Vertaal deze pagina naar:

HULDE AAN DE DAPPERE SPREKER UIT HAAKSBERGEN OVER DE OVERSTERFTE EN HET PFIZER RAPPORT

01-12-2022

Misschien een onderwerp voor andere gemeenteraden in Nederland om te bespreken?

Spreekrecht tijdens de gemeenteraad

In de gemeente Haaksbergen kunnen burgers gebruikmaken van het spreekrecht tijdens de gemeenteraad. De heer Koenderink maakte daar gebruik van. Burgemeester Rob Welten (CDA) was not amused en vroeg de aanwezigen om zich te onthouden van 'signalen van goedkeuring of afkeuring'. "Dat is niet de bedoeling in deze raadszaal." Vervolgens klonk boegeroep. Koenderink liet het rapport uitdelen aan de gemeenteraadsleden. "En dan schrikken we niet? Laten we ons nog steeds gewoon zogenaamd 'vaccineren' met dit? Zijn wij hiermee akkoord dat dit allemaal gebeurt?" 

De heer Koenderik legde voor de gemeenteraad in Haaksbergen heel duidelijk uit dat er een causaal verband bestaat tussen de gegeven coronavaccins en de toename van allerlei ziektes en oversterfte in Haaksbergen(en de rest van Nederland). Uit het onderzoeksrapport van Pfizer, die hij aan de gemeenteraad heeft overhandigd, presenteerde hij het hoge aantal mensen die bijwerkingen hebben gekregen en/of zijn overleden alleen al in de '3 maanden' onderzoeksfase van het Pfizer vaccin.

Koenderik vroeg aan Rob Welten, de Burgemeester van Haaksberger: Wat is de kerntaak van de burgemeester? Een gemeenteraadslid van Haaksbergen, Bart Woortman (VVD) vroeg: "Waarom brengt u dit verhaal niet naar Den Haag?" Koenderik: "We hebben het geprobeerd: Er mag niet over gepraat worden. Men mag niet over de oversterfte praten!" Nu kijken of de landelijke politiek, kranten/media en wetenschap dit gaan oppakken... Bron tekst: https://t.me/ditishetnieuws - De Nieuwe Media heeft het reeds opgepakt, wie volgt?

Hulde aan deze dappere spreker in Haaksbergen!

Wie gaan dit nu verder oppakken in Nederland?

Heeft Nederland nog meer dappere mannen die op durven te staan?

Denk aan de toekomst van Uw (klein)kinderen en onze toekomstige kinderen.

Hieronder kunt U het Pfizer rapport downloaden.

Verspreid ons artikel en de boodschap!

Print het Pfizer Rapport uit, schrijf onze naam van de website erop (WAARHEIDSKRANT.NL) en duw de boodschap door de brievenbussen in je eigen buurt of gemeente en in de handen van de mensen die je tegenkomt op straat, in de winkel en je (sport)clubs.