Vertaal deze pagina naar:

KIJK EENS GOED NAAR HET PLAATJE VAN DE SWISS GOVERNMENT

15-11-2022

Dit is wat ze U te vertellen hebben, wat U de komende tijd kunt gaan zien en beleven, het dak gaat eraf!

Bent U verbaasd? Of was U al op de hoogte?

Ufo's bestaan, wen er maar aan!

En er is nog zoveel meer...

Waar ze U bewust niet over hebben verteld...

De bevolking is met opzet arm en vooral dom gehouden!


Tip: Ga ook onderzoek doen en begin de onderstaande websites eens te bestuderen, indien U nog niet bent ontwaakt. Maar troost U zelf, veel mensen bevinden zich nog in een diepe comaslaap.


Niets is wat het lijkt...

Succes met Uw ontwakingsproces!


Reacties onder deze video:


"Hoop dat degene die dit leest dat je dat smalle pad bewandelt, dat je je hoofd omhoog houdt. Jezus zal al je tranen wegvegen. We winnen uiteindelijk broeders en zusters. Ik hou van jullie allemaal."

"Ze weten dat sommigen van ons niet verblind zijn. Bedankt voor je poging om de groepsoproep te laten groeien! Mensen verdienen de waarheid! Bid voor iedereen, zelfs voor je vijanden ❤️"

"Dit is waar. Ik werk bij een rechtbank in Californië. Ze blijven werkruimtes verplaatsen naar kleinere kleinere gebieden. Nu hebben ze ons allemaal op elkaar gepropt op één verdieping van het gerechtsgebouw, toen we ruimte innamen op twee en de helft van de verdiepingen van het gerechtsgebouw. Ik probeerde erachter te komen waarom ze ons dit aandeden."

"Oproep, ik hoop dat de meeste mensen die je video's zien dat je hen probeert te helpen begrijpen wat er gaat komen. Ik hoop dat ze ALLEMAAL wakker worden. Het kwaad loert overal. Ik hoop dat de mensen er niet in trappen."

"Dit is echt. Mijn opdrachtgevers ontwikkelen de ontwerpen voor deze steden. Sommige ontwerpen die ik zag, waren voor gentrified gebieden, waardoor ze niet-criminele gebieden werden. Een beetje freaky leven op een plek waar je je nergens kunt verstoppen. Lol"

"YouTube kijken en reageren is ook hun toezicht. Zelfs als ik niet op mijn telefoon zit, verstop ik hem onder een kussen of stop ik hem in een la, want ze bespioneren je constant. Ik liet mijn telefoon in de auto liggen, in mijn portemonnee, in een draagtas. Auto op slot gedaan en met mijn zus gaan wandelen. Later thuis, toen ik tijd had voor mijn telefoon, 1/2 de dingen die mijn sr. & ik sprak over, waren op mijn telefoon. Hoe wisten ze dat?? Bcz onze autosleutels volgen ons ook."

"Trouwens, in plaats van energie in het kwaad te steken, waarom creëren ze geen eilanden of continenten voor landbouw, als ze dit zouden kunnen, zouden ze zeker een plek kunnen maken voor landbouw voor boerderijen om de wereld te voeden. Zoals gezegd, ze kunnen het weer beheersen, ze kunnen er zelfs een koepel overheen plaatsen om het water te geven om het klimaat hetzelfde te houden om verlichting te hebben om de gewassen te laten groeien, enzovoort !!🧐"

"Het is moeilijk voor te stellen hoe de mensheid zich tegen elkaar heeft gekeerd en waarom we niet terugvechten, maar hun oordeel zal veel groter zijn dan wat het kwaad ons nu aandoet.

✝️🕊💜🙏"

Informatie om onderzoek te doen:


Vergeet ons niet te bedanken!

Dank  U wel.

Draag Uw eigen boodschap uit!