Vertaal deze pagina naar:

JARED RAND

09-03-2021

Over buitenaardse technologieën!


Dit is al een oudere video van vorig jaar, maar zeker erg interessant om eens te beluisteren en de onderstaande tekst door te lezen.

(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege de vertaling)

De 2e sessie van de 74e bijeenkomst begon met de introductie van een terugkerende spreker om het standpunt in te nemen. Jared Rand - vervolgde met het toevoegen van meer technologische vooruitgang aan de Hemelse Kamer.

Het lichaam zal onsterfelijk worden - het elimineert alle ziekten - het immuunsysteem wordt versneld tot een mate dat het lichaam vanzelf geneest - het was genetisch gemodificeerd door buitenaardse werelden.

Het verandert de hele anatomie van het lichaam ... wil je zo lang als 2, 3, 4 duizend jaar oud in dat lichaam leven? Volledige verneveling van het hele lichaam duurt slechts 3 minuten!

U zult niet ouder worden, aangezien uw lichaam uw hele leven 35 jaar oud zal blijven. Je wordt wakker en je uiterlijk zal anders zijn - mensen zullen je op die jonge leeftijd niet herkennen.

Het AI-scherm is aan de rechterkant - holografisch - toont de volledige navigatie van het hele lichaam - beelden van de 6e D-technologie, niet 3D - zodat de patiënt zijn lichaam echt uit het niets kan zien.

Mensen kunnen het proces van herverneveling doorlopen. De anti-zwaartekrachttechnologieën hadden decennia geleden al beschikbaar moeten zijn. We zullen deze gebruiken om de CC binnen enkele minuten naar iedereen op elke locatie op de planeet te vervoeren. Dit is NIET nieuw buiten dit zonnestelsel!

Het is nieuw op deze planeet, het kwam uit een ander universum. Aan ons gegeven om de specifieke redenen dat we het bevorderen, zodat we het bij de bevolking krijgen. Met de introductie van deze technologieën die naar buiten zullen komen, zal het de mensen aanmoedigen om van de planeet af te komen, om onafhankelijk de sterrenstelsels te doorkruisen zonder gecontroleerd te hoeven worden.

Fijne verstuiver - ontvochtiger - doordringt de huid, ogen, door de oren, de slijmvliezen door het hele lichaam - elimineert alle rimpels, het verval van het hele lichaam - kan niet van zijn beoogde positie worden geblazen, het heeft zijn eigen bewustzijn. Werken aan een applicatie die we kunnen gebruiken als een spuitfles onder druk.

Spray het op het lichaam, het revitaliseert je. Het hecht zich aan het dubbele helix-gensysteem van het lichaam. Op het slapende DNA zal het hele proces van ons bewustzijn en onze capaciteiten omhoogschieten. Dit gaat met deze technologieën op deze planeet veranderen. Alle transportsystemen op deze planeet gaan volledig veranderen!

Olieverbruik is een achterhaalde technologie.

Communicatie - elimineer alle mobiele telefoons, alle mobiele wifi en andere schadelijke stralingsfrequenties .. zal een kristallijne frequentie introduceren die de toegangspoort zal worden tot communicatietechnologie. Het apparaat is niet groter dan een dubbeltje, je kunt met iedereen op de planeet praten, het is allemaal spraakgestuurd, het zal ook een straal uitzenden, dat je een kleine weduwe hebt van ongeveer 9x9 holografische beeldvorming die je gewoon met je vinger kunt gebruiken met.

Het is ontworpen om alle communicatiebarrières op de planeet weg te nemen, zodat de beschaving effectiever kan worden op een veel grotere schaal. Ze zullen geen taalbarrière vormen, aangezien er een complete universele vertaler zal zijn. De AI kan slechts tot een bepaald niveau van bewustzijn komen dat geen probleem zou zijn.

Geen telefoonlijnen of satellieten, want dit kleine apparaat doet het allemaal. We hebben een tijdversneller die het gebied scant, de voedingsstof en de grond evalueert - met een tik van je handen heb je een volgroeide fruitboom.

Dimensionale verschuiving - erdoorheen buig je letterlijk licht - zwaartekracht wordt gecreëerd door puur bewustzijn. Sommigen zullen worden gevorderd tot geniale niveaus om de beschaving te helpen met versnelde technologische vooruitgang, kennis, begrip en om van de planeet af te komen en te communiceren met andere beschavingen.

Alle uithongering van deze planeet wordt geëlimineerd met de voedselreplicators.

Water, hoofdgebruik om te wassen, al dit sanitair, kraan, douche, maar er is geen water. Verdampt, vernietigt ... de komende 6 jaar zal er een volledige omschakeling naar deze buitenaardse technologieën plaatsvinden.


We Are One Light For All


https://weareonelightforall.net


Reacties onder de video


We hebben dus al jaren van deze technologie van de Galactics gehoord! Goed om te zien dat ze de mensen hebben bereikt die dit maken! De timing is rijp. Dingen veranderen snel en we zijn vrij !!! Ik hou van jullie !!! ​

Hoe geweldig zullen wij mensen terugkeren naar de originele blauwdruk en herstellen, de vaardigheden werden weggenomen. is het moment? HARTELIJK BEDANKT

Dank de Schepper en alle Galactische families die hier kwamen om deze beschaving te redden. Liefde en licht!

Dus nu is het eind juni 2020. We weten nu dat nesara wordt aangekondigd en. MIJN intel-update zegt dat hemelse kamers nu officieel zijn gefinancierd. Ik ben een qanon die twintig jaar geleden werd aangereden door dronken chauffeurs. Ik leer beklemming ... ik leer waarheid en licht. Ik manifesteer deze kamers. Ik mediteer ervoor. Schiet alsjeblieft op. Ik ben nodig op deze planeet. De mensheid heeft me nodig om hier te blijven. Help alstublieft.

Hier is een antwoord van een directeur van de Keshe-faciliteit in AZ. Gaat binnenkort open. (Ik vond zijn presentatie interessant omdat het bijna aansluit bij het werk dat we doen. Ik heb altijd geweten dat het werk van het nieuwe paradigma niet dat van een enkel individu was, maar eerder van een collectief van wie sommigen nog niet zijn binnengestapt. hun rollen volledig. Hij had een beetje het geheime Space-type perspectief, net als Emory Smith in hun presentaties. De sleutel tot de nieuwe technologieën is om de ziel naar een hogere dimensie te brengen en zoals hij zo terecht zei, zal alles binnen handbereik zijn. van de persoon. Veel mensen zullen geschokt zijn als we rond mei onze faciliteit in Mesa openen voor wat we zullen laten zien en aanbieden. De deuren naar deze technologieën zullen werkelijkheid worden. We zullen ook 4 replicators in onze faciliteit hebben, samen met 6 Universal Body Enhancement Units met verschillende mogelijkheden. Ik zal een aantal weergaven delen van hoe onze plek eruit zal zien als we klaar zijn.)

Wauw zoveel aha-momenten en hartelijke momenten die leidden tot tranen van vreugde.
Dit is zo actueel voor mij toen ik Outlook zei dat ik te lang voor ons leven vecht. Op het gebied van eten, informatie, mensen, agenda's!
Dank u dank u. ​

Deze nieuwe hemelkamers en LGRX-aanvulling !!! Fantastisch.

Ik luisterde naar een aantal mannen van het leger die spraken over deze bedden die al lang geleden bestonden toen ze in de jaren negentig een operatie aan het doen waren.

Het is pas een jaar geleden dat ik voor het eerst hoorde van de medische bedden. Ik heb veel onderzoek gedaan sinds onder meer over de Alliantie en Federatie van Licht. Er werd gesproken over de menselijke vrije wil en hoe een bepaald deel van de mensheid bewust moet worden en hun hulp moet vragen zodat ze deze technologieën en replicadors kunnen komen aanbieden. .. Er is al teveel lijden. Ik wacht gewoon en ben goed. Dat mijn moeder genezen is, is het ENIGE waar ik aan denk. ​

Gebeden voor deze nieuwe genezingen we geloven dat deze dingen naar voren kunnen komen in deze gouden jaren die komen. vrije planeet om anderen te helpen die het nodig hebben om hersteld te worden naar een prachtig leven dat God voor iedereen heeft geschapen, maar dat werd tegengehouden, maar nu vrij is om elkaar te helpen een volledig leven van vreugde te hebben.
We bidden dankbaar voor God, onze Schepper, om het naar voren te laten komen en zo is het. Ik kijk uit naar deze gouden jaren
Bedankt voor het delen van vele zegeningen met ons!