Vertaal deze pagina naar:

KIJK NAAR DE LUCHT, DAAR ZIJN BIJZONDERE OBJECTEN TE ZIEN ⚫️

15-02-2021


Ooit van de Dark Sun gehoord?


De maker van de video schreef voorts: Daarom zijn mijn Time Lapses zo belangrijk!

Ik leg konstant zulke dingen vast, beelden die niemand heeft en of laat zien.... En waar helaas heel weinig naar gekeken wordt, erg jammer en bedoel dan vooral gezien wordt wat de Camera oppikt en ze het ook begrijpen wat er hierbij uitgelegd wordt.

Dan die Rode Lijn en Gloed wat er zichtbaar wordt door een geheel andere Filter!

Daarom zijn er zoveel Aardbevingen nu Wereldwijd en Eeuwenoude Slapende Vulkanen die allemaal Wakker zijn en Lava Spuwen!

Dave ten Hoor

U kunt de maker van deze video's ondersteunen door een Donatie, zodat hij een nieuwe Time Laps camera kan kopen wat hard nodig is ► 

https://www.paypal.com/paypalme/SkyLabZaamslag

Zijn Dank zal groot zijn!Wat is een rogeu planet?


Rogue = Engelse Vertaling voor:

Wilde! Losbandige! Verwoestende!

Ofwel Nemesis de Verwoester!


Door alle afleidingen rond een wetenschappelijk niet bestaand virus, wordt er weinig of geen aandacht geschonken aan werkelijk belangrijke zaken.

Volgens sommigen zijn die afleidingen expres, hebben ze alles te maken met de komende voedselschaarste en een ijzingwekkende profetie van de Hopi indianen die volgend jaar uitkomt.

Info ► https://niburu.co/37-artikelen/wereld/15983-volgend-jaar-komt-voorspelling-hopi-indianen-uitReacties onder de video:


Vroeger was de Zon geel op de Dag en nu een Witte Lamp!

Denk daar maar eens over na.


Hahahaha...

Zie geen enkele vallende Ster in deze Video, wel een grote ronde Planeet. Dus ik weet niet waar je dat ding zag vliegen, maar was niet in deze Video. En heb duizenden Uren Time Lapse materiaal, en nog nooit een vallende ster in gezien en al helemaal niet overdag...

Zou wat minder drinken of zo, dan blijft het allemaal helder...


Bedankt voor het kijken!