Vertaal deze pagina naar:

IS DE AARDE VLAK OF BOL?

10-08-2022

In Hongarije werd in 2018 de proef op de som genomen door middel van een laser experiment!


Hieronder leest U een nabeschouwing van het laser experiment in Hongarije op het Balatonmeer na een live uitzending van Geanrico Scheerder. Er werd een nieuw record gevestigd.


Bericht van 2 maart 2018, geschreven door Jeroen Jongejans:


Het nieuwe record laser schieten staat officieel op 7,7 km en is door de Hongaarse World Record bevestigd. Een dag later hebben we zelfs 12 km eye-level geschoten met de laser maar dit is helaas niet geverifieerd door het Hongaarse World Record.


Eén ding mag duidelijk zijn:

7,7 km staat gelijk aan een bolling (earth's curvature) van 4,65 meter.


Met andere woorden, de laser had nooit eye-level opgevangen kunnen worden, maar de laserstraal hadden we boven onze hoofden moeten waarnemen.


Er is paniek onder de 'balplakkers'.

Hun 'bolletje' in de ruimte is met deze afstand al gedebunkt.


De stuiptrekkingen nemen toe, zoals ook mijn enthousiasme om over een nog langere afstand te schieten. Mijn wens is om over een afstand van minimaal 80 mile zuiver te schieten. Of zelfs nog verder, als de laser maar krachtig genoeg is en er gebruik wordt gemaakt van de juiste kleurenspectrum laser en er geen obstakels in de weg zitten om zuiver over een lange afstand te kunnen schieten. Deze testen moeten meerdere malen worden uitgevoerd en worden bekrachtigd door een onafhankelijke partij die het record bevestigd.


Voor mij is er maar een Missie schrijft Jeroen...


Dat is de mensen terugbrengen naar de oorsprong. Namelijk, de horizon is op elke hoogte horizontaal. Water vindt altijd het laagte punt en is waterpas. Ik geef u de ruimte om nu zelf na te denken daarbij is het belangrijk dat u alles wat u geleerd heeft in het ONDERwijs los te laten.

Ik (Jeroen Jongejans) ben van mening dat U geen aap op een ronddraaiende bol in de ruimte bent.

Earth is flat, stationary and motionless.


Beantwoord deze vragen eens voor Uzelf:


  • Waarom hebben astroNOTS bij ruimtemissies Skuba tanks op hun rug die normaal gesproken in de duiksport worden toegepast?
  • Waarom is de blue marble gephotoshopped?
  • Waarom heeft NASA een zwembad om te kunnen oefenen voor toekomstige ruimtemissies?
  • Waarom nemen we luchtbelletjes in een vacuüm waar als we de officiële beelden van NASA bekijken?
  • Waarom gaat een NASA raket nooit recht omhoog maar hangt het op een hoogte van 50 mile al horizontaal in de lucht?

One love Jeroen 💜

De Ware Wereld

De informatie hieronder is te lezen op deze website ►  https://de-ware-wereld.nl/

Voor degene die goed oplet ziet ook dat er op het onderstaande VN logo geen plek is voor Antarctica en dat de wereld is opgedeeld in 33 vlakjes. Het getal 33 is juist in de vrijmetselarij een heel belangrijk getal.

Lees dit artikel eens dan gaat U veel meer begrijpen over het getal 33 en vrijmetselaars.

https://niburu.co/het-complot/16585-mark-rutte-voert-blindelings-orders-van-klaus-schwab-uit

Earth is Flat - De Aarde is vlak


Als de Aarde een bol zou zijn met de omtrek van 40.000 km zoals NASA en de moderne wetenschap claimt, dan zou volgens de wiskunde bepaald zijn dat kromming van het aardoppervlakte per kilometer in het kwadraat 7,8 cm zou zijn. Dit betekent dat over een afstand van 20 kilometer voorwerpen ongeveer 30 meter onder de horizon zouden zijn verdwenen.

Over het ondergaan van de Zon

Een fenomeen wat op de globe niet te verklaren is, is waarom het opkomen en ondergaan van de zon sneller gaat hoe zuidelijker je komt. Bij ons duurt dat ca een half uur tot 3  uur maar in het zuidelijk halfrond soms maar 10 minuten. De reden hiervoor is dat in het noordelijk halfrond de zon kleinere rondjes maakt in de 24 uur en zich dus langzamer in de lucht beweegt.

Antarctica is geen continent,

maar een ijsmuur om de vlakke aarde heen


Wanneer je overtuigd bent dat de aarde vlak is, dan is Antarctica een gebied van interesse. De zuidpool is dan niet het onderste stukje op de bol, maar een cirkel die de gehele vlakke aarde omringt.

Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de manier waarop de zon zich daar gedraagt en voor de omvang van het gebied. Als je als overheid dan niet wilt dat mensen dat ontdekken is een afsluiting van dat gebied de beste oplossing. En dat gebeurt dus ook.

Dit is ook precies wat er in 1947 is gebeurd. Destijds is er een wereldwijd verdrag opgesteld waarop alle landen hun handtekening hebben gezet. Een verdrag wat regelt dat het gebied dus volledig afgesloten wordt voor een ieder die daar geen officiële toestemming voor heeft.

Maar toch zijn er mensen die zeggen dat je er best kunt komen, want er zijn cruises naar de zuidpool. Maar als je er dan goed onderzoek naar doet blijkt dat alle cruises die er naar toegaan ten eerste bijna onbetaalbaar zijn maar belangrijker nog beheerd worden door maar 1 bedrijf dat wel een tiental verschillende namen voert.

Iemand die met zijn YouTube kanaal heel veel onderzoek gedaan heeft naar de vreemde zaken wat betreft Antarctica is Jeranisme. In de onderstaande video kunt U vele aanwijzingen die uit zijn onderzoek naar voren kwamen zien.

De zuidpool is anders dan wat wij altijd geleerd hebben!

Het Firmament - De koepel


De aarde  in het vlakke aarde model bevindt zich in een koepel die onze atmosfeer scheidt van het heelal of wat zich er ook buiten mag bevinden. Deze koepel doet dus dienst als bescherming en als een soort projectiescherm voor de sterren en planeten.

De koepel is ook tevens onze beperking. Hierdoor kunnen wij ons niet buiten deze koepel begeven en is hierdoor ruimtevaart ook niet mogelijk. Dit betekent dat alles wat de ruimtevaart organisaties ons voorschotelen een grote leugen is. Dit is eigenlijk het grootste geheim van onze aarde.

Want wat zou het heel anders zijn als wij wisten dat onze aarde vlak zou zijn en zich onder een koepel zou bevinden. Het zou onze rol in het heelal totaal veranderen. We zijn dan niet meer een onbeduidend puntje in een immens universum maar we zouden hierdoor juist het middelpunt zijn van dit universum.

Ons leven heeft in één klap dan veel meer betekenis!

Vond U dit artikel interessant?


Deel het dan of plaats het op Uw eigen blog of andere social media kanalen.