Vertaal deze pagina naar:

JOOST KNEVEL SCHREEF EEN BOEK OVER ZIJN VERMEEND DADER JAAP VAN DISSEL MET DE TITEL "DE RODE"

18-05-2022

"De Rode" geschreven door Joost Knevel


Omschrijving boek:

Hoe een vijfjarig jongetje het kabinet ten val brengt...

Begin 2020: hij ziet een man op tv verschijnen.

De haren rijzen hem te berge!

Allerlei herinneringen komen bij hem boven.

De hele affaire gaat hiermee van start.

Een aanklacht tegen grof kindermisbruik van de eerste orde!

Zelden heb ik een 'slachtoffer' van seksueel misbruik zo strijdbaar gezien. Joost is een held, die niet alleen voor zichzelf strijdt, maar ook nog eens affiniteit met anderen heeft. Hij is intelligent en houdt geen blad voor de mond.

Kortom: hij deugt.

Het is te hopen dat velen hem daarin willen ondersteunen.

Op 13 mei jl. kreeg onze redactie per e-mail een schrijven van Jordi L'Homme (advocaat) met daarin een PDF document (brief) van J.P. Plasman (advocaat)

Als onderwerp werd geschreven:


"Sommatie m.b.t. stoppen exploitatie boek 'De Rode' | geschreven door J. Knevel [D2100394_I32935219]"


De inhoud van de mail luidde als volgt:


Geachte heer, mevrouw,

Namens mr. J.P. (Peter) Plasman vraag ik uw dringende aandacht voor het in de bijlage bij deze mail gevoegde schrijven.

Kortheidshalve verwijs ik u naar de inhoud hiervan.

Ik vertrouw erop u hiermee te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

J.L. (Jordi) L'Homme

Advocaat

Het PDF document kunt U hieronder aanklikken en lezen.

Het gaat over het onderstaande artikel wat wij eerder schreven op onze website (03-07-2022):

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/het-verboden-boek-van-joost-knevel/


De vraag die wij in dat artikel na het schrijven stelden is de volgende vraag:

"Waar ziet U (als lezer) in het onderstaande artikel dat wij het boek van Joost Knevel "De Rode" zelf te koop aanbieden? Wij verwijzen in dit artikel slechts naar het e-mailadres van Joost Knevel en zijn eigen bankrekening. Het enige wat De Nieuwe Media doet is geïnteresseerden erop te wijzen hoe men het boek van Joost Knevel met titel "De Rode" als digitaal boek kan bestellen bij Joost Knevel.

Wie weet of het verzoek (zie brief PDF) inderdaad vanuit Joost Knevel zelf komt of komt dit alleen van de advocaat, om het boek op deze manier tegen te kunnen houden dat het wordt gelezen?"

[Forwarded from Undine Telegram]

Lieve levende mensen,

Inmiddels mag bekend zijn dat elke advocaat een advocaat van de duivel is en meedoet aan het 👿systeem. Op het moment dat Joost, Wouter of Micha een advocaat meenemen naar een recht'bank' geven zij hun stem weg en worden zij als dood gezien. Beter is dat zij blijven staan met hun attestatie de vita en verklaren dat zij geen contract hebben met het bedrijf De Staat der Nederlanden. Geen aangifte doen van strafbare feiten is strafbaar. Ik hoop werkelijk dat zij hun rechten leren kennen en zelf als eigen jurist meehelpen dit sadopedosysteem onderuit te trappen.

@Dankjulliewel 💗

Vraag aan de heer Plasman:


Is de heer Jaap van Dissel reeds in de rechtbank onder ede ondervraagd en verhoord met wat Joost Knevel allemaal beweerd heeft over Jaap van Dissel heer Plasman?

Wat is daarop Uw antwoord?

Wij wachten Uw actie graag af heer Plasman door middel van het werkelijk doen opstarten van een voorlopig getuigenverhoor onder ede met ondervraging en verhoor van vermeend dader Jaap van Dissel.


Wanneer het antwoord NEE is verzoekt onze redactie, namens Joost Knevel (slachtoffer van seksueel misbruik als minderjarige), alsnog een voorlopig getuigenverhoor met U als advocaat op te starten van zijn vermeende dader Jaap van Dissel (directeur RIVM) en onder ede te ondervragen en te verhoren.

Wij spreken namens Joost Knevel alvast onze dank uit voor Uw besluit om hier positief gehoor aan te geven en het voorlopige getuigenverhoor onder ede zo snel mogelijk te laten plaatsvinden in de rechtbank.

De vragen die U over Jaap van Dissel kunt stellen zijn makkelijk terug te vinden in het boek wat Joost Knevel reeds heeft geschreven in zijn boek met de titel "de Rode".

Voor het geval U dit boek niet heeft zetten wij dat hieronder digitaal voor U neer.

U kunt dan ook nooit meer zeggen: "Ich habe es nicht gewusst"


Een persoonlijk vraag aan U heer Plasman:

Beschermt U diegenen waaraan U een advocateneed heeft afgelegd of komt U werkelijk op voor de slachtoffers van seksueel misbruik en satanische rituelen?

De toekomst zal het gaan uitwijzen heer Plasman!

Heer Plasman, we hopen dat U de juiste keuzes maakt in het belang van alle toekomstige kinderen en slachtoffers die (tijdelijk) geen stem meer hebben, omdat ze niet meer leven of zijn opgesloten in de gevangenis. Wij verwijzen hiernaar ook naar Micha Kat, Wouter Raatgever en Bart van Well.

In de zaak van Bart van Well werd wel een voorlopig getuigenverhoor onder ede opgestart en werd Joris Demmink en vele andere bekende namen onder ede verhoord door advocaat Martin de Witte.

Zie website ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/

Joost Knevel schreef eerder:

Je ziet hoe graag de reptielen Wouter Raatgever opsluiten! Waarom nemen ze mijn aangifte niet gewoon aan. Als het vals is kunnen ze mij ook opsluiten. Dat willen ze graag al vanaf mijn 12e... Toen begon het al met Cabal motoragent Weijland... Ze kunnen wel tegen mijn ouders zeggen dat Sandra nog leeft, mogen we daar bewijs van zien? Zijn daarom alle hournalisten zo huiverig om mij te bellen voor hoor en wederhoor??

R.I.P lieve meiden.

Ik strijd door, ook voor Jullie ❤️🙏🙏 ❤️

We zijn nog op zoek naar een foto van Pascal van Aalst en een foto van moeder Van Aalst!

Houd niks voor je mensen!

Save the Children Worldwide!

Vanwege het bovenstaande eerdere schrijven van Joost Knevel daarom nu het volgende:

Heer Plasman, om U te helpen met het opstellen van de vragen aan Jaap van Dissel bij het getuigenverhoor onder ede zullen wij onze lezers vragen welke vragen U als advocaat zijnde van Joost Knevel dient te stellen.

Zodat vermeend dader Jaap van Dissel alsnog berecht kan worden als dader van seksueel misbruik van minderjarigen en satanische rituelen en er eindelijk gerechtigheid kan gaan geschieden voor alle slachtoffers van seksueel misbruik en dan in het bijzonder voor alle kinderen die de sananische rituelen niet overleefden en begraven liggen op de algemene begraafplaats Vredehof in Bodegraven.

Het bewijs van ontkenning


De gemeente Bodegraven ontkent de getuigenissen van Joost Knevel in alle toonaaarden. Zie het onderstaande bericht op Teletekst, wat werd getoond op 19-05-2022.

https://nos.nl/teletekst

‼️ OPROEP AAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING ‼️


Doe zelf ook onderzoek en lees het boek "De Rode" van Joost Knevel wat hem is overkomen in zijn jeugdjaren in Bodegraven.

Steun Joost Knevel om de zaak om te draaien, zodat Joost Knevel een letselschadevergoeding uitgekeerd gaat krijgen van de gemeente Bodegraven en de Staat der Nederlanden, die het tot heden beiden nalieten om wederhoor te doen bij de tegenpartij, Jaap van Dissel (directeur RIVM), vermeend dader volgens Joost Knevel.

Wie gaat de gemeente Bodegraven en de Staat der Nederlanden aanklagen wegens het nalaten van een voorlopig getuigenverhoor, waarbij Jaap van Dissel onder ede wordt verhoord.

Gaat U dat doen heer Plasman?

U bent tenslotte de huidige advocaat van Joost Knevel.

Of wordt U betaald en ingezet om deze Bodegravense zaak in de doofpot te stoppen?

Update 18-05-2022


Het voorarrest van zowel Joost Knevel als Wouter Raatgever is wederom verlengd. Maar we zijn niet verbaasd. De echte criminelen in dit verhaal worden beschermd, terwijl slachtoffers en klokkenluiders worden gecriminaliseerd en gepsychiatriseerd.

'Men' denkt zeker dat ze dan niet meer serieus genomen worden.

En toch: de Waarheid en het Licht zullen winnen.

Bid voor "onze" mannen en laat weten dat je aan hen denkt.

Spraakbericht Micha Kat 19-05-2022


Bericht vanuit de gevangens in Noord-Ierland

Link Telegram kanaal ► https://t.me/c/1549527795/436

Wilt U Micha Kat een kaartje sturen?

Micha Kat
Her Majesty S Prison Mahaberry

17 Old Road
Lisburn
BT28 2 PT
Northern Ireland
United Kingdom

Onder Vermelding van Micha S Prison D 9554

Onze redactie gaat zich focussen op het volgende:

De drie mannen, Joost Knevel, Micha Kat en Wouter Raatgever gaan elk een letselschadevergoeding ontvangen van 3 miljoen euro of meer en worden in ere hersteld. De daders en handlangers worden gestraft met een passende straf.

Gerechtigheid zal gaan geschieden, zo God wil.

KARMA is coming!

Begraafplaats Bodegraven


De NOS schreef op 18-03-2021 het volgende:

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft een noodverordening ingesteld om complotdenkers te weren van de begraafplaats in Bodegraven. Ook krijgt de begraafplaats permanente beveiliging. Volgens de gemeente is dat nodig om te voorkomen dat de grafrust nog langer geschonden wordt.

https://nos.nl/artikel/2373146-noodverordening-om-complotdenkers-te-weren-van-begraafplaats-in-bodegraven

*** Waarheidsvinders en verzetsstrijders (zoals Micha Kat en Wouter Raatgever) worden weggezet als complotdenkers, echter zijn het compleetdenkers. Zij onderzochten namelijk de waarheid zoals die werkelijk is en meldden dit aan hun volgers. Deze waarheden worden door daders van seksueel misbruik (hoge topambtenaren) en de autorititeiten graag in de doofpot gestopt en worden klokkenluiders gevangen genomen, zodat het kaartenhuis van justitie overeind blijft.

Maar hoelang nog? De onderste steen gaat boven komen, van alle doofpotten, ook van de MH17 doofpot. De bevolking gaat massaal ontwaken!

Zo God wil zal gaan geschieden!


FREE JOOST KNEVEL 💙

FREE MICHA KAT 💙

FREE WOUTER RAATGEVER 💙

https://t.me/+W_PHszvdGnpjN2Zk
https://t.me/+W_PHszvdGnpjN2Zk

RED PILL JOURNAL 🔴 INFOKANAAL


Telegram kanaal ► https://t.me/+W_PHszvdGnpjN2Zk

Heer Plasman en alle lezers van onze Waarheidskrant,

neemt U hier zelf even een goede notie van?


Eric de Noorman schreef op Facebook het volgende:

"Artsen zijn misschien wel de meest en diepst geïndoctrineerde groep mensen in de hele wereld. Ze studeren wat de cabal willen dat ze studeren vanuit door de cabal geschreven boeken met het doel door de cabal ontwikkelde troep aan mensen voor te schrijven.

Daarmee zijn ze waarschijnlijk degenen die het minst weten van allemaal wat gezond is voor een mens, maar ze denken zelf dat ze het meeste weten...

"De eerste die meteen met een 👍🏻 reageerde was mijn gepensioneerde huisarts. Maar die heeft natuurlijk ook veel zelf bijgeleerd. - @EricdeNoorman 💥💥 @LionsNews voor De Bataafse Leeuw 💥💥

Telegram kanaal ► https://t.me/+W84OYzmvHNQ3N2Y0

 💥💥 Stop SRA/SRM, steun Joost Knevel! 💥💥

Vraag aan onze lezers:


Welke vragen zou U graag gesteld willen hebben door de heer Plasman (advocaat) aan Jaap van Dissel (directeur RIVM en vermeend dader van seksueel misbruik en satanische rituelen) tijdens het voorlopige getuigenverhoor onder ede in de rechtbank?

We zien Uw reactie graag middels ons mailadres tegemoet.

Dank U wel namens onze redactie.