Vertaal deze pagina naar:

KAAG NOEMT RECHTS-EXTREMISTEN EN COMPLOTDENKERS EEN BEDREIGING VOOR DE STAAT DER NEDERLANDEN!

15-01-2023

Vorige week werd bekend dat ruim één op de vijf Nederlanders gelooft, overtuigd zijn, wat complotdenkers onderzocht hebben de Waarheid is, hoera!


Voor ons, (Waarheidsvinders/Compleetdenkers), is dat een heel goed teken!

Rutte reageerde vrijdag op dat nieuws.

Hij zei dat het "uiteindelijk ook een keuze" van iemand is om in een complottheorie te geloven. In een vrije samenleving is het volgens hem iemands eigen keuze om "daar wel of niet in te geloven", zei Rutte meerdere keren. Dat is wel zeer opmerkelijk wat Rutte hierover zei.

HET KLOPT DAT COMPLOTDENKERS (COMPLEETDENKERS) VOOR HET BEDRIJF DE STAAT DER NEDERLANDEN EEN HELE GROTE BEDREIGING VORMEN, OMDAT DE STAAT EEN CORRUPTE ORGANISATIE BLIJKT TE ZIJN, GEBOUWD OP SATANISCHE GRONDVESTEN, WAARBIJ SATANISCHE RITUELEN HEEL GEWOON ZIJN, WAARBIJ BABIES EN KINDEREN WORDEN VERKRACHT, MISHANDELD EN VERMOORD!

Rutte, Kaag en consorten moeten worden gearresteerd en voor het Tribunaal verschijnen!

Vanuit de visie van Kaag zelf wordt het uiteraard geheel anders benaderd...

Het bedrijf waar zij/hij werkzaam voor is wordt bedreigd en staat onder een enorme psychologische, financiële en maatschappelijke druk. Het deksel staat op het punt van de beerput te springen met een enorme harde knal en geloof ons maar, dan gaat het echt heel hard stinken in Nederland.

Bereid U zich alvast maar voor op hetgeen gaat komen.

Bron visie Kaag ► https://www.hartvannederland.nl/nieuws/politiek/kaag-wil-rechts-extremisten-en-complotdenkers-de-mond-snoeren-bedreiging