Vertaal deze pagina naar:

LAAT JE NIET PRIKKEN!

10-09-2023

Het is moeilijk om te wachten tot de slapers wakker worden!

Velen hebben familie, dierbaren, vrienden, collega's, banen, huizen enz. verloren door de prikjes, maar als we volhouden tot het einde, zal alles echt beter zijn dan we ons nu kunnen voorstellen!

Het is heel moeilijk om naar het "nieuws" te moeten kijken over de slechteriken (Bush's, Bidens, Clintons, Obama's enz.) alsof ze nog in leven zijn, terwijl we weten dat ze al door hun leven heen zijn; militaire tribunalen en geëxecuteerd. 

Maar..., we houden vol omdat we weten dat dit een film is... We weten dat de White Hats (Witte Hoeden) de baas zijn...  We weten dat GOD de touwtjes in handen heeft. Aangezien we Gods uitverkoren leger zijn, moeten we volhouden. We weten dat het voor velen behoorlijk ongemakkelijk zal worden, maar denk er eens over na... De White Hats moeten laten zien waar de problemen zijn. Als ze het ons gewoon zouden vertellen, hoeveel zouden het dan echt geloven? 

Om echt te leren, moeten we niet alleen de waarheid zien, maar ook voelen. De White Hats laten nu zien waar onze toekomst (en uitroeiing door Cabal Elites) op afstevende.

Wij zijn wakker!

We weten dat bepaalde gebeurtenissen moeten gebeuren. Laten we onze ogen open houden en weten dat we inderdaad veel dichter bij ons nieuwe begin komen! Je bent niet alleen! We zijn hier allemaal samen. Onthoud... We zijn speciaal in deze tijdlijn terechtgekomen om het te winnen! 

Wij winnen!

Deel dit artikel alsjeblieft met iedereen die je dierbaar is.