Vertaal deze pagina naar:

JOURNALIST WILLEM OLTMANS STARTTE EEN PROCES TEGEN DE STAAT DER NEDERLANDEN EN EISTE VOLLEDIGE FINANCIËLE COMPENSATIE VOOR MINSTENS 35 JAAR OVERHEIDSSABOTAGE EN TREITEREN!

26-10-2023

Willem Oltmans uitte zich over de schurkenstreken in Indonesië, de CIA en leden van het Nederlandse koningshuis wat het daglicht niet verdroeg.

Willem Oltmans uitte zich in de bovenstaande video over de schurkenstreken die jarenlang plaatsvonden in Indonesië, de CIA en leden van het Nederlandse koningshuis wat het daglicht niet verdroeg en benoemde de Bataafse oliemaatschappij in Indonesië.

Journalist Willem Oltmans startte proces tegen de Staat der Nederlanden en eiste volledige financiële compensatie voor minstens 35 jaar overheidssabotage en treiteren.

Velen die te dicht bij de bron kwamen zijn vermoord en/of zijn nu dood, zoals: Theo van Gogh, Pim Fortuyn, Peter R. de Vries, Els Borst, Maarten van TraaFred de Brouwer, Sietze Planting, Pamela Hemelrijk, Dick Willard, Koen Everink, Henry Keizer, Gerard Bouman, etc. etc. 

R.I.P.

Geschreven met de hulp van Jezus Christus vanuit het Ecologisch Kennis Centrum B.V. door A.M.L. (Ad) van Rooij.

De Nederlandse geschiedenis vanaf de oprichting van de Verenigde Oost-Indische Compagnie op 20 maart 1602 tot op heden 21 oktober 2023 in 118 pagina's geschreven tekst met foto's, links, deeplinks en video's (TV-uitzendingen) aan feitelijke en wettelijke onderbouwing staat in de onderstaande link (PDF).

Op blz. 31 in de onderstaande PDF is de informatie over Willem Oltmans terug te lezen.

Hoe Willem Oltmans werd geruïneerd

Op 2 augustus 1992 hadden Buitenlandse Zaken en de inlichtingendiensten een noodplan ontwikkeld om Willem Oltmans (zie foto) in één klap te kunnen ruïneren. 

Ze oefenden pressie uit op de Zuid-Afrikaanse regering en deze zorgde ervoor dat de zorgvuldig opgebouwde contacten in dat land in een snel tempo werden afgebroken. Uiteindelijk werd Oltmans op 2 augustus 1992 gearresteerd en als een dief in de nacht op het vliegtuig naar Amsterdam gezet. Oltmans was zo goed als alles kwijt en stond letterlijk op straat. Hij besloot terug te vechten en daar had men niet meer op gerekend. Hij startte een proces tegen de Staat der Nederlanden en eiste volledige financiële compensatie voor minstens 35 jaar overheidssabotage en treiteren

De arrestatie van Willem Oltmans op 2 augustus 1992 lag juist voor het moment dat Robert Kahlman in het diepste geheim bij Hoogovens (later Corus) te IJmuiden in een kelder 5 jaar lang proeven heeft moeten doen met levensgevaarlijk afval afkomstig vanuit de gehele wereld, waaronder uit Zuid-Afrika. Betreffend levensgevaarlijk afval vanuit de gehele wereld, waaronder uit Zuid-Afrika, is zonder enige vergunning over de Europese grenzen, landsgrenzen, provinciale grenzen het bedrijventerrein van Hoogovens (Corus) binnengesmokkeld om daarop door Robert Kalhman proeven te laten uitvoeren zonder een daarvoor vereiste milieuvergunning in strijd met de Arbowet

Korte tijd later (in 1994) is de (merk)naam Billiton overgegaan van Shell naar het Zuid-Afrikaanse mijnbouwbedrijf Gencor, waarna alle activiteiten in Arnhem zijn gestopt en de grond van het fabrieksterrein aan de Rijn is gesaneerd.

Dat kan geen toeval meer zijn.

Het koningshuis is volgens Willem Oltmans een achterhaald instituut uit de middeleeuwen, hij heeft 100% gelijk!

Willem Oltmans over het koninklijkhuis

In het vroegere voorjaar van 1997 heeft Theo van Gogh een reeks interviews gehouden met Willem Oltmans, de man die indertijd luidkeels riep dat hij meer dan veertig jaar was tegengewerkt door de Staat der Nederlanden- in het bijzonder Minister Luns van Buitenlandse Zaken die Willem Oltmans "de eenmotorige mug" noemde. Jarenlang werd zijn geweeklaag niet of nauwelijks gehoord in Nederland. Maar zo in het midden van de jaren negentig leek er een andere wind te waaien en kreeg Oltmans in steeds grotere kring gehoor. Hij bleek namelijk gelijk te hebben en was blijkens honderden geheime codetelegrammen op een uiterst bizarre wijze jarenlang tegengewerkt.

Meer info over Willem Oltmans: https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_Oltmans

Micha Kat zit ten onrechte in de gevangenis!

Deze Nederlandse geschiedenis bevat zoveel inhoudelijke informatie, waaruit blijkt dat onderzoeksjournalist Micha Kat ten onrechte in de gevangenis zit, dat onze Waarheidskrant de Nieuwe Media heeft besloten om daaruit vele nieuwe artikelen te putten en daarmee net zolang zal doorgaan tot dat Micha Kat (die evenals Willem Oltmans, de familie Ad van Rooij, de familie Ruud Rietveld en vele anderen zijn geslachtofferd door Prins Bernhard) wordt vrijgelaten uit de gevangenis.

FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT

Micha Kat (onderzoeksjournalist)
Micha Kat (onderzoeksjournalist)

Micha Kat (onderzoeksjournalist) werd op 22 februari 2024 vrijgelaten, na een detentie van ruim 2,5 jaar.

LEES OOK ONS ONDERSTAANDE ARTIKEL VOOR MEER ACHTERGRONDINFORMATIE

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN