Vertaal deze pagina naar:

JOURNALIST BENJAMIN FULFORD OVER DE AARDBEVING IN TURKIJE

18-02-2023

De Khazariaanse maffia probeert nog steeds de Derde Wereldoorlog te beginnen!


U kunt er zeker van zijn dat de slavendrijver van HM, Benjamin Netanyahu, op de hoogte is van de scalaire seismische wapen aanval van HM op Turkije waarbij meer dan 50.000 onschuldige burgers om het leven kwamen. Dit maakte deel uit van een mislukte poging om Turkije weer te onderwerpen aan HM.

Rusland heeft ook dergelijke wapens, maar in tegenstelling tot de door HM gecontroleerde landen vermoorden ze geen massale burgers. Echter, verdere aanvallen van deze aard zullen hen waarschijnlijk dwingen om wraak te nemen door de Khazariaanse maffia-centra in Tel Aviv en Genève te vernietigen, waarschuwen FSB-bronnen.


De onderstaande landkaart laat zien wie de veroorzaker is van de aardbevingen in Turkije.

De illuminati laat hiermee een boodschap achter, het Alziend oog.

Hierboven een landkaart van Turkije en satellietbeelden van Turkije met het Alziend oog (illuminati)

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu drong er bij de Amerikaanse ambassadeur op aan "zijn vuile handen van Turkije af te halen" nadat Washington en acht Europese landen (Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland, Zwitserland en Zweden) hun burgers hadden gewaarschuwd om niet naar Turkije te reizen. Turkije vanwege mogelijke terroristische aanslagen. Soortgelijke waarschuwingen zijn ook afgegeven voor Iran.

Orders van westerse regeringen om hun burgers te evacueren betekenen dat het in het nauw gedreven Israëlische regime daar waarschijnlijk een massale aanval zal lanceren. Een aardbeving met een kracht van 7,8 gevolgd door tientallen meer op het moment van schrijven suggereert dat dit al is begonnen. "Dit is een tijd veranderend wapen dat wordt gebruikt om Erdogan te laten zien wie nog steeds de leiding heeft", zegt een CIA-bron.

De aanval werd gepleegd toen de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov in Irak landde om "militair-technische" samenwerking te beginnen met Turkije, Iran, Syrië en Irak en de Golfstaten. Aangezien Egypte ook een de facto Russische bondgenoot is, vormt dit een existentiële bedreiging voor het regime van de Chas-maffia in Israël (maar niet voor de Joden).

Nu heeft de Iraanse regering de buurlanden van Israël gewaarschuwd dat ze, om "hun veiligheid te bewaren", weg moeten blijven van het "regime dat elke dag sterft".

De Khazariaanse maffia probeert de hele planeet op te blazen (met de hulp van agenten in zowel Iran als Israël) omdat het door de Khazariaanse maffia gecontroleerde Vaticaan en zijn Amerikaanse dochteronderneming op 31 januari de controle over het financiële systeem verloren. Hierdoor werd op 1 februari het hele Italiaanse internet afgesloten, aldus MI6-bronnen. De Vaticaanse Bank, via welke de meeste zogenaamde wereldleiders werden omgekocht, werd gesloten.

MI6 bronnen zeggen dat op 1 februari het kwantum financiële systeem het SWIFT interbancaire afwikkelingssysteem van de Chas maffia heeft overgenomen.

Benjamin Fulford is een Canadese journalist (van joodse afkomst) die vele jaren een leidinggevende functie bekleedde bij FORBES, het belangrijkste tijdschrift van de globalistische elite, als hoofd van het Azië-Pacific-redactieteam in Tokio.


In zijn rapport van 6 februari schreef hij:

"Een herinnering aan de lezers:

Ten eerste begon ik tegen de Khazariaanse maffia te vechten omdat ze veel van mijn collega's vermoordden en ook mij probeerden te vermoorden, om te voorkomen dat we de waarheid zouden vertellen. 

Nu zijn ze dat proberen u en uw families te vermoorden met vaccins enz.

Begrijpt u het nu? Het is of wij of zij...

Het neutraliseren van deze mensen is legitieme zelfverdediging."


🙏 💜 🙏

Bron en vertaling: https://t.me/IndigoWorldW3