Vertaal deze pagina naar:

HOE SCHRIJF JE COVID HOAX OF CORONA HOAX?

14-08-2022

Aan elkaar als Coronahoax of als twee losse woorden Corona hoax?

Aan elkaar als COVID hoax of als twee losse woorden COVID hoax?

Of misschien nog met een verbindingsstreepje ertussen?

Dus geschreven als COVID-hoax?

Wie het denkt te weten mag het onze redactie mededelen!

NB. Wij adviseren U het hele artikel te lezen.

Taalkundige fouten of schrijffouten in teksten!

Hoe erg is dat eigenlijk?

Niet dat daar straks weer trollen en drollen over gaan vallen.

Dat er taalkundige fouten of schrijffouten worden gemaakt in onze teksten.

Dit onderwerp is te belangrijk om hiervan weg te blijven kijken.

Doe onderzoek en laat U zich NIET langer meer vaccineren of testen, wanneer Uw leven U lief is en weiger het Merkteken van het Beest (de chip in Uw hand) aan te nemen, want dan bent U verloren volgens Openbaring 13 van de Bijbel.

COVID is een grote scam van de (r)overheid om op een snelle manier de bevolking te kunnen reduceren (doden) en onvruchtbaar te maken. Er is een plan (Agenda 2030) om de bevolking terug te brengen naar max. 500 miljoen geregistreerde aardbewoners.

Diegenen die de kennis van het scheppen van leven hebben willen de Mensheid op aarde transhumaniseren naar transhumanen (robots) die alleen maar goed luisteren en doen wat er wordt gezegd. Elke stap die ze doen wordt gecontroleerd en gewogen. Dit is de natte droom van de duivel, die momenteel nog steeds op onze Aarde de touwtjes in handen heeft.

Kijk maar eens om U heen welke Agenda er momenteel wordt uitgerold.


Boodschap voor U als lezer:

Wanneer U een Ziel heeft dient U daar zuinig op te zijn en het pad van God te bewandelen.

Leef volgens de Tien Geboden van Mozes!

Lees dit eens ► https://historiek.net/tien-geboden-bijbel-moderne-taal/84242/


Wij hebben U hierbij gewaarschuwd!

U kunt straks niet bij het hemelpoortje zeggen:

"Ich habe es nicht gewusst"...

Kijk, luister en overtuig Uzelf dat COVID een hoax is!

Het Merkteken van het Beest komt eraan: 666

Link video ► https://rumble.com/v1fy7rb-het-merkteken-van-het-beest-komt-eraan-666-lees-openbaring-13-van-de-bijbel.html


De chip in Uw hand (het Merkteken van het Beest: 666) bepaalt straks of U kunt kopen of verkopen!

Bent U van plan om zo'n 'handige' Chip te nemen?

Lees dan eerst Openbaring 13 van de Bijbel.

Maak goede keuzes voor nu en straks!

Wij hebben U hierbij gewaarschuwd.

U kunt straks niet bij het hemelpoortje zeggen:

"Ich habe es nicht gewusst"...

Wat kunnen we nog gaan verwachten?

WORDT DE AARDE BINNENKORT BEDREIGD?

DOOR EEN ONBEKENDE VERWOESTENDE PLANEET?

Al enige jaren zijn er geruchten over een tweede zonnestelsel (Wormwood system) die om onze zon draait. Twee van de planeten in het mini zonnestelsel worden Nemesis en Nibiru (Planet X) genoemd. De website Wikipedia geeft uitvoerig informatie over de planeet Nibiru maar bevestigt niet dat Nibiru bestaat.

Andere informatie vinden we op YouTube 'NIBIRU PLANET X'.

Volgens sommige mensen is het Wormwood system (Nemesis) de grote verwoester die vele rampen, die in het boek Openbaringen staan geschreven, doet plaatsvinden. Volgens onderzoekers staan we kort voor deze periode van verwoesting van de Aarde. Anton Teuben (Ufoloog/klokkenluider) is er echter van overtuigd dat we er deze keer geen hinder van gaan ondervinden.

Zie video ► https://youtu.be/nHavwHG0uKI

Han Peeters schreef een boek met de titel 'Planet X'

Wij adviseren U dit boek te gaan lezen, zodat U hiervan op de hoogte bent.

Een stukje voorgeschiedenis

Connect de dots, ontdek de passende puzzelstukjes van de grote puzzel. Een Wakker Mens (Ronald M.) schreef op social media een aanvulling die vele puzzelstukjes op hun plek leggen. Wij (onze redactie) hebben de tekst gecorrigeerd om het leesbaarder te maken en hebben de spelfouten eruit gehaald.

Het Tartariaanse rijk is de start geweest van waaruit alle gif is ontstaan.

Een kleine groep zieke geesten die de wereld wilden overheersen. Anno heden hebben we te maken met een club van 13 satansiche bloedlijnen, Rockefellers en Rotschilds trekken nu aan de touwtjes. Deze bloedlijnen behoren tot de 1% rijkste mensen op aarde. Via de vrijmetselaars zijn daar vele mensen aan verbonden die hun puppet zijn. In Nederland zijn dat Mark Rutte en vele andere politici, hoogwaardigheidsbekleders en topambtenaren.

George Soros en Klaus Schwab zijn twee daarvan. Iemand die nu ook een belangrijke rol daarin speelt is Bill Gates. Even iets verder terug, lang geleden was er ene Kalergi die een plan had. De wereld was vol en de witte mens was te slim geworden. Zijn plan behelste het uitroeien tot max. 500.000 mensen, waarbij dan een overwegend donker ras over zou blijven. De blanken moesten gemengd worden met het Noord-Afrikaanse ras. Dit om te bewerkstelligen dat er dan een dom, maar wel een sterk en makkelijk voort te planten ras ontstond.

De 1% wordt tegenwoordig de deep state of cabal genoemd.

Deze groep bedacht dat de geloven die er waren niet goed genoeg waren en ja om het kalergi plan uit te voeren moest er toch wat gebeuren. Er werd daarom een nieuwe geloofsstroming ontworpen, de islam. Niet verwonderlijk dat 'gratis' geld en 'alles is van Allah' plus 'slaaf maken' en 'veelwijverij' (het mogen hebben van meerdere vrouwen) werd opgenomen in het Islam geloof.

Het afmaken van ongelovigen was ook een doel op zich.

Zo ontstonden de kruistochten en later de beide wereldoorlogen (I en II). Dat ging niet goed genoeg en toen kwamen de ziektes. Het was Bill Gates die later ontdekte dat als je een pc programma maakt met daarin een virus dat je dan antivirus software kon verkopen (verdienmodel). Dat verhaal kennen we.

Terug naar het nu zien we dat het kalergi plan vorm begint te krijgen. Grote groepen gezonde Noord-Afrikaanse mannen, allemaal moslim komen ongestoord onze kant op. Bill Gates heeft bedacht dat wat je met en pc kunt je ook met mensen kunt doen, mits het verhaal goed is. Na wat proefballonnen (testcases) als mexicaanse griep en de vogelgriep kwam de klimaatscam en hiermee begon de angstporno. Angst, paniek en overdrijven. Hoe kun je de mens manipuleren, maar ook hoe sla je de tegenstander monddood.

De term complotdenker en wappie werd geboren.

Dan plotseling, vanuit het niets komr corona en daarmee de onderdrukking en angst. Plus natuurlijk het vaccin. Weet je nog die pc? Ja nou dat dus, alleen het virus is niet dodelijk. Expres is hiervoor een bestaand griepvirus voor gebruikt, want je moet wel iets hebben natuurlijk.

Let wel er is tot op het moment dat ik dit schrijf geen hard bewijs voor het huidige virus, noch de varianten. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de apenpokken.

Kort samengevat:

A) Maximaal 500.000 aardbewoners.

B) Deze 500.000 aardbewoners zullen een gemengd blank Noord-Afrikaans ras zijn.

C) Deze mensen zullen slaaf zijn van de 1%.

De assielstroom zorgt nu voor de vermenging. Het vaccin bestaat uit een dodelijke cocktail van mRNA stoffen grafeen en andere troep, plus nanochips. Wat de Duitsers in WO-II niet lukte, gaat nu wel lukken wanneer de bevolking niet tijdig gaat ontwaken. De bevolking doet er nu vrijwillig aan mee.

Natuurlijk is daar goed over nagedacht, daar wordt ook over geschreven door Klaus Schwab in zijn boek "The Great Reset' en in de Protocollen van de Wijzen van Sion is daar ook veel over terug te lezen.

Een lang verhaal, maar hopelijk brengt het wat Licht in de duisternis.

En ja, wanneer je deze informatie deelt krijg je de naam Wappie of Complotdenker op je mouw gespeld.

Maak Uw eigen keuzes en maak Uw eigen plan. Probeer met gelijkgestemden zoveel mogelijk zelfvoorzienend te leven en houdt daarbij de Tien Geboden in stand.

Doe Uw voordeel met deze informatie en deel dit bericht wanneer dat goed voelt voor U.

Nieuw te onderzoeken info van de passagiers van vlucht MH17 en vlucht MH370

Wat is er werkelijk gebeurd met vlucht MH17 en MH370?

Moesten er mensen verdwijnen die als passagier meevlogen en zo ja welke?

Doe zelf ook onderzoek en connect de dots.


Passagiers vlucht MH17:

In de MH17 zouden 100 AIDS geleerden gezeten hebben die onderweg waren naar een conferentie in Australië en zij hadden niet alleen een geneesmiddel maar konden ook bewijzen dat de VS AIDS had ontworpen voor depopulatie en het had uitgezet in Afrika.

Passagiers vlucht MH370:

Er zaten zeer waarschijnlijk 20 wetenschappers in de MH370, waarvan 4 patenthouders. Waren van een chip voor halfgeleiders voor het militaire complex.

Rothschild was de vijfde patenthouder en is nu enige patenthouder na de doodverklaring van de andere vier. Miljarden bracht het hem. Rothschild is nu soal patenthouder van de chip zoals ze dat noemen, hij was de enige die niet aan boord was als patenthouder, dus nu zijn de patenten van hem.

Begrijpt U nu iets meer wat er toendertijd is gebeurd?

U zult voorts moeten begrijpen wat illuminati, vrijmetselarij, tempeliers, bankiers enz. werkelijk doen en waarom. Het is niet niets om het allemaal te begrijpen, laat staan de Waarheid te aanvaarden.

Ivo Opstelten maakt in de onderstaande video, tijdens de speech van Rutte, 2x het vrijmetselaarsteken met zijn beide handen. Dit doet Opstelten met een reden!

Zie de foto hieronder welk teken Opstelten tijdens de speech van Rutte maakte.

Hier maakt Opstelten tijdens de speech van Rutte het vrijmetselaarsteken met zijn handen.
Hier maakt Opstelten tijdens de speech van Rutte het vrijmetselaarsteken met zijn handen.

In de onderstaande video maakte Opstelten 2x het vrijmetselaarsteken met een speciale reden!

Link video ► https://youtu.be/HQHZe24tkKs


Lees ook de reacties onder de video:

De onderste steen moet boven komen beste mensen!

Kijk in deze link voor meer info ► https://www.freedom-for-all.com/mh17/

En op dit Telegram kanaal ► https://t.me/+WAqHq3wn6dSuUjrk

En deze ► https://t.me/MH17thruth


Doe zelf ook onderzoek, word Wakker!

Word lid van onze Waarheidskrant en bestel een T-shirt met een goede boodschap!

Dan kunnen wij U het nieuws voor U blijven verkondigen en gaat U straks het grote plaatje zien wat zich nu in de wereld aan het voltrekken is. Ondertussen triggert U andere mensen met de boodschap op Uw T-shirt. We leven in de eindtijd van de Bijbel. Het oordeel van God zal gaan komen, waarbij er Gerechtigheid gaat geschieden, zowel in de hemel als op de aarde.