Vertaal deze pagina naar:

IN NOOD VERKERENDE BOEREN ZIJN NIET WELKOM IN DEN HAAG, MAAR WEL PEDOFIELEN EN SATANISTEN!

02-07-2023

Den Haag wordt geleid door pedofielen en satanisten, ze zijn lid van geheime en occulte genootschappen!


Pas goed op Uw kinderen en Uw kleinkinderen!

Politici nemen deel aan seksfeestjes en hebben daar seks met babies, jonge kinderen en minderjarigen, ze worden daarmee gechanteerd. Politici moeten daardoor beslissingen nemen die ze in een 'normaal' leven nooit zouden hebben genomen. Dit is erg zorgwekkend voor onze samenleving. Door deze chantage blijven de werkelijke machthebbers (de denktank) achter de schermen in stand. 

Over Sociëteit De Witte, Paviljoen De Witte en het museum Beelden aan Zee in Scheveningen

De werkelijke machthebbers staan door middel van hun stromannen in nauw contact met leden van de Tweede Kamer, Sociëteit De Witte, Paviljoen De Witte en het museum Beelden aan Zee in Scheveningen.

Website museum Beelden aan Zee ► https://www.beeldenaanzee.nl/


Kinderen zitten in het echt in kooien opgesloten!

In Scheveningen worden middels het museum Beelden aan Zee kinderen getoond in kooien en in vele andere poses die gelinieerd zijn aan seksistische uitingen van seks van volwassenen met kinderen. Wanneer je deze beelden goed bestudeerd spreken deze beelden boekdelen over seks die ze met kinderen uitvoeren en de handel in babies, kinderen en minderjarigen.

Aegon, Gemeente Den Haag, Lida Fonds en Vriendenloterij zijn allemaal partner van het Beeldenmuseum. Kinderen in kooien, misbruik van een kind in beeldvorm. Een ontwerper met de bijnaam " THE DOG KILLER". Horen zien en zwijgen staan op de kade en overal zijn kleine kindjes die niets met sprookjes te maken hebben.

Paviljoen De Witte zit om de hoek en is alleen exclusief toegankelijk voor leden. Niemand blijkt hier vraagtekens bij te zetten. Zou de film SOUND OF FREEDOM ons meer duidelijkheid geven?

De bewijzen zie je hier ► https://www.bitchute.com/video/snuDkE1Uaou3/

Den Haag en heel Nederland moet worden opgeschoond van alle pedofielen en satanisten!

Het wordt tijd dat we ons allemaal gaan verbinden beste mensen en dat we de pedofielen en de echte daders (moordenaars) arresteren en dat het Tribunaal gaat beslissen over hun lot.

Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik) zit in de gevangenis sinds september 2021.

Micha Kat (onderzoeksjournalist) zit vanaf augustus 2021 in de gevangenis.

We leven in een omgekeerde wereld!


 Vindt U dat als nuchtere Hollander normaal in Nederland?

Wij, de redactie van De Nieuwe Media, vinden dat abnormaal, daarom besteden wij hier ook aandacht aan en hebben dit artikel voor U online gezet, zodat U hiervan ook kennisdrager wordt en daarna bewuste keuzes kunt gaan maken. Blijft U wegkijken of gaat U er iets aan doen? Zo ja, wat dan?

Of verschuilt U zich straks ook met het veelgehoorde zinnetje:

"Ich habe es nicht gewusst?"

Child Lives Matter publiceert video's over kinderen die satanische rituelen ondergaan!

Child Lives Matter geeft middels vele video's een tipje van de sluier mee door een kijkje te geven in de wereld van satanisch ritueel misbruik, waarbij hoge topambtenaren, hooggeplaatsten en zelfs het koningshuis bij betrokken zijn. Zij zijn de werkelijke daders en criminelen!


Het is echt te walgelijk voor woorden wat er zich in onze wereld afspeelt...

De Bart van Well Foundation laat U een wereld zien, waarvan U niet wist dat deze bestond. Neem eens een kijkje op deze website, informeer Uzelf. Dat kunt U alleen zelf doen, wij kunnen U slechts de informatie hierover aanreiken.  U zult zelf moeten gaan lezen en de video's gaan bekijken met Uw eigen ogen en oren.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Vraag aan onze lezers:

Weet iemand of Nathalie Augustina nog leeft?

Zo ja, dan graag een mail naar onze redactie.

redactie@de-nieuwe-media.nl