Vertaal deze pagina naar:

INFO OVER HET WELVAARTSPROGRAMMA VAN NESARA - GESARA

31-03-2023

Er gebeuren momenteel grote veranderingen, blijf alert en volg de Final Wake Up Call, want de laatste ontwikkelingen zullen als eerste worden aangekondigd!


Na meer dan 50 jaar van het bestaande, op schulden gebaseerde financiële systeem, zal het binnenkort definitief verdwijnen. Het kwantum gehoste ruilsysteem QFS, zal online komen.

Het grote publiek zal worden geïnformeerd over wat er hier en nu gebeurt.

De wereldwijde implementatie van GESARA / NESARA is een feit.


GESARA IS COMING!

GESARA staat voor Global Economic Security and Reform Act, ondertekend door alle 209 soevereine naties van de wereld, en is de meest baanbrekende hervormingswet voor de planeet Aarde.

President Donald Trump, uit Iowa, zie video op Rumble kondigde het begin van NESARA/GESARA aan.
Corrupte banken, de aandelenmarkt, en alle oude corrupte bedrijven die behoren tot de Deep State, die gevestigd is in het Vaticaan, gaan failliet, met alle Luciferiaanse-Satanisten.

Deze veranderingen maken de betalingen aan burgers van 21 jaar en ouder mogelijk van 100.000 dollar per maand gedurende 11 jaar, in totaal 13,2 miljoen dollar op een nieuwe QFS ACCOUNT, gebaseerd op een satelliet. De gestolen bedragen van deze fondsen zijn in totaal een bedrag van QUATTUORDECILJOEN.

(De waarde van 1 Quattuordeciljoen is een 1 met 50 nullen erachteraan).


Burgers geboren in Amerika of de EU zullen de fondsen als volgt ontvangen:

Groep #1 leeftijd 60+,
Groep #2 leeftijden 40-60,
Groep #3 leeftijden 21-40.


Mensen uit andere landen die legaal staatsburger zijn geworden, kunnen hun geld hier ontvangen met geboortebewijzen, rijbewijzen en werkbewijzen. Anderen moeten terugkeren naar hun geboorteland en daar een bewijs van hun geboorte overleggen en zullen deze royale wereldbetalingen ontvangen.

DIT doel is om enorme rijkdom over te dragen aan de armen en de middenklasse en het af te pakken van de rijke oplichters die kwaadaardige reptiel-achtigen zijn, samen met hun volgelingen, bloeddrinkers en oplichters, waaronder voormalige presidenten en elitaire bedrijven.

De sociale zekerheid zal worden verhoogd tot hogere niveaus en eindigen op 5.000 dollar per maand door de bedragen te verdubbelen of te verdrievoudigen, afhankelijk van het huidige bedrag dat wordt ontvangen.


Het EBS - Emergency Broadcast System zal 72 uur (3 dagen) lopen om de volkeren van de wereld te informeren over deze veranderingen.

Binnen enkele maanden zullen de prijzen weer dalen tot de lage inflatie van de jaren 50.