Vertaal deze pagina naar:

NEP "KONING" WILLEM ALEXANDER DOOR REINIER FUELMICH ADVOCATENCOLLECTIEF AANGEKLAAGD WEGENS GENOCIDE

09-07-2021

De Duits/Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich heeft een uitgebreide aanklacht tegen de Wereldorde ingediend


De beschuldiging houdt in het starten en faciliteren van de "Great Reset" door middel van valse aannames, terreur en intimidatie. Misdaden tegen de mensheid, genocide, ook wel "pandemie" genoemd. Helaas moet hij de strafvervolging inzetten bij de juridische tak van diezelfde Wereldorde. De Kroonkolonie Canada maakt ook deel uit van het conglomeraat en staat onder controle van het Centrale Bankensyndicaat.

Het Canadese Hooggerechtshof heeft toch de aanklacht van WIJ HET VOLK aangenomen. Op 04:08:00 International Legal Offensive Part 1 - advocaat Michael Swinwood is na afwijzing doorgegaan naar The Ontario Court of Appeal. Afwachten dus. [LINK]

U en ik zitten daar ook bij: "JANE & JOHN DOE".

Het is niet toevallig dat het rijtje aangeklaagden begint met "the usual suspects":

De paus, de Heilige Stoel, het Vaticaan, de Jezuïeten, koningin Elisabeth, Orde van de Kousenband, etc.


De "Plaintiffs" zullen beseffen dat Canada wordt geregeerd vanuit The Crown in London, het gebied waar The Queen niets heeft te zeggen. Het zou echter zo maar kunnen, dat The Crown al bankroet is en de gecontroleerde pers nog in de (verplichte) ontkenningsfase zit. Daarom zal de aanklacht van advocaat Reiner Fuellmich c.s. zich vooral richten op de verantwoordelijke personen. Rechtstreeks en via lidmaatschappen, zoals The Most Noble Order of the GARTER, de Orde van de Kousenband.

Daar is sinds 2017 het ongekozen staatshoofd "koning/stadhouder" Willem Alexander Amsberg van de hoogcriminele Zur Lippe B. familie óók lid van. Misschien heeft de (gespeelde?) sukkel het niet eens in de gaten, maar ook hij wordt aangeklaagd. Tenminste: als hij het werkelijk is. Aan de foto te oordelen, zijn het de dubbelgangers van het huidige "koningspaar".

Als hem iets "overkomt" - een ongeluk zit in een klein hoekje - moeten we de daders binnen de familie zoeken. Dan gaat het zoals met zijn vader en zijn broer: als het onhoudbaar wordt ruimen ze hun eigen soort uit de weg.


Bron ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/14/koning-willem-alexander-door-reiner-fuellmich-advocatencollectief-aangeklaagd-wegens-genocide/