Vertaal deze pagina naar:

IN AMERIKA HEEFT TRUMP DE DOODSTRAF WEER INGEVOERD EN SLAVERNIJ IS VERBODEN!

12-08-2022

Er komt steeds meer boven water beste mensen!

*** Breaking News ***

Beluister de video en U zult een stuk wijzer worden van wat er nu gaande is.

Hele interessante video, beter is om deze video een paar keer te beluisteren, want er wordt ontzettend veel nieuwe informatie medegedeeld en besproken.

Er wordt in de video beweerd dat gevaccineerde mensen buiten de boot vallen, ze hebben geen recht meer over hun eigen leven, omdat ze vrijwillig mee hebben gedaan aan een experiment.

Dit kan weleens hele grote gevolgen gaan geven voor alle huisartsen en specialisten wanneer de gevaccineerde mensen dit gaan beseffen!

Na het digitaal gaan van dit bericht kregen wij al snel reacties binnen op onze redactie en werd er gesteld dat zeker niet alle mensen vrijwillig meededen aan het experiment. Dat sommige mensen vooraf aangemoedigd werden door de huisarts en hun specialist om het COVID-vaccin te nemen.


Dit gaat voor veel ophef zorgen bij de bevolking!

Over President Trump


Het onderstaande wordt over Trump beweerd:


Er zijn twee klonen van Trump vermoord, maar waren niets meer dan klonen cq look a likes. Dus maak je vooral geen zorgen dat Trump dood is, want deep state cabal had Trumps dood heel graag real gezien, maar pech voor die zieke geesten, die allemaal door Trumps mensen worden afgemaakt en opgeruimd. Wereldwijd van onder en boven de grond en in de lucht, waar ze zich ook bevinden.

Alles wordt tot de laatste reptiel geruimd!

In de onderstaande video veel uitleg wie de huidige wereld regeert.

VOLK WORD WAKKER!


Ga onderzoek doen en bestel een T-shirt!