Vertaal deze pagina naar:

LATEN WE GEZAMENLIJK ZOVEEL MOGELIJK MENSEN WAKKER MAKEN EN ELKAAR OPLOSSINGEN AANREIKEN!

05-10-2023

Het wordt tijd dat we weer Vrije energie uit de ether gaan gebruiken, zoals dat vroeger ook reeds het geval was!

VRIJE ENERGIE

Hans Kamperman informeert de bevolking over Vrije energie en hoe wij onze energiekosten kunnen reduceren. Klik voor meer info over Hans Kamperman het onderstaande artikel aan.

https://www.freedom-for-all-worldwide.com/hans-kamperman/

NEP KONINGSHUIS

Iedereen zal nu ook moeten gaan inzien dat de regering, aangesteld en aangestuurd door het NEP koningshuis, hartstikke illegaal is en geen wettelijke gronden heeft.

Johan Oldenkamp van Pateo TV legt dit allemaal uit in de onderstaande video.

Website van Johan Oldenkamp Pateo TV: https://pateo.nl/

POLITIEK INZICHT

Kafka gaat met zijn video's politiek inzicht geven aan de bevolking.

HOE GAAT U OM MET DEURWAARDERS?

Hoe gaat U om met Deurwaarders? In deze video legt Robin uit hoe U zich kunt beschermen tegen de huurlingen van de staat. U heeft namelijk veel meer autoriteit dan U denkt en beseft.

VRIJSTELLING ONDERWIJS

Gijs en Doortje hebben jaren geleden het roer helemaal omgegooid en hun huis verkocht. Dit hebben ze "ingeruild" voor vrijheid en onafhankelijkheid. Met een camper op pad de wereld in trekken en net als een ontdekkingsreiziger gaan ontdekken wat er nog meer te zien is. 

Vooral ga je op ontdekkingsreis in jezelf. Je gaat inzien dat je op veel vlakken bent geprogrammeerd. Nu jaren later heeft het Gijs en Doortje veel inzichten gebracht en die delen ze met ons. Heel waardevol om te gaan inzien dat het ware geluk niet in stenen is te vinden, maar in het hart. 

Door jezelf steeds beter te leren kennen, ga je de wereld om je heen ook anders waarnemen. Schitterend om te zien hoe ze als ouders van 2 jonge kinderen hun hart volgen en nieuwe wegen gaan bewandelen. En door ze te bewandelen zijn ze ook in gaan zien dat deze weg achteraf helemaal niet zo lastig was. Alles dient zich op het juiste moment aan. 

Zie ook hun website: https://givinglifestyle.online/

Blijf jezelf verwonderen!

Telegram kanaal Zelfwerkzaamheid: https://t.me/+des62Z98wr82YTdk

Website Zelfwerkzaamheid: https://zelfwerkzaamheid.com/