Vertaal deze pagina naar:

LAAT U ZICH NIET LANGER VACCINEREN, BOOSTEREN OF TESTEN!

15-11-2022

Ze liegen U keihard voor in Den Haag!

*** U bent door ons gewaarschuwd ***


Deel dit artikel met iedereen die U lief is!

We zijn erg benieuwd wanneer de omgekochte media, de grote farmaceutische bedrijven en politici, die deze prikken pushten ter dood worden/werden gebracht!?

Voor velen is het nu reeds duidelijk!


Veel mensen stierven doordat ze met COVID-19 vaccinaties werden gevaccineerd !!!!!

De bevindingen van deze patholoog bij de gevaccineerden zijn ongekend; aderverkalking is in de laatste 150 jaar niet meer voorgekomen. Lymfocytose reactie op het vaccin en gestolde slagaders; Het lymfestelsel wordt gek van het vaccin en begint meerdere organen te vernietigen.

Pathologen vinden vreselijke schade aan belangrijke organen bij de gevaccineerden. Deze lymfocytose veranderingen zijn nog nooit eerder gezien van dit type of in meerdere organen. Stolling van de slagaders komt gewoon niet voor, dit is niet gezien in de laatste 150 jaar van balsemersrapporten. Dit wordt gezien bij mensen die plotseling stierven na een covid-vaccinatie.

De bevindingen van deze patholoog bij gevaccineerden zijn ongekend!


Dr. Sherri Tenpenny:

The Death Tsunami Is Here!


Code van Neurenberg: arts geëxecuteerd voor toedienen COVID-injecties!


Dr. Betsy Eads legt het laatste nieuws bloot over de Maleisische dokter die ter dood is gebracht voor het geven van COVID-injecties onder de code van Neurenberg.Dit schept een wereldwijd precedent!


Elke dokter, verpleegster, apotheker en technicus - en zij die de injecties afdwongen of forceerden, zullen ter dood worden gebracht. Ze hebben zelfs kinderen geïnjecteerd.

Ze komen je halen als je hieraan hebt meegewerkt.

Bron ► https://www.onenewspage.com/video/20221113/15110674/Nuremburg-Code-Sees-Doctor-Executed-for-Giving-Covid.htm

Advocaten en artsen dienen een rechtszaak in voor overtredingen van de code van Neurenberg


Sven-Allan Johansson - Een groot team van meer dan 1.000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts, geleid door Dr. Reiner Fuellmich, heeft rechtszaken aangespannen tegen de CDC, de WHO en de Davos Group wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Fuellmich en zijn team presenteren de gebrekkige PCR-test en het bevel voor artsen om elk overlijden door comorbiditeit te bestempelen als een overlijden door Covid - bedrog (zwendel).

Bron ► https://shiftfrequency.com/1000-lawyers-and-10000-doctors-file-lawsuit-for-violations-of-nuremberg-code/