Vertaal deze pagina naar:

- NASLEEP ELON NIEUWS -

27-04-2022

Iedereen moet goed op blijven letten op de nasleep van het Elon nieuws!


Vertaling bericht van BioClandestine door "Ware Kracht Ilona"Iedereen moet goed opletten op de nasleep van het Elon nieuws.

Kijk goed hoe de vijand reageert.

Ze onthullen het meest wanneer ze wanhopig zijn.

Ze worden slordig en duidelijk als ze onder druk staan.

En precies op tijd, de huidige deep state troepen bij Twitter zijn massaal hun bot farms aan het verwijderen. De politiek geladen entiteiten die Twitter beheren zijn in een massale razernij in een poging om al hun snode Orwelliaanse activiteiten te verdoezelen.


Waarom is het verwijderen van bots belangrijk?


Nou, ten eerste bewijst het dat Twitter bots gebruikt.

Wat op zichzelf al Orwelliaans, bedrieglijk en slecht van aard is.

Voor degenen die niet weten hoe het werkt, Twitter en andere sociale media sites gebruiken bots ze controleren, om te azen op de menselijke emotionele en psychologische natuurlijke groepsdenken neigingen.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat Twitter duizenden bots gebruikt om een tweet over het Pfizer-vaccin leuk te vinden. Die tweet krijgt meer interacties via algoritme manipulatie als gevolg van 'vind ik leuk', meer mensen zien het, en echte gebruikers zijn van nature geneigd om het ergens mee eens te zijn als ze zien dat duizenden andere mensen het ermee eens zijn, niet willen worden weggelaten uit de groep, ze liken de tweet, de cyclus gaat verder. Voor je het weet heeft de tweet 60k likes, ook al is de meerderheid van de mensen het er niet mee eens en zijn veel van de likes afkomstig van bots.

Hetzelfde geldt voor de manier waarop ze beslissen wat "Trending" is, gebaseerd op wat ze willen dat je ziet en niet gebaseerd op werkelijke aantallen van waar mensen over praten. Net als het geven van meer geloofwaardigheid aan hun liberale blauwe vinkje bootlickers door jacking hun volgelingen tellen met bots. Het is een behoorlijk verknipte menselijke psychologische manipulatie.

Wanneer ze het gebruik van bots combineren met algoritme/hashtag manipulatie, en censuur van afwijkende stemmen; kunnen ze direct de manier veranderen waarop mensen de algemene publieke opinie over verschillende onderwerpen zien. Dat geeft hen de mogelijkheid om de publieke opinie te beïnvloeden via psychologische manipulatie. In wezen laten ze de schapen geloven in een valse realiteit die zij creëren.
In lekentaal, ze hebben iedereen gehersenspoeld en nu proberen ze zich in te dekken voordat Elon zijn voet tussen de deur zet en het allemaal opblaast.


Ze kunnen niet hebben dat de schapen over de bots weten, want de bots bewijzen het "wat", "waarom" en "hoe". Wat ons uiteindelijk zal leiden naar het "wie", waar ze het meest bang voor zijn.

Wat: psychologische manipulatie

Waarom: om de publieke perceptie en groepsdenken te controleren om de verkiezingsuitslag te veranderen en de schapen te gebruiken om hun bod te doen

Hoe: bots, censuur, algoritme/hashtag manipulatie, demonetisering als straf voor verkeerd taalgebruik, enz.

Wat de "wie" betreft, zal het publiek zich moeten afvragen:

"Wie heeft er baat bij het censureren van conservatieve stemmen, het verzwijgen van schadelijke waargebeurde verhalen over de familie Biden, en het veranderen van verkiezingen ten gunste van de globalistische agenda?"

We weten allemaal wie erachter zit, maar voor degenen die nog slapen, zij zullen gedwongen worden om een interne dialoog te hebben met de komende onthullingen als Elon Twitter vernieuwt.

De vijand zal je alles vertellen met hun acties.

Het zou ons allen goed doen om Twitter nauwlettend in de gaten te houden.

En precies op tijd met de rest van de diepe staat ineenstorting, is de Biden administratie in de pret gesprongen nu Twitter officieel in andere handen is overgegaan en de ratten zijn ontmaskerd.

Nu dat iemand die ze niet controleren een van hun meest waardevolle hersenspoel- en verkiezingsveranderende activa heeft overgenomen, voelen ze de noodzaak om Sectie 230 te herzien. In wezen willen ze controleren wat er op het internet gezegd wordt en alle onjuiste taal als desinformatie classificeren onder het mom van "Covid public health emergency".

Ze waren in staat dit in het geheim te doen met hun tentakels in Twitter. Nu Elon deze stap heeft gezet, zullen ze proberen dit met geweld te doen in plaats van met misleiding.

Luister hoe ze piepen.

Dit is hoe je weet dat ze in massapaniek zijn.

https://twitter.com/freebeacon/status/1518684297741414400?s=21

-Clandestine

Telegram kanaal ► https://t.me/WeTheMedia/62324

Hoe zit het met de rest van de media? Enig idee om hen ook verantwoordelijk te houden?