Vertaal deze pagina naar:

*** WERELDNIEUWS ***

08-01-2023

Islamitische koninklijke families werken nauw samen met Europese koninklijke families en zwarte adel en runnen de Shriners, Nation of Islam en Five Percenters, allemaal vrijmetselaarsorganisaties die actief zijn in de Verenigde Staten!Door: Alessandro de Angelis

(Italiaanse historicus)


Vertaald vanuit het Italiaans in het Nederlands door P. (Dank!)


Moslim royalty's trouwden in verschillende koninklijke en nobele bloedlijnen na de Moorse invasie rond 700 na Christus.


Koninklijke families die met de Moren arriveerden, vestigden zich in Spanje, Portugal en Italië, evenals kleine groepen in Frankrijk en Duitsland. Joseph Ratzinger heeft een Moor op het pauselijk wapen. De Britse Kroon vestigde het Koninkrijk Saoedi-Arabië door het Verdrag van Darin en vervolgens volledig door het Verdrag van Jeddah.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog veroverden Europese naties het grootste deel van het Midden-Oosten en Noord-Afrika en brachten vervolgens het koningshuis, dat ook de olievelden beheerde, aan de macht.

Ex-koning Fahd en ex-koning Abdullah waren ridders van het Britse rijk.

Frankrijk en Spanje veroverden Marokko voordat het onafhankelijk werd met het Huis van Alawieten als regerende monarchen. Koning Mohammed VI van Marokko is een ridder van het Britse rijk, een Franse ridder van het Legioen van Eer en een ridder van drie verschillende Spaanse ordes, evenals een rijke miljardair.

De koninklijke familie van Marokko is eigenaar van een Arabische maffiafractie met gangster-rapper Tony Moxberg als hun straatbaas. De Moren vielen Spanje binnen en vestigden zich daar met grote bevolkingsgroepen. De Britse kroon veroverde Bahrein en verzekerde zich van het Huis van Khalifa als heersers terwijl ze oliecontracten sloot met Bahreinse bedrijven.

Verschillende leden van de koninklijke familie van Khalifa gingen naar school in het VK. Rapper Wiz Khalifa werkt voor het House of Khalifa en is betrokken bij kinderhandel.

Mohammed bin Hamad bin Mohammed Al Sharqi, de kroonprins van Fujairah, studeerde in Londen. De Britse kroon veroverde het land dat nu de Verenigde Arabische Emiraten wordt genoemd en vestigde daar mijnbouw- en olie-industrieën voordat het land werd overgedragen aan de Al Nahyan-familie en waarvan wordt aangenomen dat het ongeveer 150 miljard waard is. Ze zijn eigenaar van de Abu Dhabi Investment Authority, die meer dan 1,3 biljoen aan activa waard is.

British Petroleum (voorheen de Anglo-Persian Oil Company) en de Franse oliemaatschappij Total hebben een contract gesloten met oliemijnwerkers in Abu Dhabi. The House of Grosvenor is een van de machtigste en rijkste families in het Verenigd Koninkrijk en bezit eigendommen en hotels over de hele wereld.

Het Grosvenor House in Dubai is naar hen vernoemd en is officieel eigendom van mega miljardair Ahmed bin Saeed Al Maktoum. Ahmed bin Saeed Al Maktoum heeft een eredoctoraat van de Universiteit van Londen en heeft waarschijnlijk zakelijke deals met de familie Grosvenor, vandaar dat hij zijn hotel naar hen vernoemd heeft.

Sultan Ahmed bin Sulayem is de CEO van DP World dat de havens en de Britse rederij P&O kocht voor ongeveer 6 miljard. George Walker Bush keurde de verkoop van Amerikaanse havens in New York, New Jersey, Philadelphia, Baltimore, New Orleans en Miami aan DP World goed en vervolgens verkochten ze deze aan American International Group (AIG). DP World verhandelde deze havens al vóór de verkoop en had waarschijnlijk ook invloed na de doorverkoop ervan aan AIG.

Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum is de belangrijkste eigenaar van Dubai World en Dubai Holdings. Zijn zoon Sheikh Rashid bin Mohammad Al Maktoum is een rijke zakenman die partner is bij Noor Bank en is opgeleid aan de Royal Military Academy Sandhurst in het VK.

Saud bin Saqr Al Qasimi is een heerser van Ras al-Khaimah in de Verenigde Arabische Emiraten en hij en zijn zoon gingen naar school in de Verenigde Staten. Saoedische prins Khalid bin Bandar bin Sultan Al Saud is getrouwd met Lucy Caroline Cuthbert en is de kleindochter van Ralph Percy, de hertog van Northumberland.

Ralph Percy's zoon George Percy ging naar de Universiteit van Damascus, spreekt Arabisch en deed zaken in Abu Dhabi. George Percy is de algemeen directeur van Hotspur Geothermal, dat in Afrika naar olie boort.

Koning Mohammed VI van Marokko is ongeveer 6 miljard waard en heeft grote belangen in Marokkaanse bedrijven die contracten hebben met veel Europese bedrijven. Koning Mohammed VI is ook ontmaskerd wegens corruptie op hoog niveau in zaken en politiek.

Khalid bin Faisal Al Saud is de gouverneur van Mekka en een goede vriend van prins Charles. Khalid bin Faisal Al Saud is ook Ridder in de Orde van Frans I onder het Italiaanse Huis van Bourbon-Two Sicilies met Prins Charles, Hertog van Castro als hoofd soeverein. Een naast familielid van de hertog van Castro; Prins Carlos van Bourbon-Parma is via zijn moeder prinses Irene der Nederlanden lid van de Nederlandse koninklijke familie en werkte voor de ABN AMRO bank.

Het Huis van Oranje-Nassua richtte de Nederlandse Handels Maatschappij op, die later ABN AMRO Bank en ABN AMRO mogelijk oprichtten is gedeeltelijk eigenaar van Saudi Hollandi Bank of Saudi Arabia.

Het koninkrijk Jordanië werd opgericht door het Verenigd Koninkrijk via het Britse mandaat voor Palestina en vervolgens volledig via het Verdrag van Londen uit 1946, dat het Huis van Hasjemieten aanstelde als regerende vorsten.

Koning Abdullah II van Jordanië is lid van het Britse leger en ging ook naar de Jesuit University Georgetown in Washington DC. Koning Abdullah II is een ridder van verschillende militaire ordes, ook in Italië en het Verenigd Koninkrijk.

The House of Thani in Qatar en Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani beheren verschillende banken in Luxemburg via Precision Capital. Luxemburg maakt net als in Zwitserland gebruik van private banking, wat witwassen en belastingontduiking mogelijk maakt. Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani en zijn bedrijf sloten een contract met BAE Systems in New Jersey en hun rekeningen werden bevroren voor een witwasonderzoek. Hamad betaalde Jersey-functionarissen $ 6 miljoen en daarna stopten ze het onderzoek.

Emir Tamim bin Hamad Al Thani is Ridder in de Italiaanse Orde van Verdienste en Ridder in het Franse Legioen van Eer. De Getty-familie die Getty Oil heeft opgericht, kocht olievelden van het Huis van Saud en dit maakte hen een tijdlang tot een van de rijkste families in de Verenigde Staten. De familie Getty is momenteel familie van het Italiaanse Ruspolis.

De verschillende koninklijke families van het Midden-Oosten hebben een accumulatie van honderden miljarden dollars en werken nauw samen met de Europese koninklijke families die hen in hun regio aan de macht hebben gebracht.

Veel van de islamitische koninklijke families doen zaken bij de City of London Corporation en hebben contracten met koninklijke bedrijven zoals British Petroleum en Royal Dutch Shell. De koninklijke families van Europa gebruiken de koninklijke families van het Midden-Oosten als financiers voor hun programma's als onderdeel van hun contracten om rijk te kunnen zijn en hun naties te kunnen besturen.

 Ze hebben enig gezag over Shriner Freemasons, Five Percenters en de Nation of Islam. Ze gebruiken hun rijkdom om deze organisaties en andere geheime genootschappen zoals Wicca-sekten te financieren. Ze hebben een geheime Arabische maffia in New Jersey en zijn geïnfiltreerd in Amerikaanse havens.

Islamitische koninklijke families omvatten House of Saud, House of Alawites, House of Khalifa, House of Thani, House of Hashemites, Al Sharqi-familie, Al Nuaim-familie, Al Mu'alla-familie, Al-familie Qasimi, de Al Nahyan-familie, de Al Maktoum familie, de familie Bin Laden en de familie Bin Sulayem, evenals anderen.

Deze families zijn roofzuchtig en richten zich op mensen uit andere landen. Het Huis van Saud is uiterst fascistisch en onderdrukt zijn eigen volk. Veel koninklijke families in het Midden-Oosten zijn tiranniek. Ze regeren in de meeste gevallen soeverein over hun naties, maar de zwarte adel en Europese koninklijke families hebben invloed op de koninklijke families van het Midden-Oosten.


Alessandro de Angelis

(Italiaanse historicus)