Vertaal deze pagina naar:

IS ANNE KUIK OOK EEN BETAALDE HANDLANGER VAN HET CORRUPTE REGIEM?

09-11-2021


Anne Kuik, ben je echt niet op de hoogte?


Anne Kuik maakte bij haar beëdiging als Tweede Kamerlid het teken van Baphomet.

Uitleg Baphomet ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Baphomet

Het lijkt er sterk op dat Anne Kuik niet goed op de hoogte is van de schandalen en perikelen rondom kindermisbruik en seksueel geweld van kinderen waarbij hoge topambtenaren zijn betrokken.

Of is Anne Kuik wel op de hoogte en houdt zij zich nu van de domme? Anders mag Anne Kuik haar huiswerk nog eens opnieuw gaan maken en gaan informeren bij Neset Temirci.

Tip voor Anne Kuik en alle meelezers:


Neset Temirci is dagelijks te volgen op zijn Telegram kanaal ►

https://t.me/neset_temirci_kanaal


Link video ► https://youtu.be/M-ucTHuO8eM


Onder de video zijn de volgende reacties te lezen:


"Dit is een hele gevoelige snaar voor justitie en de rechtelijke macht! Heel gevoelig want zie nu die hakkelende Grappenhaus die zichtbaar bang en zenuwachtig wordt!"


"Wat zou het fijn zijn als een minister van justitie en VEILIGHEID het eens zo zou opnemen voor slachtoffers ipv zijn ambtenaren."


"Minister van Justitie draait er om heen. Beschuldigd worden is niet het zelfde als schuldig zijn. Een aanvraag naar onderzoek is dan ook heel terecht. Waarom doet Grapperhaus daar zo moeilijk over? Hier zit een luchtje aan!

Goed werk Gideon !!"


"Mevr. (Uils)Kuik(en) en Grapperhaus is in paniek; straks moet het halve ministerie de bak in."


"Word wakker gaat niet gebeuren, want ze geven geen ruk om slachtoffers, de beesten zitten zelf met handen aan slachtoffers. De beerput stinkt oneindig.En Ferd heeft gelijk dat bevolking achterlijk is, want anders was er allang een burgerlijke ongehoorzaamheid, nu zit men voetbal en allerlei soaps what have you te kijken en straks allemaal weer een luier op hun smoel."


"Applaus applaus Gideon!

Dit wordt een hard gevecht, maar je houdt vol en geeft niet op, mijn respekt heb je!"