Vertaal deze pagina naar:

HOE ONWETENDE MENSEN DE VACCINATIES ERVAREN

21-05-2021

"Met trots natuurlijk het vaccin genomen"


"Heb er zelf een stuk over geschreven in de nieuwsbrief van mijn werkgever"Mijn gouden ticket naar het nieuwe leven schreef hij...


Zo ervaarde een Nederlander het toen de brief op 10 maart 2021 op zijn deurmat viel.


Hij schreef vervolgens: "Mijn verhaal naar het bedrijf toe"

"In de ochtend zag ik de komst al via de PostNL app. Er is een brief van het RIVM onderweg naar mij. Ik belde mijn teamleader met de boodschap: ik zit hier vol spanning, er is een brief van het RIVM onderweg!

Zou dat mijn vaccinatie uitnodiging zijn?

Om 16:00 was daar de verlossende post-bezorging, een brief van de RIVM.

18 maart 2021 om 16:15 mag ik mij melden bij mijn huisarts voor de eerste AstraZeneca prik, de 2de kan ik op 27 mei ophalen. Wat was ik blij en gelukkig en kreeg een aangenaam gevoel van binnen. Dit is mijn gouden ticket!

Nou dat dacht ik dus!!

Zondag 14 maart 23.00 uur, een verklaring van demissionair Minister De Jonge:

We leggen het vaccineren stil.

Ik heb denk ik nog nooit zo slecht geslapen in mijn leven.

Nu kreeg ik eindelijk mijn eerste prik, en wat zou ik mij goed, gelukkig en ook trots gevoeld hebben, trots dat ik een dominosteentje mag zijn naar een normaal leven.

Helaas wordt mijn geduld op proef gesteld en zal ik moeten wachten op een nieuwe brief van het RIVM met prik afspraken.

Het geeft mij wel de hoop dat ik (inmiddels al ca. 16 maanden geleden) mijn vrouw weer ga ontmoeten.

Wil je weten hoe ik het vaccineren ga ervaren?

Spreek me dan gerust aan via Teams en dan drinken wij virtueel een kopje koffie/thee daar bij"


Inmiddels is deze Nederlander gevaccineerd (29 maart 2021) met AstraZeneca en op 27 mei a.s. gaat hij de 2e prik halen!Wat zit er in de AstraZenena-prik?


De AstraZeneca-prik is een vectorvaccin. Dat is een vaccin gemaakt van DNA-virussen, gewoonlijk adenovirussen, waarbij de virulentiegenen zijn verwijderd. Algemeen wordt aangenomen dat adenovirussen onschadelijk zijn voor mensen en hooguit verkoudheid veroorzaken.DNA-vectorvaccins zouden niet in het genoom integreren, maar toch gebeurt dat, stelt Borger. Na vaccinatie met een DNA-vectorvaccin heeft de ontvanger genetisch aangepaste cellen in zijn of haar lichaam. Ongeveer 1 tot 5 per 1000 cellen, licht hij toe.Hopelijk worden deze genetisch aangepaste cellen herkend en uitgeschakeld. Als dat niet gebeurt, kunnen er na verloop van tijd onverwachte neurologische en immunologische afwijkingen ontstaan, benadrukt Borger. Hij raadt vaccinatie met een DNA-vectorvaccin dan ook ten zeerste af.Gentherapie was toch wappienieuws?


Genetisch gemodificeerd organisme in je lichaam.

Lees de regeling van het Minister van Infrastructuur en Waterstaat...

Lees ► https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html?s=08


U leest daar onder andere het volgende:

Procedure gentherapie Besluit ggo

Voordat gentherapeutica en vaccins op de markt mogen worden gebracht, is onderzoek naar de veiligheid en effectiviteit ervan nodig. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door middel van zogenaamde klinische proeven.

Indien klinische proeven worden uitgevoerd met middelen waarin ggo's aanwezig zijn, is daarvoor een vergunning op grond van het Besluit ggo nodig voor de beoordeling van de milieuveiligheid op basis van een milieurisicobeoordeling (MRB).

Bent U nog zo gelukkig na het lezen van deze informatie?


5 manieren waarop je gemanipuleerd wordt om jezelf te laten prikken:


De steeds wanhopiger wordende trucs zijn allemaal onderdeel van het spel die er gespeeld wordt. Als je ze niet doorziet, val je er misschien voor, vandaar dit artikel.

Op de onderstaande website lees je over de 5 manieren waarmee autoriteiten je willen manipuleren en onder druk zetten om je zo snel mogelijk te laten prikken.

De uitrol van het Corona vaccin is nu in volle gang over de hele wereld. De verkoop van de eeuw is hiermee in volle gang. De machten die in het spel zijn, willen dat elke persoon wordt gevaccineerd, en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit ook gebeurt.

De psychologische gedragsbeïnvloeding vindt nu op allerlei manieren plaats.

Op de website hieronder leest U over de vijf belangrijkste manieren waarop onze autoriteiten jouw toestemming proberen te krijgen om te prikken.

Op die manier zal het altijd 'je eigen keuze' zijn geweest.

Let dus heel goed op voor deze manipulatieve vormen van druk zetten.

Website ► https://scl.io/HAo3SDn
Ook berichten over Geert Wilders worden ingezet en gebruikt om de bevolking over te halen zich te laten vaccineren!Part 13: Final exposure of Bill Gates


His last evil schemes in the lime-lights...

By Janet Ossebaard & Cyntha Koeter

This is part 13 of 17 parts in total.‼️  De informatie in de onderstaande link kan uw leven en dat van vele anderen redden, of de ernstigste symptomen voorkomen of genezen die kunnen worden overgedragen van COVID-gevaccineerden op niet-gevaccineerden ‼️


Volgens Andreas Kalcker oxideert chloordioxide ook de spike-eiwitten die door gevaccineerden worden afgescheiden. Dit is dus hier een plan B voor allen die zich willen beschermen tegen vaccinatie en voor wie de dagelijkse orale inname van MMS/CDS op lange termijn te belastend is of voor wie ze geen MMS bij de hand hebben, bv. in een crisissituatie.

Dennennaaldenthee wordt al duizenden jaren over de hele wereld medicinaal gebruikt.

Deel dit artikel alstublieft zo vaak als U kunt!

DANK U WEL!


https://mms-seminar.com/nl/dennennaald-thee-mogelijk-tegengif-voor-spike-proteine-overdracht/Wild voedsel foerageren - Den / Spar / Ceder / Fir - Groenblijvende theeënDe overgrote meerderheid van de naaldbomen wordt al duizenden jaren medicinaal gebruikt, met een uitstekende staat van dienst. Leer je bomen kennen. Ze kunnen een medicijnkast vol gezondheidsvoordelen bieden voor u en uw gezin.