Vertaal deze pagina naar:

IN DEZE TIJD LEVEN WIJ WEDEROM VOLGENS ZETA ONDERZOEKERS!

15-09-2023

Wij willen U deze informatie over Planet X (Nibiru) niet onthouden!

In het verleden is hier reeds veel over geschreven en onderzocht.


De laatste passage van Planet X (Nibiru) wordt het best herinnerd als de tijd van de Joodse uittocht uit Egypte, maar wat niet goed bekend is, is de reden voor de uittocht. 

Slaven lopen niet zomaar weg van hun meesters, en vooral een grote groep slaven, waaronder oude vrouwen en kinderen, komt niet kilometers ver weg van hun meesters in een woestijngebied waar uitkijkposten kilometers ver kunnen kijken. Het instituut slavernij wordt in stand gehouden door wreedheid en bestraffing, en slaven die proberen te ontsnappen worden gestraft op een manier die als les zal dienen voor anderen die een dergelijke ontsnappingspoging overwegen. Handen en voeten worden afgehakt als de slaaf ronddwaalt of ergens komt waar hij niet heen mag, ogen worden uitgestoken als de slaaf kijkt terwijl hij zijn ogen moest neerslaan, en tongen worden uitgesneden als de toespraak van de slaaf als te brutaal wordt beschouwd.

De Joodse uittocht vond dus niet plaats omdat deze grote groep op een dag besloot een wandeling te maken, in de verwachting dat ze niets ergers zouden krijgen dan een zweepslag als beloning als ze ontdekt zouden worden. De uittocht vond plaats omdat hun meesters verwoest en afgeleid waren door problemen die zo ernstig waren dat ze hun gedachten volledig van hun slaven afleidden. Zou dit een overstroomde Nijl zijn geweest of een sprinkhanenplaag of zelfs een feest waarbij iedereen dronken werd? Niets in de normale gang van zaken in de Egyptische samenleving zou een situatie hebben gecreëerd waarin de Joden massaal hadden kunnen vertrekken, of zelfs maar een situatie waarin ze allemaal de moed zouden hebben gehad om te vertrekken. Ze vertrokken omdat de passage van planeet X eerst een lange nacht veroorzaakte en daarna verschrikkelijke aardbevingen en vulkaanuitbarstingen in nabijgelegen vulkanen.

Er heerste chaos, precies het soort chaos waar regeringen over de hele wereld bang voor zijn, ligt in hun nabije toekomst. Bewakers verlieten hun posten en huisbedienden stalen van hun meesters en kropen weg in de schijnbaar eindeloze nacht. De heersers hielden hun hoofd bezorgd vast en bespraken onder elkaar hoe ze de goden konden kalmeren. De militaire elite, gewend om volledige controle te hebben en geen uitdaging van hun bevelen te tolereren, reageert op chaos door te proberen de orde te herstellen. 

Hysterische troepen, die niet konden begrijpen wat er met hen gebeurde, waren niet in de stemming om hun superieuren te kalmeren, en dus was het leger enige tijd verwikkeld in interne gevechten.

Pas toen de rotatie van de aarde werd hersteld, konden de Egyptische heersers en hun militaire leiders de controle over de troepen herwinnen. Tegen die tijd was, zoals de geschiedenis ons duidelijk leert, de Joodse uittocht een succes!

Bron: https://poleshift.ning.com/forum/topics/zetatalk-and-the-bible

Telegram chatgroep ZetaTalk Followers ► https://t.me/ZetaTalk_Followers