Vertaal deze pagina naar:

HOE WORD JE ONAFHANKELIJK VAN DE (R)OVERHEID?

10-10-2022

Ga vooral zwart werken en doe geen afdracht meer van belastingen en betaal zoveel mogelijk contant!

Ga met gelijkgestemden eigen communies of buurtgemeenschappen opzetten die geheel of zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn. Maak gebruik van elkaars kennis, talenten, gaven, handvaardigheden en middelen en probeer zoveel mogelijk met elkaar te ruilen. En help en ondersteun elkaar waar dat nodig is. Op deze wijze kunnen we onafhankelijk worden van de (r)overheid.

Zorg ook goed voor de oudjes, mensen die ziek zijn en de minderbedeelden.

Ook tijd kun je nuttig ruilen voor levensmiddelen of woongenot. Wees creatief in het vinden naar oplossingen en maak goede afspraken en keuzes met gelijkgestemden voor nu en in de toekomst. Er zijn reeds veel nieuwe initiatieven geboren en vele projecten opgestart door pioniers die U reeds voor gingen.

Heeft U kinderen?

Ga thuisonderwijs geven met andere ouders die kinderen hebben of richt een eigen school op met eigen regels. Velen gingen U reeds voor.

Wees creatief en denk en handel in oplossingen.

Durf en ga eigen keuzes maken, Succes!


Wilt U in Spanje gaan wonen?


 80 dorpen in Spanje zoeken nieuwe inwoners met huren vanaf 100 euro/maand.

Jubrique (Málaga) - In het achterland van de provincie Málaga (Andalusië) op 122 km van de stad Málaga zoekt het dorp Jubrique nieuwe inwoners. Het is al mogelijk een appartement vanaf 180 euro/maand te huren of een woning vanaf 250 euro/maand. Er is ook een koopappartement voor 50.000 euro en een woning voor 28.000 euro (moet geheel gerestaureerd worden). Er zijn mogelijkheden voor de teelt van tropische producten zoals mango of avocado, houden van geiten voor de kaas, overname lokale slagerij, kapperszaak, horeca en toeristische bedrijven.

Meer info ► https://www.spanjevandaag.com/13/06/2022/holapueblo-80-dorpen-nieuwe-inwoners-spanje-platteland/