Vertaal deze pagina naar:

JURGEN CONINGS

26-06-2021

Wat is er werkelijk gebeurd?


De familie schreef: Er klopt niets van heel dit verhaal. Wij zijn overtuigd dat Jurgen vermoord is. Wij zullen niet rusten tot de onderste steen naar boven is gehaald, de waarheid aan het licht komt en Jurgen eerherstel krijgt.


WAT KLOPT ER WEL EN WAT KLOPT ER NIET?Infolinks voor (eigen) onderzoek:Jurgen Conings schreef twee afscheidsbrieven volgens de onderstaande website:

"Eén voor zijn vriendin en één voor de politie."

De machtsontplooiing voor de klopjacht op één man is du jamais vu.

Er is net niet een algemene mobilisatie afgekondigd.

Het feit dat er zelfs versterking vanuit het buitenland komt, doet ons vermoeden dat we niet alles weten. Jürgen Conings is door leger en politie verheven tot een haast bovenmenselijk monster, de Rambo van de Lage Landen. Militairen kregen een 'licence to kill'.

De man in de straat vraagt zich af of het allemaal niet wat overdreven is.

Leger en politie beseffen ondertussen ook wel dat ze een woordje uitleg verschuldigd zijn.

Tijd voor een perslek dus.

Een en ander zou gerechtvaardigd zijn door twee afscheidsbrieven die Conings schreef: één voor zijn vriendin en één voor de politie. 'Het Nieuwsblad' kreeg de kans kreeg inzage in de brief naar de vriendin.

De brieven zijn het enige wat écht concreet is, de rest is van horen zeggen.

Conings zou bijvoorbeeld voor zijn verdwijning aan een vriend - een andere militair met extreemrechtse sympathieën - gezegd hebben dat hij een aanslag wou plegen in een moskee in Eisden. Conings zou zwaarbewapend de natuur ingetrokken zijn en zou zijn actie goed voorbereid hebben. Dat is wat analisten uit de brieven kunnen opmaken. Wat er in de brief voor de politie staat weten we niet, maar in de brief die 'Het Nieuwsblad' mocht inkijken, neemt hij afscheid van zijn vriendin.

Meer info ► https://pnws.be/jurgen-conings-schreef-twee-afscheidsbrieven/Uit naam van Debbie (familie van Jurgen) is het volgende te lezen op de onderstaande website:


Er klopt niets van heel dit verhaal.

Wij zijn overtuigd dat Jurgen vermoord is.

Wij zullen niet rusten tot de onderste steen naar boven is gehaald, de waarheid aan het licht komt en Jurgen eerherstel krijgt.

Meer info ► https://www.tscheldt.be/het-echte-verhaal-achter-jurgen-conings-verschijnt-in-boekvorm-in-2060-nadat-enkele-rechters-en-ministers-overleden-zijn/


WAT KLOPT ER WEL EN WAT KLOPT ER NIET?


Wanneer U meer denkt te weten over Jurgen Conings en/of deze zaak kunt U ons mailen:

redactie@de-nieuwe-media.nlWees zelf de eye-opener voor de bevolking door het (uit)dragen van een goede boodschap!