningshuis bij betrokken zijn en die kindermisbruik en kinderhandel mogelijk maakten in Nederland en de rest van de wereld. De beerput gaat steeds meer open in Nederland en vele andere landen in onze wereld.

Meer info: https://www.bvwfoundation.com/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/

INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/

MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com/

Gideon van Meijeren moest voor de rechter verschijnen

Op 27 mei 2024 moest Gideon van Meijeren voor de rechter verschijnen omdat hij zou hebben opgeroepen tot geweld tegen de overheid. In werkelijkheid had Gideo van Meijeren juist tot heden opgeroepen tot een VREEDZAAM verzet en de feiten liegen er niet om. Dat zal Gideon van Meijeren ook altijd blijven doen waren zijn woorden, ongeacht de uitspraak.

Gideon van Meijeren is een van de weinige die de Commissie Hendriks wil ontbinden omdat deze niet onafhankelijk is en hooggeplaatste ambtenaren zelf betrokken en verdacht zouden zijn van satanisch ritueel misbruik. (Gerelateerd hieraan zijn het Rolodex onderzoek en de Demmink doofpot). 

Zelfde verhaal als in de zaak Dutroux waarbij ook hooggeplaatste ambtenaren verdacht waren. Sterker nog, hier waren al de 27 getuigen vermoord voordat het proces begon.


"Commissie Hendriks"

Deze tijdelijke onderzoekscommissie werd per 1 april 2021 ingesteld door minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid (JenV). Deze zogenaamd 'onafhankelijke' commissie (die z'n eigen vlees keurde met eigen slager en eigen slachters) deed onderzoek naar het verschijnsel van georganiseerd sadistisch misbruik van minderjarigen gepleegd door daders (hooggeplaatsten en topambtenaren).

De commissie zou haar onderzoeksrapport in eerste instantie afronden in juli 2022. Er was echter veel meer tijd voor nodig, het onderzoeksrapport was pas medio december 2022 klaar.

Allemaal toeval? 

Ook werden er toen namen genoemd die ook nu terug zouden komen in de Commissie Hendriks. De media laat hier duidelijk een steek vallen omdat ze niet het hele verhaal publiceren. Dat noemen we ook wel censuur. De onderstaande video laat duidelijk zien tegen wie er extreem geweld werd gebruikt. 

Dit allemaal onder het bewind van Ferd Grapperhaus die tijdens de coronatijd zelf zijn bruiloft vierde zonder de coronamaatregelen in acht te nemen. Hij had er maling aan. En dat mocht allemaal wel.

Er wordt duidelijk met twee maten gemeten in Nederland (Pedoland).  

HET GEWELD VAN DE NAZI POLITIE (SS) TEGEN DE BEVOLKING OP BEELD VASTGELEGD

Child Lives Matter

Bij Child Lives Matter draait het voornamelijk om het bewust maken van volwassenen, zorginstanties en het onderwijs over wat kinderen essentieel nodig hebben om zich volledig te ontwikkelen in hun eigen unieke vorm. Ons centrale streven is het welzijn en geluk van alle kinderen, van hen met minder sterke capaciteiten tot aan hoogbegaafde kinderen, binnen het gezin, het onderwijs en de zorg. 

Het is dringend noodzakelijk dat we gezamenlijk ons inzetten voor een solide basis voor de ontwikkeling van de huidige generatie kinderen, met een verbindende en inspirerende aanpak. We kunnen niet negeren dat er nog altijd talloze kinderen zijn die met innerlijke onrust kampen en niet de kans krijgen om hun volledige potentieel te benutten, met alle gevolgen van dien. Het is hoog tijd dat de systemen ten dienste staan van de kinderen, en niet andersom. We moeten meer aandacht besteden aan preventieve maatregelen om te voorkomen dat problemen ontstaan.

Meer info: https://www.childlivesmatter.nl/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN