Vertaal deze pagina naar:

IS DE ALTERNATIEVE MEDIA EEN POT NAT ACHTER DE SCHERMEN?

06-01-2022

'Controlled opposition' & verdeeldheid in de Demo-wereld, zijn dit terechte of onterechte beschuldigingen?


Kafka schreef hierover het volgende:

Mensen als Willem Engel, Frank Ruesink, Mordechai Krispijn, Michel Reijinga, Café Weltschmerz, Blue Tiger studio & zelfs Thierry Baudet worden door een klein groepje fanatiekelingen continu beschuldigd van Controlled opposition. Onterecht vind ik.

Wat vindt U zelf? Doe ook onderzoek!Reacties onder de video:


"Mooi gezegd vriend...

We moeten zelf de wijste zijn en liefde blijven uitstralen naar anderen toe, alleen zij die bang zijn gemaakt en blijven geloven dat het allemaal zo erg is, kunnen we wel proberen om ze wakker te schudden en overtuigen dat ze in de maling zijn genomen...

Gelukkig beseffen steeds meer mensen dat de dingen die gaande zijn niet logisch zijn en niet kloppen met de werkelijkheid. "


"Helemaal mee eens. Weet je, het enige wat ze moesten doen is het concept "controlled opposition" introduceren. Ze wisten dat wij het zelf dan verder zouden verspreiden en het tegen elkaar gebruiken. Dus ik deel je oproep voor respect voor elkaars methoden en standpunten maar laten we dat vanuit een gevoel van eenheid doen."


De geruchten gonzen op social media, keer op keer over Controlled Opposition!


Is het clubje van Micha Kat, Weltschmerz, ON, PVV, FvD, Rutte, Kelder, Engel, Poot, Zegveld, Jensen en Van Aken Controlled Opposition?

Tip: Luister, kijk en onderzoek zelf ook!

Martin Vrijland schreef hierover het volgende hierover:

"BREAKING (bewijs) Mark Rutte, Jort Kelder en de familie Poot de centrale figuren achter oppositie in de politiek en de alternatieve media"

"Al jaren ben ik met dit onderzoek bezig en nu krijg ik hulp uit onverwachte hoek die mijn onderzoek in een goede video heeft samengevat"

Zie bron ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/breaking-bewijs-mark-rutte-jort-kelder-en-familie-poot-de-centrale-figuren-achter-oppositie-in-de-politiek-en-de-alternatieve-media/comment-page-1/


Jort Kelder en Mark Rutte
Jort Kelder en Mark Rutte


De uitslag is:


Mark Rutte is dikke maatjes met Jort Kelder. Jort Kelder is weer dikke maatjes met Peter Poot (van het bedrijf Chipshol dat de Demmink zaak leidde) en ook met Sven-Ake Hulleman.

Zowel Kelder als Poot zijn de financiële drijvende kracht achter de politieke oppositie en de alternatieve media. Allen dus bevriend met Mark Rutte (Rutte kwam zelfs regelmatig op kantoor bij Chipshol).

1 + 1 = 2


Jort Kelder en Sven Hulleman
Jort Kelder en Sven Hulleman

De vraag die Martin Vrijland nu stelt (16-11-2021) is HOE HET VERZET TE ORGANISEREN nu de Controlled Opposition (CO) ontmaskerd is?


Martin Vrijland schreef:

"Nu velen zijn gaan zien dat het verzet vol Judasgeiten zit die altijd de arrestaties ontlopen terwijl de rest in de val loopt, krijg ik steeds meer de vraag hoe het verzet te organiseren.

Het meest recente voorbeeld was een reactie vanuit Leeuwarden, waar de horeca vereniging afgelopen zaterdag had afgesproken na acht uur 's avonds open te blijven.

De voorzitter van die vereniging bleek echter een Judasgeit te zijn, die na overleg met de burgemeester, iedereen opriep naar huis te gaan"

Zie artikel ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/nu-de-controlled-opposition-ontmaskerd-is-is-de-vraag-hoe-gaan-we-het-verzet-organiseren/


Een paar wijze woorden van Martin Vrijland:


De echte verandering komt van binnenuit; vanuit het herontdekken dat u geen schaap bent, maar schepper. U bent geen kuddedier en uw daadwerkelijke kwaliteiten komen naar boven als u uw anorganische professionele programmering afwerpt en organisch gaat voelen, denken en handelen.

Moet je eens opletten wat er dan gebeurd!

Nu is de tijd!

Nu is de tijd van het herontdekken van wie u daadwerkelijk bent. We zijn vanaf de geboorte aan programmering onderhevig en die programmering heeft ons geleerd naar boven te kijken. Analyseer het woord 'onderwijs' bijvoorbeeld eens. We worden klein gemaakt en in een Calimero geloof geprogrammeerd terwijl we daadwerkelijk de stamcelcode in ons dragen.

Scheppingskracht dus. Die scheppende kracht formeert dingen organisch.

Laat dus de organische kracht weer toe in uw leven en luister daarnaar. Organisatie heb je niet nodig, je bent organisatie. U zult verbaasd staan dat u geen Judasgeiten meer nodig heeft! Het organiseert zich als u begint te handelen vanuit uw organische zijn. De verandering organiseert zich als u begint te handelen vanuit uw organische zijn.

Breek uit de Calimero programma's!

Wees organisch in een anorganisch systeem!

Juist omdat de ontwaking gaande is, juist omdat het moment is aangebroken dat meer en meer gaan zien in de maling genomen te zijn en juist omdat de stamcelcode en scheppingskracht geactiveerd wordt; juist daarom is het tijd om op te staan en organisch te leven.

De revolutie wordt dan wel niet getoond door de media, maar de revolutie zal krachtig, overwinnend en alles omvattend zijn!


Wij zijn meer dan Overwinnaars!

Wij zijn de co Creators van het originele Universum.

Blijf U daarom uitspreken, delen en steunen.

Geloof en Vertrouw!

De overwinning is nabij!