Vertaal deze pagina naar:

KINDEREN UIT HUIS PLAATSEN BLIJKT ZEER VEEL GELD OP TE BRENGEN PER KIND!

19-10-2022

Zeer schokkende onthullingen over Jeugdzorg!

Onze redactie bereikte het volgende bericht:

"Voor ik begin over mijn vroegere website, wil ik eerst een paar dingen kwijt... Omdat wat ik jullie nu ga vertellen, als schokkend kan worden ervaren...

De realiteit is vaak anders dan wat mensen vaak denken!


Wat wij als mensen vaak niet beseffen is dat wij in een soort van surrealiteit leven.

Surrealisme is een soort van realiteit waarin de elite ons wil hebben. Het is in feite een opgedrongen realiteit dat door de elite is opgesteld. Denk aan alle gebeurtenissen die wij afgelopen jaren voorbij hebben zien komen op TV en wat wij allemaal lezen in kranten en tijdschriften. Al deze gebeurtenissen zijn geen toevalligheden, het zijn gebeurtenissen waarvan allang bekend was dat het zou gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan The Simpsons waarvan heel veel is uitgekomen. De vraag is dus niet hoe zij dat wisten maar waarom zij dat wisten.

Wie meeroert in een pot weet welke ingrediënten er in zitten...


Er is afgelopen jaren al zoveel bewezen door de alternatieve media. Soms zijn vele zaken zo heftig dat je veel liever weg kijkt omdat de hardheid van de echte realiteit veel verder gaat dan ons verstand kan beseffen. Het valt ons gevoel aan waardoor helder nadenken steeds moeilijker wordt.

De elite heeft er altijd voor kunnen zorgen dat wij in een soort van sprookje hebben geleefd waarin wij bijvoorbeeld met een sprookjesachtig gedachte naar koninklijkhuizen hebben gekeken. En dat is precies wat surrealiteit omvat. Een opgedrongen en voorgeprogrammeerde realiteit.

Alle aanslagen, alle zogenoemde mislukte aanvallen op hooggeplaatsten en noem maar op, het heeft allemaal ten doel om ons in een realiteit te laten leven wat totaal geen realiteit is. Zo zijn er genoeg videobeelden te zien waarop te zien is hoe men dingen in scene hebben gezet en met welk doel? Juist ja! Om ons de andere kant te laten op kijken zodat er geen argwaan gewekt zal worden.

Toen ik jaren geleden begon met mijn website wist ik niet wat mij stond te wachten. In de eerste plaats was mijn intentie om de onjuistheden van instanties bloot te leggen. Maar goed, voor elke onderzoeker is het gewoon duidelijk dat wanneer je je ergens in vast bijt je steeds dieper in zult gaan.

Ook dat is mij overkomen...


Jeugdzorg missers


Tussen 2008 en begin 2011 had ik een website die gericht was jeugdzorg misstanden aan de kaak te stellen. Op Facebook kwam ik diverse verhalen tegen van ouders waarvan kinderen uit huis waren geplaatst en meestal zonder grondige reden. En dat raakte mij enorm. Toen waren live video's op Facebook tijdens een uithuisplaatsing niet zo populair helaas. Nu nemen steeds meer mensen dingen op en dat is goed.

Ik was toen alleen gewezen op dossiers van ouders...


Ik kreeg deze dossiers vaak via mail en als het te groot was werden ze wel ergens geupload zodat ik het daar af kon halen. En bij het lezen van vele dossiers van verschillende ouders over geheel Nederland viel mij al snel één ding op. Alle dossiers waren identiek hetzelfde. Het enige verschil waren de namen, geboortedatums en adresgegevens. Voor de rest waren de dossiers identiek hetzelfde. En met name de woorden "Door een verstandelijke beperking is .... niet in staat om zijn/haar/hun kind(eren) groot te brengen". Telkens kwam het woordje "Verstandelijke beperking" naar voren.

En dat kwam echt bijna in alle dossiers voor die ouders van Jeugdzorg hadden gekregen.Voor mij was het duidelijk dat er heel iets anders aan de hand was!


Helaas was ik ook maar beperkt in mijn middelen en het was een hele uitdaging om alles uit te kunnen zoeken. In die tijd was ik gewoon constructielasser en niets meer of minder. En wie zou een eenvoudige arbeider nu gaan geloven die nergens anders voor geleerd heeft? Ik was dus echt aangewezen op al die ouders die mij de dossiers hadden doorgestuurd. En het indexeren van een website ging toen veel langzamer dan nu tegenwoordig.


Dus, zo bekend was mijn website ook niet...


En de ouders waarmee ik in contact stond waren zo wanhopig en stuurden mij regelmatig bericht of ik al iets meer wist. Helaas kon ik niet zo snel, omdat ik beperkt was in mijn middelen. Totdat de link van mijn website ergens in een groep werd gedeeld. Of dat nu op Facebook was of ergens anders, dat weet ik niet meer. Ik weet nog wel dat het één persoon was die de link naar mijn website deelde in een groep.


Ex medewerkers van Jeugdzorg gaven de doorslag


Ik had de website met maar één doel en dat is dat Jeugdzorg gestopt zou worden.


Ik kreeg vrij snel, nadat de link naar mijn website werd gedeeld, een e-mailbericht van een ex medewerker van Jeugdzorg en later kreeg ik meerdere berichten binnen van andere ex jeugdzorgmedewerkers. Om hun anonimiteit te waarborgen had ik hen beloofd hun namen verborgen te houden. En dat heb ik altijd gedaan.

Er waren twee ex medewerkers van jeugdzorg die ik nooit meer zal vergeten. Hun getuigenis liet het ware gezicht zien van Jeugdzorg en dat Jeugdzorg nauw samenwerkt met belangrijke overheidsinstellingen en niet om de bescherming van kinderen maar juist het tegenovergestelde.

Omdat ik vrijwel alle gegevens ben kwijt geraakt, nadat ik de website offline had gehaald, moet ik het doen met de dingen die ik mij nog kan herinneren. Ik had de gegevens nog wel  staan op een harde schijf, door de verhuizing is deze kapot gegaan. Harde schijven van destijds waren niet bestand tegen vallen.


De eerste ex-medewerker vertelde me dat er tijdens de vergaderingen maar over 3 dingen werden gesproken:


1. Omzet.

2. Of de cijfers een beetje gelijk waren gebleven met die van een jaar daarvoor.

3. Of het aantal uithuisplaatsingen nog wel op schema liep.

Dit was in het jaar 2010!


De tweede ex medewerker van jeugdzorg vertelde me hoeveel geld er werd verdiend per kind die uit huis werd geplaatst. Negentig duizend euro (EUR. 90.000,-), exclusief toeslagen, werd er toen destijds verdiend aan elk kind dat uit huis geplaatst werd. Ik weet niet of dat nu meer is geworden.

De manier waarop werd gekozen welk kind vanuit welk gezin uit huis zou worden geplaatst, werd bepaald aan de hand van randomkeuzes en verleden van een bepaalde familie.

What? Ons verleden?

Jazeker mensen, de privacy van ons volk bestaat al heel lang niet meer!

Ze zien veel meer dan mensen zich kunnen voorstellen.


Stel, jij hebt iemand in jouw familie die bekend staat bij de politie, dan is dit voor hun al genoeg reden om naar jouw verleden te kijken en of je goed contact hebt met diegene en indien goed contact zien zij dit al als reden om jouw kind af te pakken.

Onder het mom van dat je 'verstandelijk niet capabel genoeg meer bent' om voor jouw kind te zorgen resulteert vaak in uithuisplaatsing. Mocht je bijvoorbeeld vroeger, toen je nog klein was, bij een psycholoog of psychiater hebben geweest dan zien zij dit al als aanleiding dat je niet capabel genoeg bent om een kind groot te brengen. Dit is al vele malen keren gebeurd.

Indien jouw ouders bekend staan bij jeugdzorg worden hun kinderen later ook onder een vergrootglas gelegd en mochten deze kinderen ook weer kinderen krijgen dan is de kans heel groot dat ook hun kinderen uit huis worden geplaatst.

Toen ik vervolgens vroeg wat er gebeurde met weeskinderen, schrok ik mij wezenloos.

Weeskinderen verdwijnen al snel uit beeld en geen haan die er naar kraait,

dit gaat letterlijk om Nederlandse kinderen.


Weeskinderen komen vaak terecht in een weeshuis!


Een weeshuis is het ergste wat een kind kan overkomen.

En daar zitten ook nog eens veel kinderen waarvan de ouders nog wel leven.

Huh? Hoe kan dat? Heel simpel.


Zoals ik al eerder aanhaalde dat kinderen bij ouders worden weg gehaald, zonder grondige reden, zo worden er ook wel kinderen bij ouders vandaan gehaald en vervolgens horen de ouders niets meer van deze kinderen. Onder het mom van "deze ouders zijn zodanig verstandelijk beperkt dat zij een gevaar vormen voor hun eigen kinderen en daarom ook nooit meer mogen zien" zien vele ouders hun kinderen nooit meer en ze horen dan ook niets meer van hun kinderen en zo worden dit soort kinderen als wees beschouwd.

 De macht van jeugdzorg was al enorm groot, maar die is nu veel groter geworden nu zij in handen zijn van gemeenten waardoor zij nog meer toegang hebben tot persoonlijke dossiers. Laten we denken aan de toeslagenaffaire waarbij ook weer onterecht kinderen uithuis werden geplaatst.

Nadat ik dit ontdekte dankzij deze ex medewerkers van jeugdzorg wist ik precies waar ik verder moest graven. Vervolgens ontdekte ik hoe wees kinderen aan pedonetwerken werden doorverkocht. Dit gaat niet rechtstreeks via jeugdzorg of een weeshuis trouwens. Want dat hoor ik wel eens dat het zo gaat, maar dat is niet het geval. Dat jeugdzorg en weeshuizen zich er bewust van zijn is een feit maar de sporen komen nooit uit bij jeugdzorg.

Kinderen in weeshuizen worden vrijwel allemaal geadopteerd.

In Amerika is het bijv. al veel langer mogelijk om een éénouderadoptie aan te vragen.

In Nederland is dat nog niet zo lang mogelijk.


Pedofielen adopteren kinderen


Omdat homoseksuelen sinds 2001 kinderen mochten adopteren werden er ook vragen gesteld naar éénouderadopties. Er waren tientallen mensen die vrijgezel waren maar toch wel een kind zouden willen, met name onder de vrouwen. Maar sinds de steeds meer zichtbare pedofilie is er ook onder bepaalde vrijgezelle mannen steeds meer vraag naar éénouderadopties en aangezien gelijkheid steeds meer zijn intrede nam werd er niet langer meer gekeken of je getrouwd bent of niet want het moest ook voor alleenstaanden mogelijk zijn om een kind te kunnen adopteren.

Al snel, na 2001, konden ook alleenstaanden een kind adopteren.

1+1=2 zegt men en dat is verdomd ook nog waar.


Want sinds de opkomst van pedofilie zien we steeds meer alleenstaande mannen die een kind willen adopteren. Het zijn vaak mannen met geld, ondanks dat het enkelverdieners zijn.

En zo op deze manier komen steeds meer (wees)kinderen in handen van pedofielen, deze pedofielen hebben vaak connecties met andere pedofielen en pedofiele netwerken. En zo op deze manier komen en kwamen kinderen in handen van pedofiele netwerken.


Wij weten inmiddels ook dat Rutte in een pedofiele organisatie (JOVD) heeft gezeten toen hij nog jong was!Omdat éénouderadoptie mogelijk is gemaakt komen (wees)kinderen veel gemakkelijker in handen van pedofielen.


Afgelopen jaren waren we getuige geweest van veel kinderen die uit instellingen waren weggelopen of vermist waren geraakt en later dood ergens werden aangetroffen. Waarom zaten veel van deze(niet allemaal) kinderen in een instelling? Jawel, ze waren gewoon weeskinderen, ouderloze kinderen. Nogmaals; een kind die wel ouders heeft maar deze nooit meer zal zien wordt ook gewoon als een wees beschouwd.

Toen ik dit allemaal ontdekte kwam ik al snel in de pizzagateshit terecht en natuurlijk het ronde huis in nunspeet.

Mijn alarmbellen rinkelden van alle kanten.Dreigementen


Toen ik al deze informatie op mijn website zette kreeg ik al snel door dat ik in de gaten werd gehouden. Dreigberichten van onbekende bronnen, vreemde opvallende dure auto's door mijn straat. Ook sommige jeugdzorginstellingen waren zeker niet blij met mijn website en dreigden mij met het idee dat zij stappen zouden ondernemen naar de rechter toe omdat ze zeiden genoeg bewijs te hebben tegen mij en dat dit illegaal was van wat ik deed. Ik mocht de dossiers nooit plaatsen op de website, ondanks dat ik alle namen uit de dossiers had gehaald. En toch beweerden ze iets te hebben gevonden waarop zij mij konden pakken.

Ik kreeg 5 dagen de tijd om te bedenken wat ik ging doen. Of de website offline of zij zouden grotere stappen ondernemen. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Stel je voor dat zij het toch zouden winnen, want het juridische systeem is toch al zo corrupt en uit ervaring wist ik gewoon dat de rechters automatisch al achter de jeugdzorg staan.

Voor mij was er nog maar één oplossing en dat was de website offline halen. Het was zwaar, want het was bijna een soort van levenswerk waarin ik dingen aan de kaak had gesteld. Maar de dreigementen waren zo ernstig dat ik geen andere keus had en als er een boete uit voort zou komen had ik nog een grotere probleem gehad, want er was niemand die mij financieel hielp. Ik moest alles alleen doen.

Wat ik nu heb geschreven zijn de dingen die ik nog allemaal wist te herinneren. Want alle details, vooral de kleinere details had ik op mijn hardeschijf te staan.


Mocht je toch nog vragen hebben,

een bericht doen kan altijd!

Vaak als mensen een specifieke vraag hebben weet ik bepaalde dingen wel weer te herinneren. Hopelijk zien mensen nu ook steeds meer in hoe het toch in hemelsnaam mogelijk is dat kinderen in handen komen van pedofielen."


Wanneer U contact wenst te komen

met de schrijver van dit artikel kunt U hem contacteren:


Sjouke van der Naalt

E-mail: s.vandernaalt@live.nl